Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

cum vad si eu pozele cu voi toate?
pe mailul comun am vazut in link si pozele anei. care sunt superbe! dar pe restul fetelor cum le vad?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

ah, gata! v-am vazut si eu! sunteti toate f tinere si f frumoase. voi atasa si eu cateva poze, dc ma pricep.:)

va pup si va urez o zi super!

_

9+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineatza burtici

O cu lapte .

Vreau si eu datele de la contul comun. Poate reusesc sa pun si eu niste poze..desi am reusit performantza secolului; sambata cand am fost cu al meu cupil la un loc de spatiu indoor am pierdut camera foto... Asta e...acum va trebui maine sa merg sa imi cumpar un aparat foto nou.

acum ma sperii fratilor ce burta imensa am...zici ca sunt in luna a 6-a asa de mare e... Pai daca de acum e asa...mai incolo???

Sotul meu e deja terifiat la gandul ca sunt 2sau 3... Eu ma las pe mana Domnului. In fond, noi suntem cei care am vrut bebeloiul, nu? (ca-i unul sau 2 asta nu poti sa controlezi).

Eu inainte de Bitzu chiar imi doream gemeni, sa scap ieftin. Dar acum ...nu stiu daca mai sunt asa de dornica de 2 bebei. Dar ce o da Domnul.
Vinerea asta vad si eu ce am in burtica.

Va las acum ca am destul de facut azi. Va pup si va urez o zi superba.

P.S. Imi trimite si mie cineva datele de la contul comun? Sa fac si eu cunostintza cu voi (ccu mine veti face cunostinta abia cand imi cumpar camera foto)

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

gata, am adaugat si eu poze cu noi, dar la mine nu se vede burtica...deci n-am poze cu burtica:((((

_

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Am vazut si eu pozele, sunteti foarte frumoase toate.
Dia cam asa am si eu burtica, la inceput eram speriata dar acum m-am mai linistit burtica este maricica dar nu am luat decat 2 kg in 16 saptamani ,deci sunt in grafice si imi arat burtica cu mandrie!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Vai fetelor, cat ati mai scris !!! Sunteti vorbarete, nu gluma ! Citesc, citesc, vreau sa raspund, dar pana ajung la ultima pagina, uit ce-am vrut sa spun si mai ales CUI.

Felicitari, MihaHegarty, pentru scan ! Noi mai avem de asteptat o saptamana, abia pe 26 ianuarie avem 12 saptamani si o sa-l vedem (sper) pe bb. Parca acum, la bb2, trece timpul mult mai greu decat la bb1 ...

Anaemi, nu-ti face griji cu prietenii ... Asa este, copiii iti "cern" prietenii, doar cei adevarati raman langa tine. Eu am prietene cu care vorbesc din an in Paste, dar nu-i bai, pt ca stiu ca-mi sunt prietene, si cunostinte cu care vorbesc o data pe saptamana dar stiu ca nu-mi sunt prietene ... Fiecare isi asterne viata dupa cum isi socoteste prioritatile, oamenii sunt diferiti, dar daca vrei sa fii prieten cu cineva cred ca primul pas este sa-i respecti alegerile si sa nu-l judeci. Cand ai copii ai alte prioritati si alte disponibilitati; poti iesi in oras, depinde de tine cum iti organizezi timpul si cum iti aranjezi programul ca sa includa si iesirile in oras.

Ce-i asta cu sentimentul de VINOVATIE ??? Sa nu va prind ca va simtiti vinovate ca nu faceti destul prin casa !!! Asta este primul si cel mai sigur pas spre depresie ! Voi faceti un copil, restul nu trebuie sa va intereseze ! Eu ma simt asa de bine cand lenevesc ... Mie-mi place sa cos goblen, sa tricotez, sa croitoresc, dar nici de astea n-am chef ... Pur si simplu la pranz (cand sunt acasa) ma culc cu fii-mea si dormim impreuna, iar seara ma uit la filme cu sotul. De gatit IOC, noroc ca mancam la servici fiecare iar copilul la gradinita, curatenie+calcat imi face o tanti o data pe saptamana, de spalat ce mai spal (in we), in rest ma ocup de ce-mi place. Ceea ce in ultima vreme inseamna sa LENEVESC !

Bucurati-va de perioada asta de leneveala, dupa ce apare bb o s-o regretati

Din punct de vedere medical ... Analizele mi-au iesit bine, in general, in schimb cu greata stau rau de tot ... Vomit aproape in fiecare zi, cel putin o data dimineata si o data seara. Tocmai ce-am facut o pauza de la scris mesajul ca sa ma duc sa mai trag o repriza E tare nasol, dar daca judec dupa bb1, probabil ca o sa ma mai tina vreo luna jumate ...

Fetele care mai aveti un bb, cum veti proceda cu DORMITUL ? Ii culcati pe amandoi in aceeasi camera sau bb2 sta cu mami si bb1 cu tati sau singurel ? La noi bb1 doarme in camera ei pana pe la 4-5 dimineata, cand se trezeste si vine la noi sa mai doarma putin. In principiu noi ne gandim sa punem patutul lui bb2 la noi in camera si sa doarma cu mine, iar tati sa doarma cu bb1 , ca sa nu se simta neglijat. Dar trebuie sa "re-gandim" mobilierul ca sa le aranjam pe toate ... Voi cum procedati ?

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Gata vizionat poze...pai numai una si una...

Am pus si eu ceva poze mai vechi (sa ma simt si io ca am fost candva slaba) si mai noi (in care nu mai sunt slaba deloc) cu noi si cu matza mea.

Legat de bb1 si bb2...sincer inca nu stiu cum sa procedez. Pana la vreo 6 luni ma gandesc ca bb2 sa stea cu mine si matza la el in dormitor...Dar de pe la vreo 6 luni sa transfer matza mica cu el in dormitor. Dar e doar o idee....

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna dimineata fetelor!
M-ati facut geloasa, vreau sa vad si eu pozele!! Indurati-va careva si trimiteti-mi si mie user si parola.
Mercic

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

fetelor numai eu nu stiu care este mailu comun?

viitoare mami de strumf nazdravan
15+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Am pus si eu niste poze , asa cat sa ne cunoastem si cand ajung acasa de la servici o sa-mi fac si eu o poza la burtica sa vedeti ce mare este

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput