Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 17
ralualexandrei spune:
Buna dimineata!Poftiti la fara zahar.
Azi am mancat deja o mandarina ,pana la pranz probabil mai bag una sau doua,la pranz am sa-mi fac niste mazare inabusita,seara idem.
Spor la slabit si voua si mie
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
canda_h spune:
Buna fetelor,
Ma gandesc sa ma apuc si eu de Rina ... am 62kg si as vrea sa ajung la 55kg. Puteti sa imi trimiteti si mie cartea la fmountaineer@yahoo.com
Multumesc mult!
Mirela_2011 spune:
Buna seara. Azi zi de amidonuri. Clasicele fructe de dimineata, o farfurie de supa crema de conopida si o lingura (mai maricica) de orez integral cu legume. Credeti ca este mult? Eu nu stiu care sunt cantitatile pe care ar trebui sa le mananc. Ma poate ajuta cineva si pe mine cu cartile? Va raman recunoscatoare! Dupa 6 saptamanai de regim mi-a cam pierit inspiratia, nu stiu ce sa mai mananc. Adresa mea este bulyna_ady@yahoo.com Va multumesc din suflet si hai sa nu ne dam batute!
ralualexandrei spune:
Uite ca a trecut si a doua zi ,am rontait acum pe seara 2 smochine si cateva felii uscate de papaya ca nah stomacul ma rodea si nu voiam sa intru ca scroafa in blide.
Mirela ti-am trimis mail si celei care mi l-a trimis mie.
Maine dimineata fructe ca deobicei si apoi la pranz paste cu suc de rosii facut in casa,cimbru si putin ulei de masline,asta mananca si copii numai ca lor le pun si carne de vita taiata cubulete mici si inabusita.
ralualexandrei spune:
Acul cantarului a coborat deja sub 70kg
Mirela_2011 spune:
Ralu, multumesc din suflet din suflet pentru carti! Si felicitari pentru kilogramele pierdute!!!!!! Offf, abia astept si eu sa vad cum coboara acul cantarului sub 70. Nu mai am mult! Vorba aceea ,,rabdare si tutun''. Ce mai ziceti de prietenul meu care in 6 saptamani a slabit 12 kg? Am inceput amandoi in aceeasi zi, el a mancat in loc de o felie de paine doua sau poate chiar trei, farfuria lui era de doua ori mai plina decat a mea, cioco manca 6 patratele in loc de 4 si....a slabit mai mult ca mine1 Spuneti si voi, e corect???? Azi, zi de carbo: mamaliguta cu tocanita de ciuperci si seara ciocolata! Sa aud numai de kilograme pierdute!
elenada spune:
Buna fetelor
Ma bucr sa vad ca se inmulteste grupul aspirantelor la siluete perfecte.
Sper sa reusesc azi sa va trec in listuta.
fetele mai vechi unde sunteti? Ati abandonat?
Spor la slabit fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
ralualexandrei spune:
Mirela mi-ar fi placut mie sa-ti merit felicitarile,insa nu le merit ,am inceput abia de 2 zile,asta a 3 a si deja 600gr nu mai sunt si sper sa nici nu se intoarca.
Elenada pt urare.
giovana spune:
N-am mai intrat demult din pricina timpului. Am fost cam ocupata in ultimul timp, dar nu am renuntat la dieta. Merg pana la capat orice s-ar intampla. Slabesc f. bine zic eu cam 1kg si ceva pe saptamana. Sunt f. multumita ca incap in mai toate hainele din sifonier.
ralualexandrei, canda h, mirela 2011 si amelia 05 v-am trimis cartile pe e-mail.
Azi sunt la ziua de vitamine. Fructe si legume la greu. Deja m-am obisnuit.
Bun venit fetelor noi si mult succes la dieta.
Maine revin la raport. Elenada, daca ne mai citesti poate ne ajuti si updatezi lista.
Nu stiu sa updatez, daca stie cineva sa-mi spuna cum, as incerca eu.
lu-ana spune:
Uite ca au trecut deja 2 saptamani de dieta. Am ajuns la 77,6. E destul de bine zic eu. Cam 1 kg pe saptamana.
Am cam trisat in weekend . E asa de greu sa ti dieta cand esti in deplasare. Cand sunt acasa e mult mai usor desi fac de mancare pentru ceilalti.
Azi e zi de carbo. Meniu: paste cu sos de rosii.
Spor la slabit!!