Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Buna seara tuturor burticilor!

Ne primiti si pe noi in club?

Am tot citit totpicul si sunt foarte incantata sa aflu din experientele voastre. Am incercat sa intru in discutie la un moment dat insa nu am primit nici un raspuns si atunci am renuntat :( sa mai scriu... de fiecare data cand simteam nevoia sa impartasesc ceva ma opream brusc... :(
Ideea e, ca e prima mea experienta cu aceasta minune si am nevoie de muuuulte sfaturi!

Va pup si va doresc o seara frumoasa!

Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)

12+

UM:21/10/2010,DNP:27/07/2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

apropo de depresie ... ca m-a cam pocnit si pe mine acum ...putin asa. eu nu ma simt vinovata cu nimic, dar ma simt data la o parte de ceilalti Am impresia (si cateodata nu este doar impresia), ca mai toti din jurul nostru ne privesc ca pe aia ciudati...mai imi zicea candva prietenul surorii mele ca noi suntem undeva in afara graficului
Noi suntem aia cu copii multi, aia care nu ies la distractii,aia care stau numai cu copiii...aia ciudati ma simt asa de aiurea ca m-am si jelit putin mai devreme,si acum imi vine iar sa plang

Ma streseaza marginalizarea asta !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

anaemi,pai de aia e cel mai bine ca prietenii pe care ii aveti sa fie si ei familii cu copii. Si stii ce...da-l in colo de prieten al sora'tii ca nu e el mai cu motz,ce bucurii iti aduce un copil si ce satisfactie ai ca mergi intr-un club si te rupi???
Eu in anii tineretii,de stundetie,eram prezenta in fiecare club din Cluj,vineri/samabata si duminica. Acum imi pare rau...de ce??pentru ca ar fi trebuit sa o am pe Ana la 20+ de ani,sa imi vad de scoala si sa imi fac o familie,eu te admir,esti de admirat...tu...tocmai tu dai dovada de ne-egoism,tu,te-ai gandit la tine si la copiii tai.Ai lasat tot ce altii la varsta ta vad petrecareala ca sa iti faci o familie...si cata bucurie iti adduce acea familie.Fiecare imbratisare,pupic si mangaiere ce o primesti este rasplata ta,ce ai relizat este mult mai important decat ce ai pierdut!

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Alexandra bun venit,te-am adaugat

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Alexandra, bine ai venit! Nu te mai opri sa scrii si nu te supara ca nu te-ar baga nimeni in seama, se scrie mult si in ritm alert, inca nu ne cunoastem intre noi, dar o sa fim impreuna ceva timp. E un grup de suport, eu la prima odisee n-am scris cand eram gravi, decat foarte rar, dar in perioada de bebelusie a Evei m-as fi simtit pierduta fara fetele de acolo

Ana, si noi am ramas fara prietenii de chefuri, fara cei care veneau la noi sa jucam o carte. Ne-am facut altii, dintre cei ca noi, care au copii mici si probleme similare

Nu-mi vine sa cred ca m-am trezit de dimineata sa lucrez si n-am facut mare lucru pana acum

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Buna dimineata,fetele!!! Va urez un week-end minunat!!
Alexandra, bine ai venit! Si eu am avut acelasi sentiment cand m-am inscris in odisee dar asta mai ales pentru ca mesajele nu imi erau postate timp real...pana mi se postau, fetele mai scriau 3 pagini astfel incat normal ca nu mai avea cine sa-mi raspunda. Pontul forumului: scrie 10 mesaje ca sa iesi din perioada de testare si apoi vei putea fi citita in timp real si, cu siguranta, vei primi si raspunsurile asteptate.
Gabita, curaj!! Si eu ma confrunt cu o problema similara. Cel putin asa cred. Pentru ca din cati medici m-au vazut doar unul a incercat sa isi dea cu parerea ca aceste sangerari ar fi din cauza unui hematom. (deci eu nici macar nu am confirmarea ca ar fi de la un hematom). Dar..atat timp cat sarcina evolueaza, bebe e bine...incearca sa ai rabdare si incredere. Stai in pat, relaxeaza-te si incearca sa gandesti pozitiv. Pana la urma, vorba unei colege de aici, de pe odisee, Dumnezeu nu ne da minuni ca apoi sa ni le ia inapoi.Deci, curaj!
Cu numele pentru bebe ma tot gandesc si ma sucesc. Fica-mea vrea fratior si a si gasit un nume: Stefan Alexandru. Noi vrem fetita si aici lucrurile se complica pentru ca eu vreau neaparat sa aiba si un nume de sfant. Ilinca (de la Sf. Ilie care e pe 20 iulie), Stefana, Stefania, Maria, Elena...habar n-am. Dar cum mai avem vreo jumatate de an la dispozitie sunt convinsa ca ne va veni si inspiratia.
Iar m-am intins cu vorba..tz,tz,tz....Hai ca va pup pe toate!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabiana_25 spune:

Neatza!!!
Ca sa incep in spiritul sarbatorii muuulta vreme a trecut de cand eu nu am mai scris..... Dar am avut o saptamana foarte grea si cand ajungeam acasa trebuia sa dorm.
In rest eu ma simt foarte bine inca si sper sa ma simt si in continuare bine.
Eu v-am tot citit si am vaut ca unele dintre voi nu se simt asa de bine imi pare tare rau dar trebuie sa fi-ti optimiste fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

apropo de depresie ... ca m-a cam pocnit si pe mine acum ...putin asa. eu nu ma simt vinovata cu nimic, dar ma simt data la o parte de ceilalti Am impresia (si cateodata nu este doar impresia), ca mai toti din jurul nostru ne privesc ca pe aia ciudati...mai imi zicea candva prietenul surorii mele ca noi suntem undeva in afara graficului
Noi suntem aia cu copii multi, aia care nu ies la distractii,aia care stau numai cu copiii...aia ciudati ma simt asa de aiurea ca m-am si jelit putin mai devreme,si acum imi vine iar sa plang

Ma streseaza marginalizarea asta !

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Anaemi, esti fantastica!!! In primul rand, tu esti o femeie de succes, din punctul meu de vedere!La 25 de ani ai 3 copii reusiti, un al patrulea pe drum. Numai acest fapt spune multe despre voi ca si cuplu. Doar un cuplu sudat, o adevarata echipa are curajul sa se avante cu atata elan in valtoarea vietii. Nu e usor, mai ales in zilele de azi..dar sunt convinsa ca tu stii mai bine decat mine asta. Apoi, pe langa toate aceste responsabilitati, ai un job interesant, faci un master...Pe cuvant, esti de admirat!!! Felicitari!
Si stii ceva? La voi nu se va instala niciodata plictiseala si monotonia in familie..nu ai cum cu patru strumfi si cu voi,doi parinti tineri!
Da, este mai simplu la 25 de ani sa pierzi noptile prin cluburi, sa iti permiti vacante excentrice in strainatate...si la 30 de ani te trezesti singur/singura si iti dai seama ca cei din jurul tau sunt la casa lor, ca vrei si tu un partener stabil dar...cei buni au fost luati deja si..sa vezi atunci depresie, nenica!!!
Inca o data, ai toata admiratia mea si sunt convinsa ca nu doar a mea!!

13+

Mergi la inceput

Multumesc mult pt incurajari!

Problema de fapt, nu este cu prietenii...sincer nici nu prea avem prieteni...de fapt eu nu am nici o prietena; doar colege/foste colege cu care mai vorbesc din cand in cand la telefon, dar nu e nici una care sa fie ...prietena. (nici macar mama). Pentru ca inca din liceu, in clasa a 9 a, am fost data la o parte pt ca eu eram aia care are prieten (sotul meu de acum) si nu ma intreba nimeni niciodata cand ieseu undeva daca vreau sa merg si eu (si culmea , vorbeau de fata cu mine). La facultate la fel; m-am casatorit cand eram anul 2 si aceeasi poveste...in anul 3 deja l-am avut pe Filip si s-a rupt filmul de tot.
Nu sunt o fire petrecareata (de fapt nu sunt deloc),dar mi-ar fi placut macar sa ma intrebe...asa nu mai ma simteam asa data la o parte. Cred ca din cauza asta am si evitat sa mai vorbesc cu cineva si prefer mai mult sa stau (stam) singura (i). De teama sa nu fiu iar respinsa.

Aseara (si acum), insa m-am simtit data la o parte de familie. Si nu este prima data cand ma simt asa (de fapt si sotul s-a simtit la fel, dar el nu se streseaza ca mine)... Ma enerveaza, ca asta ma face sa ma departez si mai mult de ei... de toti.

Sotul e mai relaxat, si stiu ca are dreptate cand imi zice ca ne avem unii pe altii...dar as vrea macar sa nu mai fie asa pe fata "datul asta la o parte".

Haideti ca m-am lungit cat o placinta .... m-am mai descarcat !

p.s cu prietenul sora-mii era asaaa un exemplu...el este fotbalist n-am pretentii , dar m-a racait atunci putin.

Mergi la inceput

Alexandra bine ai venit ! De fapt stiu ca ai venit mai demult dar cred ca m-am pierdut printre randuri. Cu scrisul...insista,insista ca nimic nu rezista

Amaia, am doar doi copilasi...al 3 lea e pe drum ... si de job... ...inca nu m-am apucat, pt ca nu am mai apucat . Am terminat CIC in august, in sept am avut admiterea la master si pana sa ma dezmeticesc am ramas iar gravi ; asa ca sa mai astepte vreo 2-3 ani . Copiii sunt jobul meu acum

Mergi la inceput