Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

buna seara burticutze!
Va citesc in fiecare zi , dar nu prea am nimic de raportat.. ..am avut o saptamana aglomerata..obositoare... luni am intalnire cu moasa, insa cu siguranta nu face si eco asa ca mai am de astepatat pana voi sti daca e fetita asa cum banuiesc sau nu. Felicitari dya pt baietel!!
Georgy imi pare tare rau pt pierderea ta , sa dea DD sa fii puternica sa treci peste aceasta suferinta, si multa sanatate iti doresc.
Eu am ramas cuplata cu Gabriel , la nume ma refer, sau Gabriela, plus ca e un nume care il au si aici asa ca .. sper sa nu ne razgandim.
Insa cel mai important e sa il vad in bratele mele sanatos si poate ca fetisoara lui ma va inspira sa ii pun numele potrivit!

13+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Adra ce ma bucur de vestile bune! Sunteti foarte tari daca sunteti pe locul 2, felicitari! Cu un copil asa reusit, cred si eu Putem vota in fiecare zi sau doar o singura data? Mi-a placut de Eva de cand am vazut-o prima data, are ceva special, nu stiu, e foarte, foarte dulce, inocenta si cred ca e si un copil tare bun.
Georgi si mie imi pare foarte rau pentru sarcina oprita in evolutie
Lisssa nu am observat ce ai adaugat nou pe prima pagina, ne ajuti?
Miha sa nu ne tii in suspans, cand ai timp sa ne scrii despre primul scan. Cred ca ai niste emotii...
Dya felicitari pentru
Legat de depresie, eu cred ca m-am nascut depresiva, cred ca Fecian are dreptate. Problema mea e ca nu ma pot relaxa, ma stresez pentru orice nimic: daca nu am facut curatenie, calcat, daca nu petrec suficient timp cu copilul, etc.
Of, cati baieti, asta cred ca e odiseea lor

Maria (27 nov. 2007) si 12+

Mergi la inceput

Babyblue cred ca exagerezi cu ecografiile, mai bine ti-ai cumpara unul acasa . Si la mine burta e mica dimineata, iar seara e umflata rau. Pe la 12 sapt. cred ca a inceput sa se vada (12 si ceva).

Mergi la inceput

Cine ma poate ajuta si pe mine? Sunt logata pe forum, pot trimite mesaje, dar cand vreau sa imi schimb semnatura imi scrie ca numele de utilizator sau parola nu corespund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

La mine nu sunt bubite sunt doar niste pete mici rosiatice si pielea de deasupra lor este uscata, dar nu ma mananca, nu sunt inflamate.....

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

roxy exact asa am avut cu Filip...la in=ceput au fost rosiatice, apoi s=au facut maronii si erau de diferite marimi, nu f mari si rotunde . mi-au trecut dupa ce am nascut

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Burtici, cum se numeste analiza care arata daca faci anticorpi la RH negativ? (M-am exprimat bine? ).

Babyblue, daca vin la tine si iti dau bataitza la fund termini imediat cu grijile si stresul care te bantuie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stati linistita! Vorba cantecului: Totul va fi bine!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Buna fetelor. Eu sunt f trista din cauza problemelor cu sarcina.

In primul rand datele mele nu le-ati avut pentru prima pagina: UM 18/10/2010 DPN 22/07/2011 DN 23/12/1978.

Hematomul de langa sarcina nu se lasa dus nici pace. Toata saptamana am avut sangerari dimineata si astazi medicul mi-a recomandat repaus total la pat. Daca lucrurile se agraveaza sa ma prezint cu bagajul de internare facut.
Am fost si eu 3 zile anul asta la serviciu si gata acum trebuie sa stau acasa. Sunt ata de deprimata si mi se ia sa stau toata ziua in pat asa ca ma plimb dintr-o camera in alta.

O veste buna pe ziua de astazi a fost rezultatul analizelor care sunt in regula.

Fina noastra a avut si ea aceeasi problema...nu mai tin minte cat a sangerat dar a sangerat cateva luni . A stat toata sarcina in pat (ea avea si antecedente); medicul la care mergea i-a zis de la inceputul sangerarilor ca sa faca avort ; a venit la un medic aici si i-a spus sa stea linistitita ca o sa se absoarba si o sa se opreasca sangerarile. Asa si a fost...acum are o fetita sanatoasa si frumoasa, care in aprilie face un anisor.

Muuulta sanatate !

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

na gata

are tot ce-i trebuie, arata cu cateva zile mai mic, ca si la inceput

si peste vreo 4 saptamani o sa imi poata spune ce e

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Salutare, burtici!
Pufi, lulusor, multumesc tare mult! Felicitari si tie pufi pentru strumfulet, ca nu stiu daca am apucat sa iti spun!
Michelle, bine ai venit, o sarcina cat mai usoara iti doresc!
Abia astept sa apara si strumfitele!
Fetelor cu baietei, ati inceput sa va ganditi deja la nume? Noi voiam foarte tare un singur nume, Tudor, dar cum locuim in Belgia si el va merge aici la gradi, la scoala, numele asta nu suna tocmai bine aici, deoarece cand spui tudor in franceza inseamna tu dormi si imi pare atat de rau ca iese din discutie, asa ca trebuie sa ma gandesc la un nume care sa mearga cat de cat aici, sa nu il poceasca toata lumea. Ne-ar mai place Ianis, Matheo si cam atat, dar suntem indecisi pentru ca nu vrem un nume care sa sune penibil alaturi de numele de familie romanesc dar care sa fie frumos si pt strabunici de exemplu. Ma tot uit pe net dar nu vad nimic ce sa imi placa cu adevarat
Voi la ce v-ati gandit, e preferinte aveti?
pupici la toate si o zi cat mai frumoasa!

15+

Nici mie nu-mi place mai nimic deocamdata. Avem in cap Ioan , dar nu sunt convinsa sau Teofil (pe asta il vrea sotul, dar iese din discutie ca nu-mi place).
La un moment dat imi intrase in cap Emanuel, dar a iesit cum a intrat si in alt moment Ioan Iacob, dar si asta pica pt ca vrem doar un singur nume (asa i-am fi spus ori Ioan ori Iacob).
...Mai asteptam, ca nu-i graba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Salutare, burtici!
Pufi, lulusor, multumesc tare mult! Felicitari si tie pufi pentru strumfulet, ca nu stiu daca am apucat sa iti spun!
Michelle, bine ai venit, o sarcina cat mai usoara iti doresc!
Abia astept sa apara si strumfitele!
Fetelor cu baietei, ati inceput sa va ganditi deja la nume? Noi voiam foarte tare un singur nume, Tudor, dar cum locuim in Belgia si el va merge aici la gradi, la scoala, numele asta nu suna tocmai bine aici, deoarece cand spui tudor in franceza inseamna tu dormi si imi pare atat de rau ca iese din discutie, asa ca trebuie sa ma gandesc la un nume care sa mearga cat de cat aici, sa nu il poceasca toata lumea. Ne-ar mai place Ianis, Matheo si cam atat, dar suntem indecisi pentru ca nu vrem un nume care sa sune penibil alaturi de numele de familie romanesc dar care sa fie frumos si pt strabunici de exemplu. Ma tot uit pe net dar nu vad nimic ce sa imi placa cu adevarat
Voi la ce v-ati gandit, e preferinte aveti?
pupici la toate si o zi cat mai frumoasa!

15+

Nu stiu de ce iti faci atat de mult griji. Va place numele Tudor, e foarte foarte frumos. Nu va mai stresati cu chestia asta. Daca chiar vreti sa internationalizati numele, puteti sa ii spuneti Theodor (destul de apropiat de Tudor ).

alte nume zic eu frumoase si internationale: David, Alexandru, Anton, Cosmin (ador numele asta), Gabriel (numele pe care i l-am dat piticului meu, si locuim in Olanda), Cristian, Daniel,etc.

Nu trebuie neaparat sa puneti nume straine, chiar daca traiti in alta tzara.. Fiti mandri ca sunteti romani

P.S. Eu sper nespus sa am o fetitza (deja mi-am amenintzat sotul ca e vai si amar de capul lui daca nu mi-a facut o fifitza )si o vom numi Anamaria. Un alt nume superb romanesc e Sanziana (si asta mi-a mi-a placut enorm) dar noi vom pune doar un singur nume copilului.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Un nume f frumos ...rad ca asa ma cheama si pe mine , dar toata lumea imi zice Ana . Anamaria imi spuneau doar ai mei cand eram mica si asta cand se enervau pe mine si ma strigau

A! Eu am avut o mica problema cu numele: scriindu-se legat eram nevoita sa spun la toti care imi scriau numele "Anamaria legat" si se uitau toti chioras la mine ca ei ar fi scris Ana-Maria; dar eu tineam neaparat sa specific ca este legat,asa ca la un moment dat colegii mei din liceu glumeau si ziceau ca ma cheama Anamaria T... Legat (adica Legat era si el nume de familie)

Mergi la inceput