Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Dya esti o frumoasa!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 13+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Lulusor

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

M am uitat si eu pe niste poze pe picassa, dar nu inteleg, Betty e Lisssa? Restul e clar. Vad ca cineva vorbea sa in pozele Lisssei se vede biserica unde s a casatorit si sunt foarte confuza.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

M am uitat si eu pe niste poze pe picassa, dar nu inteleg, Betty e Lisssa? Restul e clar. Vad ca cineva vorbea sa in pozele Lisssei se vede biserica unde s a casatorit si sunt foarte confuza.

MHegarty
TestPozitiv

am trimis eu un email cu siteul Anei,cu poze si filmulete. Ca sa accesezi siteul ai nevoie de parola,cred ca e primul email de pe strumfi.

lulusor,cum o cheama? Ai o poza? e o comunitate f mare de romani aici

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

fetlor,din odisea Anei avem 2 copii inscrisi in concursul de la Chic Bebe,ceva de genul,dati-le va rog un vot la:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> poza 2,ad.jpg

si la: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank"> pag 2,penultima poza a lui bp.jpg,Marius

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ilida, multumesc pentru retete, sotul meu nu mananca deloc peste (printre altele:D) si, acum cand trebuie sa-i fac fetei, m-am trezit ca nu prea stiu sa gatesc cu peste.
Legat de sexul bebelusului, stiu ca la varste mici ale sarcinii se vede ca un tubusor aproximativ identic si la fetite si la baietei, difera doar orientarea. La baietei e situat mai in sus (anterior), la fetite mai in jos (posterior). Marja de eroare e mare si depinde foarte mult de maiestria, experienta medicului si de cat de bun e aparatul in sine.

Miha, muuult tare mai e pana afli sexul bebelusului. Eu sper sa aflam ce este in prima jumatate a lui februarie.

Lissa, o votasem deja pe fetita Adeicoman, cu care m-am intersectat pe la bazarul umanitar. Pentru baietelul-schior nu mai am puncte

Sa aveti o saptamana frumoasa!

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata fetele
Cine ma lamureste si pe mine cum si unde vad pozele ?????

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata burtici,

si eu am nevoie de lamuriri ca si roxy

viitoare mami de strumf nazdravan
15+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !
Eu ca sa va d pozele m-am logat pe google cu userul nostru (strumfi...) si apoi m-am dus in dreapta sus la setari -> setri cont google si apoi mi-au aparut toate chestiile google (picasa, gmail....) si apoi am dat click la ce m-a interesat (nu pe setari).

Eu asa am facut..daca o mai fi vreo alta cale, habar n-am ; pe mine atat m-a dus capul

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata, mamici si viitoare mamici
V-am citit zilnic, dar nu am scris pt ca nu ma simteam in stare.
Mi-a fost f rau si am avut momente cand nu ma mai intelegeam nici cu sotul. Am noroc pt ca el este f calm si a avut multa rabdare cu mine si mi-a suportat toate toanele. O prietena psiholog careia i-am povestit simptomele mi-a zis ca a fost o mica depresie si ma bucur ca am trecut repede peste.

Lissa am votat copiii si m-am bucurat cand am vazut ca Eva este pe un loc fruntas.

Vreau si eu sa va vad in poze si sa pun si eu poze cu mine.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput