Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)
Raspunsuri - Pagina 11
al3xutza_81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaruxi Alexandra multe fete au scris ca au aflat sexul copilului la 12 sapt. Eu am fost la 13 si 4 zile si medicul nu a putut sa-mi spuna ce e ![]() Oanamares nu am auzit de testul asta, ce e de fapt? Maria (27 nov. 2007) si 14+ |
Foarte tare. La mine se putea spune insa nu ne-a lasat bebe!
In fine... stie ca-s curioasa ca o pisica si d-aia face asa [:))].
Testul de care vorbea Oana este un test de urina care a fost lansat in state acum ceva timp si se coloreaza in verde daca e baiat si portocaliu daca e fata.
Din cate am citit eu are o precizie cam de 80% si trebuie confirmat tot de eco.
Plus ca mai costa si vreo 40 de dolari sau ceva de genu'.
Deci mai bine faci eco si te si bucuri de imagini cu bebe!
Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)
12+UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
al3xutza_81 spune:
http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/health/2009/06/09/rose.gender.test.cnn.html
acesta este testul!
Cu drag,
12+
UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
al3xutza_81 spune:
http://www.gendermaker.com/
alta metoda ingenioasa... americanii astia le scot peste noapte!
Cu drag,
12+
UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
lisssa_ana spune:
Dya ti-am trimis PM cu datele emailului comun.
Alex,te rog activeaza-ti PM( COntul meu-profil personal,optiuni,acctivare mesaje private) sa iti pot trimite datele de la mailul comun.
Fetelor,multumesc de aprecieri. Pot sa ma mandresc cu Ana care la 18 luni a fost evaluata pt vorbire ca un copil de 2 ani si 7 luni
.
hai ca mi-am comandat si eu testul...sunt curioasa ce imi va zice![]()
Mama de Ana si
14+
lisssa_ana spune:
| citat din mesajul lui al3xutza_81 http://www.gendermaker.com/ Cu drag, Alexandra (DN:04.08.1981) 12+UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011 |
mersi de link....nic nu stiam ca exista asa ceva
Mama de Ana si
14+
Michelle_12 spune:
Multumesc Roberta :). De fapt eu ca femeie probabil ca nu mi-as fi infranat curiozitatea, insa sotul meu tine cu tot dinadinsul sa pastram surpriza. ma insoteste la ecografii si n-as putea sa-i spun sa iasa din cabinet doar ca sa mi se spuna mie ce este. in plus, daca as afla, n-as putea sa tin secretul. oricum pe bebe ni l-am dorit foarte tare si ne bucuram de el la fel de mult indiferent ce va fi. asa ca-i rspect dorinta, si astept cuminte pana in august :).
iti urez si eu o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Michelle
| citat din mesajul lui Roberta84 Michelle bun venit si din partea mea! acum am vazut ms tau, sarcina usoara in continuare! Ai admiratia mea ca vrei sa tii secret sexul copilului pana nasti , as fi vrut si eu , dar nu pot 13+Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! ![]() |
Michelle_12 spune:
multumesc pentru pont :) Mariaruxi.
ma grabesc sa le scriu...
| citat din mesajul lui mariaruxi Roberta eu cautasem in albumul de pe mail-ul comun. Acum am inteles ![]() Michelle_12 bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje pentru ca iti sunt moderate si apar tarziu. Maria (27 nov. 2007) si 14+ |
mihahegarty spune:
Seara buna burtici fericite!
Eu acum recuperez cititul si credeti ma ca ati scris nu gluma.
Tin sa comentez si eu cate ceva la cele ce ati discutat.
Babyblue spunea ca a facut dragoste cu sotul si a sangerat. Eu vreau sa va spun ca am facut dragoste in saptamana a 5a, a 7a si abia acum in a 13a si nu am avut nici un fel de sangerari. Depinde si de corpul fiecareia, dar eu nu ma opresc din facut dragoste, pentru ca mi se pare foarte frumos ca partenerii sa ramana apropiati din punct de vedere sexual pe periaoda celor 9 luni. Daca va intrebati de ce e asa mare diferenta intre saptamana a 7a si a 13a, va pot spune ca sotul imi zicea ca el nu poate sa faca dragoste cand este un copil acolo, dar m am plans tare tare si i am zis ca ma enerveaza daca ma ia cu chestii din astea!!! Eu sunt mare doritoare de
asa ca nu am sa ma opresc!! Mai degraba sotul nu prea e vrut, dupa cum am mentionat mai sus. Dar am eu ac de cojocul lui nu i bai!!!![]()
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
13+ cu
Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
In legatura cu shoppingul pentru bebe, pot sa va spun ca patut avem de la fostii proprietari. Ni l au lasat noua cand ne au vandut casa. Deci asta e asigurat, e de lemn, numai bun.
Am acum o prietena care naste baiat pe 6 februarie, daca vine la termen copilul. Deci daca copilul meu va fi baiat, atunci toate hainele de la ea imi vor reveni mie pentru bebe, asa cum si ea le a primit de la o alta prietena de a mea care a nascut in august 2010 si desigur baiatul ei creste si i raman mici hainele.
Am o prietena care a nascut fata pe 17 decembrie 2010 si daca copilul meu va fi fata voi lua hainele de la prietena mea cu fata. Aici hainele de bebe sunt scumpe, mergi in oras si cumperi 4 hainute si iaca se duc 50 lire. De ce? Daca am de la prietene si pot sa scutesc bani eu zic ca se merita. Nu sunt mama care e pretentioasa si vrea nou. Nu, atata timp cat pot face economie, orice e bine venit!![]()
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
13+ cu
Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.