Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)
Raspunsuri - Pagina 4
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dya27 Salutare, burtici! ![]() Pufi, lulusor, multumesc tare mult! Felicitari si tie pufi pentru strumfulet, ca nu stiu daca am apucat sa iti spun! Michelle, bine ai venit, o sarcina cat mai usoara iti doresc! Abia astept sa apara si strumfitele! Fetelor cu baietei, ati inceput sa va ganditi deja la nume? Noi voiam foarte tare un singur nume, Tudor, dar cum locuim in Belgia si el va merge aici la gradi, la scoala, numele asta nu suna tocmai bine aici, deoarece cand spui tudor in franceza inseamna tu dormi si imi pare atat de rau ca iese din discutie, asa ca trebuie sa ma gandesc la un nume care sa mearga cat de cat aici, sa nu il poceasca toata lumea. Ne-ar mai place Ianis, Matheo si cam atat, dar suntem indecisi pentru ca nu vrem un nume care sa sune penibil alaturi de numele de familie romanesc dar care sa fie frumos si pt strabunici de exemplu. Ma tot uit pe net dar nu vad nimic ce sa imi placa cu adevarat Voi la ce v-ati gandit, e preferinte aveti? pupici la toate si o zi cat mai frumoasa! ![]() 15+![]() |
Nu stiu de ce iti faci atat de mult griji. Va place numele Tudor, e foarte foarte frumos. Nu va mai stresati cu chestia asta. Daca chiar vreti sa internationalizati numele, puteti sa ii spuneti Theodor (destul de apropiat de Tudor
alte nume zic eu frumoase si internationale: David, Alexandru, Anton, Cosmin (ador numele asta
), Gabriel (numele pe care i l-am dat piticului meu, si locuim in Olanda), Cristian, Daniel,etc. Nu trebuie neaparat sa puneti nume straine, chiar daca traiti in alta tzara.. Fiti mandri ca sunteti romani

P.S. Eu sper nespus sa am o fetitza
(deja mi-am amenintzat sotul ca e vai si amar de capul lui daca nu mi-a facut o fifitza )si o vom numi Anamaria. Un alt nume superb romanesc e Sanziana (si asta mi-a mi-a placut enorm) dar noi vom pune doar un singur nume copilului.Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
lulusor77 spune:
Si noi vrem nume romanesti, desi sotul e german, deci numele de familie tot german. Pe baiat il va chema Nicu, iar pe fata Ina. Tot cate un nume punem si noi. Cosmin imi place si mie.
lulusor77
10+
babyblue spune:
buna fetelor.
se pare ca e o odisee de baieti!! f multi baieti pe aici, mai fetelor! nicio fata care sa fie curtata de domnisorii care vor aparea???![]()
fetelor eu sunt nebuna, serios.
simt o nevoie acuta sa mi mai fac o ecografie. ultima am facut-o duminica in urgenta, cand am sangerat dupa partida de
. bebe era ok.
zilele trecute am avut greata puternica si pt ca azi m-a lasat si ma simt mai bine si mi se pare ca mi s-a dezumflat burta, care era f tensionata zilele trecute, evident ca m-am panicat si simt nevoia sa vad dc e totul in regula!
credeti ca e ok sa se dezumfle burta?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue buna fetelor. se pare ca e o odisee de baieti!! f multi baieti pe aici, mai fetelor! nicio fata care sa fie curtata de domnisorii care vor aparea??? fetelor eu sunt nebuna, serios. simt o nevoie acuta sa mi mai fac o ecografie. ultima am facut-o duminica in urgenta, cand am sangerat dupa partida de . bebe era ok.zilele trecute am avut greata puternica si pt ca azi m-a lasat si ma simt mai bine si mi se pare ca mi s-a dezumflat burta, care era f tensionata zilele trecute, evident ca m-am panicat si simt nevoia sa vad dc e totul in regula! credeti ca e ok sa se dezumfle burta? _ Babyblue va pupa pe toti!! 9+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
...chiar trebuie sa te relaxezi. Burtica era tensionata probabil ca erai balonata.Bucura-te ca nu iti mai e rau, asteapta totusi cu eco. Cand ai controlul ?
Incearca sa astepti pana atunci..
Aaaa si ...rabdaaaare
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
dya27 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si pareri!
Fecian, nu e vorba ca tinem musai sa optam pentru un nume strain, departe de noi gandul.. vrem doar sa nu il poceasca toata lumea si apoi el sa stea toata viata sa ii corecteze pe ceilalti cand ii spun numele... noi ne-am izbit de chestia asta aici si ajunge sa fie enervant la un moment dat sa iti spui mereu numele pe litere pentru ca nu il intelege nimeni si nu il poate pronunta.
Cat despre prenumele Tudor, intr-o zi am rugat o prietena care e belgianca sa rosteasca putin numele si a inceput sa rada spunand ca nu doarme, cum sa doarma?
asadar iese din discutie..iar Teodor nu imi place.
David e frumos, merge in toate limbile dar deja avem prieteni, cunostinte care si-au numit baieteii asa, e o nebunie cu numele asta..cel putin in Romania cred ca 70% din baieteii nou nascuti se numesc asa.
Off, e atat de greu!!
15+
dya27 spune:
babyblue, eu zic sa nu te panichezi degeaba, de exemplu burtica mea arata ca un balon seara dupa o zi in care am mancat, baut, etc iar dimineata e aproape plata.. e normal, asa ca nu iti fa griji , bebe e bine merci acolo in burtica ta, ai sa vezi! 
15+
adra_bell spune:
Buna fetelor!
Mi-au iesit bine analizele pentru Rh, n-am format anticorpi, astfel a scazut mult riscul sa dezvolt anticorpi pe viitor
Carmen, n-am fost inca la noul medic, nu m-am decis la care, oricum merg la asta pana dupa triplu test. Urmatoarea programare o am pe 25 ian.
Multumesc pentru vot, suntem pe locul 2, e drept ca e fotografie pe care si eu o consider reusita, destul de aproape de ce se cere de la un portret. O sa castigam un...iepure cred:)
M-a zapacit fii-mea azi, nu prea mai doarme la pranz si devine f obositoare pe seara. Sper ca viitorul bebe sa doarma, caci ea n-a dormit niciodata cum/cat si unde trebuie.
Daca-i baiat nici noi n-avem nume, pentru fata avem cateva optiune (ne cam dorim o fetita)
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
pufi79 spune:
greu cu numele de baiat in conditiile in care am fost setata rau pe fata
, era fara dar si poate natalia sofia
.........acum variantele pentru strumf sunt fie darius toma fie david
. Mai cercetam 
viitoare mami de nazdravan 
15+ Doamne ai grija de noi 
gabitza2005 spune:
Pufi multumesc pentru incurajati.
Apropo de protectia mamei prin asigurarea locului de munca ea de fapt nu exista nici acum. Daca firma la care lucrezi vrea sa te dea afara , poate f usor. Sunt obligati sa te primeasca la munca iti fac formele de angajare dupa care iti desfinteaza postul si ei nu mai au voie sa angajeze pe postul respectiv parca 9 luni.
babyblue spune:
saru mana si multumsc de incurajari.
cand incepe sa se vada burtika???
va pup si va urez un wk minunat!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.