Discutam despre: "Dieta Rina (13)"
Raspunsuri - Pagina 16
sofimic spune:
Multumesc mult Adrianapentru carte.
Spor la slabit tuturor fetelor in continuare.
Sofimic mami de Sofia-Ana(27.09.2006) si Robert-Nicolas(27.08.2009)
elenada spune:
Buna fetelor
Ce mai faceti voi? Merge dieta ?
Eu am inceput de saptamana asta sa mananc normal dar mai cu grija asa. Nu mananc paine decat o felie pe zi si asta nu tot timpul. nu mananc dulciuri nu beau sucuri si nu mananc dupa ora 7 seara. am trei mese pe zi fara gustari intre mese. sper sa nu mai pun nimic pe mine si sa raman la 60 kg. Daca mai iau proportii mai bag o tura de Rina si rezolvam problema.
Am facut modificarile in listuta
Ancadragoman te-am trecut in lista. Spor la slabit
Bafta la slabit fetelor. Va urmaresc sa va fac galerie.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
amelia05 spune:
Buna fetelor!
De luni vreau si eu sa incep aceasta dieta.Cred ca mi se potriveste.
Am 57 de kg si vreau sa ajung la 47 kg
Vreau sa va rog sa imi trimiteti si mie cartea in format electronic. Va dau adresa mea: camelia_lazar_iasi@yahoo.com
Giova spune:
revin si eu dupa o sapt. de absenta.
de azi iar sunt la dieta. Proteine scrie pe mine.
Deocamdata am baut doar o cafea, merg sa-mi pregatesc 1l de ceai.
Nu am pus niciun gram in plus si am cam exagerat zilele trecute. asa ca de azi sunt pe baricade.
Bun venit noilor fete si spor la slabit.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Mirela_2011 spune:
Buna ziua doamnelor! Sper din suflet ca nu ati abandonat subiectul tocmai acum cand m-am mobilizat sa-mi fac si eu un cont pe acest forum. Mai faceti ,,inscrieri'' in gasca? M-as bucura sa ma acceptati si pe mine. Studiez discutiile de pe forum de vreo 3 saptamani si la cate lucruri noi am aflat despre dieta asta as vrea sa ma alatur voua. Sunt in a 6-a saptamana de dieta. Am inceput cu 80 kg( acumulate in sarcina ) si sunt in prezent la 72,8 kg. Am tinut dieta cat am putut de corect (singura abatere e zaharul in cafea) si asa cum am inteles ca trebuie din discutiile voastre. Va doresc bafta la slabit!
ralualexandrei spune:
Si eu ma bag la o tura de Rina ,am 70kg si vreau sa ajung la 60kg.Cine poate si are sa-mi trimita si cartea la adresa andreialexandraraluca@yahoo.com.
Am incercat sa tin Scarsdale ca si datile trecute insa cred ca am tinut-o de prea multe ori si la mine nu mai da randament,in schimb sotul meu a slabit 10 kg,si nu se poate e musai sa slabesc si eu.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!