Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Miha, in prima poza eram si balonata cu siguranta insa ultima poza am facut-o azi si reflecta mai bine realitatea , nu e chiar asa mare

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Gheveronica, ti-am trimis mesaj!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

babyblue, exact ca si tine, m-am speriat si eu azi ca nu mai mi-e burta tensionata. Si nici nu ma mai dor sanii. Dar acum spre seara iar s-a umflat. Si am vomitat si eu pentru prima data. Sper sa nu devina o obisnuinta.

Roberta, bafta luni la intalnirea cu moasa!

gabitza, amaia, vi s-au oprit sangerarile?

al3xutza_81, bine ai venit printre noi si sarcina usoara si bebe sanatos!

anaemi, legat de prieteni, e normal sa te simti asa. Dar sfatul meu e sa faci cat mai multe activitati impreuna cu familia. Cei care nu vor sa fie alaturi de o familie asa de fericita ca a voastra, au numai de pierdut. Mi-as dori ca in cercul meu de prieteni de aici sa fie o familie asa ca a voastra. Lissa zice bine, gasiti familii cu copii cu care sa va petreceti timpul si nu va veti mai simti dati la o parte. Noi am petrecut revelionul numai cu familii cu copii, pot sa-ti spun ca a fost minunat.

lisssa_ana, foarte frumos cum va impartiti voi programul cu serviciul, copiii, treburile prin casa, prieteni. Va admir sincer! Asta e si planul meu dupa ce nasc, sper sa ne putem tine de el si sa nu neglijam nici un aspect al vietii noastre, ca mai devreme sau mai tarziu se nasc frustrari.

mihahegarty, ma bucur ca sotul tau a fost impresionat de bebic. Eram convinsa ca asa se va intampla. Barbatii nu-s nici ei de piatra la urma urmei. Iti doresc ca pe 8 martie sa primesti cadoul pe care ti-l doresti, o strumfita sanatoasa si voioasa.

ALINAOPREA, bafta maine la eco. Scrie-ne cand te intorci!

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Legat de celulele stem, aici nu prea se vorbeste despre subiect, cred ca foarte putine mame isi recolteaza. Ma gandeam sa-l intreb pe doctor data viitoare, doar asa, de curiozitate, pt. ca eu oricum nu-mi voi recolta, am citit prea multe pareri contra si m-au convins.

L-am intrebat pe medic sapt. trecuta si despre triplul test, si mi-a spus ca nu se mai face, dar nu stiu de ce. Eu m-am hotarat sa nu fac nici dublu test, pt. ca nu as renunta oricum la copil, mai ales pe baza unor rezultate statistice. Traiesc cu increderea ca Dumnezeu ne va trimite un copil sanatos, care sa se bucure de dragostea ce-am strans-o in noi de atatia ani.
Cum se num. eco de la 20 sapt.? Pe aia o s-o facem, cred ca se face oricum, asa-i?

Burtica mie mi se vede asa de tare deja, poate si pt. ca eram slabuta inainte de sarcina (53 kg la 1,68m), iar acum am deja 58 si doar la burtica se vede.

Noi vestea am dat-o imediat dupa testul de sarcina doar familiilor noastre, dar la cateva zile am inceput incet-incet sa spunem si la prieteni (mai mult eu, ca nu-mi puteam ascunde bucuria). La servici nici eu n-am spus inca, din alte motive. Nici n-am fost la birou anul asta, dar maine poate voi merge si sigur vor afla (pt. ca v-am spus, burtica mi se vede deja)

Vreau si eu mail-ul comun sa ma uit la pozele cu voi. Nici n-am stiut ca avem cont comun pe picasa, vreau si eu link si parola sa pun si eu poze cand am.

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Gata, am vazut si eu pozele cu voi.... Sper sa reusesc si eu zilele astea sa pun cateva.

Dya, cam asa ama si eu burtica

lissa am vazut si pozele cu voi si cu "Ana ciufulita" ...Mi-au placut enorm....mi-ati placut enorm
eram 100% convinsa ca esti bruneta...nu stiu de ce; am vazut ca m-am inselat
p.s si mi-a placut ff mult si biserica unde v-ati cununat. Unde este?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

anaemi,biserica e arhiepiscopia ortodoxa in Chicago,unde locuim.
multumesc

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

aaa si sa va zic ca mi-a facut vecina cu un fir de par si inel() deasupra palmei si mi-a iesit baiat...acum sunt curioasa daca e sau nu adevarat

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

anaemi,biserica e arhiepiscopia ortodoxa in Chicago,unde locuim.
multumesc

Mama de Ana si 15+

Lissa, si eu am o prietena care locuieste de vreo 8 ani in Chicago. Cine stie, poate va cunoasteti :)

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

lulu eu gata m-am linistit ... eu oricum sunt o persoana mai singuratica, in sensul ca nu ma pasioneaza iesitul cu prietenele (cum am zis nici nu am...nu am nici o prietena...in afara de voi ).
Cum am zis eu sunt mai "ciudata" si nu-mi plac iesirile cu altcineva in afara de sot/sot si copii/familie ... doar ca uneori am niste pitici care mi se pun pe creier dar bine ca nu stau mult.

Acum ultima data "de vina" a fost cineva din familie, dar mi-a trecut ; probabil din cauza sarcinii am si exagerat putin

p.s Doar nasii copiilor ne sunt mai apropiati; cu ei mai ieseam din cand in cand, dar acum s-au mai rarit intalnirile si din cauza ca deocamdata ei nu au copii (nu pot) si este putin tensionata atmosfera...ii inteleg.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 15+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Buna, burtici frumoase!
Mai intai vreau sa-ti multumesc Lissa pt PM, esti o draguta! Am luat la rasfoit tot siteul cu poze al Anei..e o bombonica de fetita, sa fie sanatoasa si fericita! Plus ca m-am uitat si la cateva filmulete de pe youtube de cand era o mogaldeata mica..e un copil minunat!!
Fetelor care ati pus pozici pe picasa, m-am bucurat tare mult sa va cunosc, toate sunteti niste frumoase! Hehe, abia astept parada de burtoase peste cateva luni
Mariaruxi, asa e, a crescut putin burtica.. daca ai sti cum stau cu ochii pe ea..
Mihahegarty , ti-am vazut poza cu bebe de la eco, ma bucur tare mult ca toate iti merg bine...aa uitasem..parca am zarit un cocosel prin pozica hihi glumeesc
Sa iti dea DD fetita ce ti-o doresti asa mult!
Gata ca m-am intins cu vorba... Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara si frumoasa!

15+

Dya m ai facut sa zambesc si inca imi mai patrez zambetul pe buze. Ai vazut un cocosel, hai???
Crede ma ca mi s au taiat picioarele pentru o secunda!! Trebuie sa fie fetita, abia pe 8 martie aflu!!!Ce mult mai e!!! Macar bine ca greturile au mai disparut si nu va fi o perioada asa chinuitoare.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 13+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput