Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)
Raspunsuri - Pagina 8
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Alexandra, bine ai venit! Nu te mai opri sa scrii si nu te supara ca nu te-ar baga nimeni in seama, se scrie mult si in ritm alert, inca nu ne cunoastem intre noi, dar o sa fim impreuna ceva timp. E un grup de suport, eu la prima odisee n-am scris cand eram gravi, decat foarte rar, dar in perioada de bebelusie a Evei m-as fi simtit pierduta fara fetele de acolo Ana, si noi am ramas fara prietenii de chefuri, fara cei care veneau la noi sa jucam o carte. Ne-am facut altii, dintre cei ca noi, care au copii mici si probleme similare Nu-mi vine sa cred ca m-am trezit de dimineata sa lucrez si n-am facut mare lucru pana acum ![]() blog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Da, daaaaa si eu am un cheeefffff , de numa'
...da' acum chiar ca ma duc la treaba
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
15+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
madybulancea spune:
Buna dimineatza burtici....annaemi nu esti singura care se simte data la o parte...nici eu nu am nici o prietena,tocmai din motivul ca la 20 de ani l-am facut pe razvan si m-am ocupat si de facultate,apoi am inceput munca si am doar colege de job,nu cine stie ce...iar la 24 o sa am al doilea copil asa ca numai timp de prieteni nu prea o sa mai am caci sunt cam putine fete care fac copii la varsta asta....deci DN 18.07.1987.....
Offff...chef nu am nici eu,abia m-am urnit sa pun o ciorba la foc caci trebuie sa hranesc copilul mare si mai pe seara o sa fac si niste paste cu ton si cam atat caci maine merem la soacra sa mancam...cat despre curatenie,offff imi vine sa plang numai cand ma uit in jurul meu plus calcat....

in rest ma simt bine,fara greturi numai fara chef sunt si mi-e un sooomnnnnn
va pup va doresc weekend placut!
Mami de Razvan (09.05.2007) si
7+
mariaruxi spune:
Buna dimineata gagici!
Alexandra bine ai venit! Pe forum "existi" doar daca postezi. In momentul in care n-o mai faci, nu mai "existi", if you know what i mean ![]()
Roberta 84 ms de pont, eu eram aia cu problemele legate de schimbarea semnaturii. Datorita tie am reusit 

Adra cred ca tu esti ca mine, in sensul ca atunci cand am ceva de facut si mi-e lene, greu e inceputul, ca dupa aia nu ma mai opresc ![]()
Eu sunt cobza si astazi nu cred ca voi face nimic. Abia pot sa respir, nu am mancat nimic pentru ca nu simt nevoia, ceea e nu e prea bine. Ba mint, am mancat un iaurt.
Anaemi te stresezi degeaba. Lisssa are dreptate 100%. Pentru mine cea mai importanta familie este cea pe care o am acum. Si noi ne-am casatorit de tineri, aveam 21 de ani, insa copilul a vrut sa vina dupa 10 ani. La al doilea nici nu visam. Eu cred ca in viata nimic nu e intamplator si ca daca e sa ai ceva pe lumea asta ai, daca nu, poti sa te pui in cap (in sensul de familie, copil, etc.) si n-o sa ai.
Pentru mine copilul e cea mai mare avere, cea mai mare realizare, cel mai cel pe lumea asta. Am sarit de la una la alta. Ce voiam sa spun e ca nici eu nu ma inteleg cu familia mea, dar incepe sa nu-mi mai pese. Ceea ce e foarte bine. Am suferit foarte multi ani, dar o sa vezi ca in timp o sa-i lasi pe ai cu ale lor si tu te vei ocupa de ale tale. Asa e cel mai bine. Suferinta nu ajuta cu nimic. Cel mai important e sa te intelegi bine cu sotul tau si sa-ti cresti copiii cum crezi ca e mai bine astfel incat ei sa nu sufere ca si tine acum.
Miha cat ne mai tii in suspans?
Maria (27 nov. 2007) si
14+
mariaruxi spune:
Legat de prieteni la fel, avem altii de cand suntem parinti. Probabil ca e si normal pentru ca te "legi" de anumite persoane daca ai lucruri in comun, daca ai aceleasi convingeri, etc.
Maria (27 nov. 2007) si
14+
gabitza2005 spune:
Eu una nu am stare de cand m-am trezit asa ca fac putina ordine in dulap. Sotul doar ce a plecat sa-l ia pe baietelul celmare de la bunici si mi-a spus sa nu cumva sa ma ridic din pat. saracutul face de toate dar parca as vrea si eu sa-l mai ajut asaca aranjatul unor hainute nu cred ca e un efort asa mare.
Apropo de prieteni -imi pare rau sa va zic dar aia nu va sunt prieteni. Noi avem prieteni si cu copii si fara si tot iesim la o pizza , la o bere, la o terasa si luam si copilul cu noi. Chiar daca nu are alti copii cu el fimiu e f incantat cand merge la restaurant.
Uneori alegem locatia ca sa se poata juca si fimiu noi stam de vb cu prietenii.
In primii ani ai copilului ieseam cu prietenii in parc, la terase sau locatii inchise in care nu se fumeaza.
Daca am un copil asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai socializez, exista si riscuri mai ales acum cand fimiu e mare ca m-am trezit cu el ca mi-a zis ca i-a furat base banii
-asta intelesese el dintr-o discutie de-a noastra. Bineinteles ca discutiile nu sunt chiar libere de fata cu el dar oricum nu avem prieteni care sa vb urat.
Au fost si prieteni care nu au mai pastrat legatura cu noi asa ca inainte dar nu i-am regretat nici o clipa pentru ca si-au aratat adevarata prietenie.
cereline spune:
Buna dimineata burticilor!Alexandra bine ai venit!Chiar daca nu scriu, va citesc in fiecare zi,altceva nu am de facut decat televizor si calculator toata ziua;cat despre depresie credeam ca eu sunt singura care ma lupt cu ea,dar cel mai greu imi este cand vad ca familia mea nu ma intelege,doar sotul imi este alaturi;ieri cand incercam sa i povestesc sorei mele prin ce trec mi a zis sa o las cu prostiile mele;Eu sunt la prima sarcina,credeam ca mi va fii mai usor;Va pup si va doresc un weekend placut!!!!
15
Fabiana_25 spune:
Eu am o singura prietena care a nascut anul trecut in iulie , in primele luni dupa nastere relatiile s-au mai racit deoarece ea a avut complicatii dupa cezariana dar eu niu am incetat sa o sun si cand si-a revenit am inceput sa ne vedem ca inainte numai ca numai iesim la restaurant, sotul ei fumeaza, asa ca ne facem vizite unii altora. Cat despre alti prieteni nu-mi bat capul...
Amaia spune:
Anaemi, ups!!! Ma scuzi si sper ca nu sunt pocita la gura!! Ca pe urma ai ce ma fugari...:)))) GLumesc! Asta e cu postarile de dimineata si cu ideile care vin de-a valma incat te trezesti ca mai scrii si pe alaturi.Ma scuzi inca o data!!
13+
fecian spune:
Buna dimineatza la
!!!!
Hei mihahegarthy, ia zi-ne si noua vestile!!! Ai fost la eco? totul ok?
Hai nu ne tzine pe jar !!!
Vad ca vorbiti de prieteni...Stiu cum e ...am trecut si eu prin depresia asta..Insa chiar nu se marita. Aveti cel mai de pret dar: familia. stiti cati oameni tanjesc dupa ce avem noi? Ganditi-va numai la aspectul asta.
Va las caci piticul meu vrea atentie. Va pup si numai bine.
Deci asteptam vesti de la mihahegarty![]()
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
al3xutza_81 spune:
Multumesc tutror pentru sfaturi si incurajari
!
Voi cand raciti cu ce va tratati? Eu am cumparat niste oscillococcinum dar mi-a fost teama sa iau pentru ca nu stiu cat de sigure sunt!
Ati luat asa ceva? Sunt ok?
Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)
12+
UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011