Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

adra_bell, si eu iti pot spune doua retete cu ton pe care le fac frecvent

1. paste cu ton, racoritoare si revigorante este urmatoarea:
- penne(paste tuburi taiate scurte), pe care le fierb cnf instructiunilor de pe punga.
- ton in suc propriu (mai putin colesterol), scurs de lichid
- boabe de porumb fiert(conserva)
- rosii intregi (preferabil bio, ca au gust)
- masline negre (cu samburi, pt ca cele taiate nu sunt asa gustoase)
- sare dupa preferinte
Dupa ce strecor pastele, le trec prin apa rece pana se racesc (calde mi se par gretoase)

Amestec cele de mai sus, in cantitati "dupa ochi" :) si le servesc tot reci. Mai ales vara sunt delicioase!

2. Tot cu ton mai fac si o atfel de salata, fara paste: amestec tonul cu frunze de salata taiate foarte mici, boabe de porumb si maioneza cat sa se lege totul. Salata o servesc cu paine prajita, crocanta.

_

Pacat ca nu avem voie ton in sarcina (e peste mare care poate inmagazina metale grele), ca ce as mai da gata cateva cutii!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Am si eu o intrebare pentru cele care au aflat sexul copilului de la 12 saptamani: eu in tot ce am citit si ce mi-a spus si medicul, de la 12 saptamani abia incepe sa se diferentieze sexul copilului (pana atunci e o chestie comuna). Deci cat de relevante sunt aeste interpretari ale medicilor? Eu as fi putin mai rezervata pana pe la saptamana 15-16, cand scade riscul erorii de interpretare. Pana atunci nici macar nu o sa intreb, nu vreau sa ma trezesc cu cadouri roz pt baiat sau albastre pt fetita!

Apropos, scuze ca eu va scriu mai multe mesaje deodata, dar citesc forumul cand la voi e noapte si deci nimeni nu scrie :) Incerc sa tin pasul cu chestiunile expuse de voi, desi aveti o super viteza la scris!!!!

Somn usor pentru acum si buna dimineata pentru cand intrati pe forum. Sa aveti o noua satamana usoara, fara stress si extra-griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

http://www.gendermaker.com/

alta metoda ingenioasa... americanii astia le scot peste noapte!

Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)

12+

UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011

de aici mi-am comandat testul

Mama de Ana si 14+

Multumesc pentru PM! super poze :)!
Sunt incantata sa va cunosc !
Am incarcat si eu cateva, din pacate nu am scanner sa pun poza cu bebe dar o sa incerc sa o scanez la servici maine!
Pupici pentru burtici!

Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)

12+

UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

multumesc pentru urari, Ilida, si ti le intorc .

cand citesc pe aici cu ce va chinuiti unele din voi (stari de rau, dureri sau depresii) mi-as dori din suflet sa va pot imparti din starea mea de bine fizic si psihic.

Mihahegerty, sigur gasesti tu o solutie sa-i pacalesti pe colegi. pacat ca nu te intelegi cu ei. eu de-abia astept sa le spun colegilor mei si sa ma sfatuiesc cu ei cum putem imparti task-urile in proiect, astfel incat sa pot lucra cate putin de acasa cat am grija de bebe. ai mei colegi sunt tare draguti si suntem uniti. insa nu pot sa le spun lor fara sa-i spun sefului, si asta ma face sa astept pana semnez contractul.

celorlalti, familiei mele, familiei sotului si prietenilor planuim sa incepem sa le spunem dupa ce facem 12 saptamani. pana acum am reusit sa pastram secretul. in afara noastra mai stiu doar mama mea si una din prietenele mele cele mai bune (care spera sa intre curand in randul nostru).

10+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Gata am vizionat toate pozele. Fetelor aratati super, tinerele si dragute. Dya ce bine se vede si la tine burtica. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu nu am facut nicio poza burticii pana acum. Bine, nici nu prea am avut la ce
Miha cu cine crezi ca seamana bebe?

Maria (27 nov. 2007) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna seara burtici,
eu maine dupaamiaza merg la clinica pt. eco morfofetala de trim I.
Poate aflam si sexul bebeului, cu toate ca orice ar fi ne vom bucura la fel de mult, numai curiozitatea ne omoara.
In functie de cum va arata colul maine vom stabili si data la care voi face cerclajul.
Medicul a zis ca e mai bine sa facem cerclaj, atunci cand ai o pierdere de sarcina in trim II.
Poate ca de data asta nu vor fi probleme cu colul dar mai bine prevenim.
Anaemi si eu te admir f mult pt familia frumoasa pe care o ai.
Daca nu sufeream de infertilitate , si eu aveam mai multi copii acum.
Oricum i-mi doresc o fam numeroasa, daca Dumnezeu vrea, poate mai am timp,chiar daca am 31 de ani.
Acum cateva zile chiar vb cu bunica mea, care are 71 de ani si e cea mai buna prietena a mea despre tine, si ne miram cum te descurci si cu gospodarie, si cu copiii si cu masterul. Felicitari !
Va poop pe toate si revin maine seara cu vesti de la eco .

Alina 12+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Seara buna la toata lumea!
Noi am fost plecati in week-end, abia ne-am intors. Vad ca ati scris zilele astea, nu gluma. Fug si eu sa va citesc, sa vad ce-ati mai facut. Mi-a fost dor de voi , m-am obisnuit sa va citesc in fiecare zi.

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Buna, burtici frumoase!
Mai intai vreau sa-ti multumesc Lissa pt PM, esti o draguta! Am luat la rasfoit tot siteul cu poze al Anei..e o bombonica de fetita, sa fie sanatoasa si fericita! Plus ca m-am uitat si la cateva filmulete de pe youtube de cand era o mogaldeata mica..e un copil minunat!!
Fetelor care ati pus pozici pe picasa, m-am bucurat tare mult sa va cunosc, toate sunteti niste frumoase! Hehe, abia astept parada de burtoase peste cateva luni
Mariaruxi, asa e, a crescut putin burtica.. daca ai sti cum stau cu ochii pe ea..
Mihahegarty , ti-am vazut poza cu bebe de la eco, ma bucur tare mult ca toate iti merg bine...aa uitasem..parca am zarit un cocosel prin pozica hihi glumeesc
Sa iti dea DD fetita ce ti-o doresti asa mult!
Gata ca m-am intins cu vorba... Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara si frumoasa!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Gata am vizionat toate pozele. Fetelor aratati super, tinerele si dragute. Dya ce bine se vede si la tine burtica. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu nu am facut nicio poza burticii pana acum. Bine, nici nu prea am avut la ce
Miha cu cine crezi ca seamana bebe?

Maria (27 nov. 2007) si 14+

Mariaruxi, nici eu nu am burtica cine stie ce. Cand am vazut burtica lui Dya am zis OOOOO!!!! Eu poate sper s o am asa mai incolo!!!
Eu sper ca bebe sa aiba ochii sotului si sa semene cu el, fata tatii na!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 13+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna seara ..
fetelor vreau si eu sa va vad pozele...ce tr sa fac???

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 14+ cu
multumesc doamne

Mergi la inceput