Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)
Raspunsuri - Pagina 10
mariaruxi spune:
Roberta eu cautasem in albumul de pe mail-ul comun. Acum am inteles 
Michelle_12 bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje pentru ca iti sunt moderate si apar tarziu.
Maria (27 nov. 2007) si
14+
lisssa_ana spune:
oscciolo se poate lua fara probleme in sarcina si alaptare
mai fetelor,pai eu de va zic ce progam am cu ANa o sa va mirati.
Deci,noi am fost norocoase,dupa ce am venit in State,fara mama/tata/frati si prieteni,cand am ramas gravida cu Ana,3 cunostinte de -ale mele erau gravide in aceiasi perioada,ele au nascut in noiembrie 2008 si eu in ianuarie 2009,s-a mai adaugat in grup inca o fetita tot in 2009 in iunie.Deci ai nostrii practic au crescut impreuna. SArbatorile impreuna/zilele de nastere impreuna...iesim,aproape zilnic,in parc,la cate una dintre noi acasa(un fel de play date)/la diferite activitati.
Copiii se iubesc de numa'intreaba unul de altul,nu se bat de la jucarii,nu se imbrancesc,nu se lovesc.Isi dau din mancare,se pupa,se imbratiseaza...etc....suntem norocoase. Acum eu gravida,doua dintre prietene spera sa ramane cat de repede si ele.
Noi mergem cu Ana peste tot,la restaurant,in vizita chiar si la prietenii fara copii,peste tot.Cui nu ii place sa nu ne mai cheme
.
NU prea am timp de lenevit in fata calculatorului sau TVului. Tv nu merge niciodata la noi in casa,eventual imi merge pe calculator.
Luni iesim la :arte+muzica,Miercuri:la ginmnastica si vineri la inot. Marti si joi,ba mergem la cate o fata si ne intalnim toate acolo,ba iesim la o biblioteca ca au locuri de joaca...gasim alternative. Curatenia si restul post sa astepte,pentru mine e mult mai important sa scot copilul din casa afara.
Cristi ma ajuta cu curatenia tot timpul,cu mnacarea n-avem probleme ca gatesc cand doarme Ana la amiaza... .PLus ca lucrez de acasa pentru vreo 3 locuri. Daca ma plang???NU! Viata mea e mult mai inetresanta si are mai mult sens acum,imi palce ce fac,imi place sa nu am vreme sa ma gandescc ca sunt plecata de acasa,ca sufar dupa parinti si mai stiu eu ce. Nu e usor,cateodata cad si eu,dar inetrvine CRisti si mi-o ia pe ANa si ies la plimbare/la joaca si raman eu singura acasa pt vreo 2h cat sa imi revin.
De parinti...ciudat cu ai mei n-am treaba,eu cu socrii nu ma intelg deloc deloc...poveste lunga,alta data ca s-a trezit Anusca si canta din pat..."...nu ma dau pe 5 baieti"![]()
Mama de Ana si
14+
mariaruxi spune:
Am reusit sa vad pozele. Roberta, se vede bine burtica, e mai mare decat a mea
. Asa mare am avut-o cu Maria.
Lisssa m-am uitat pe o parte din pozele si filmutele cu Ana. E isteata foc si ce noroc aveti cu atatia prieteni in jur
.
Maria (27 nov. 2007) si
14+
madybulancea spune:
andra scuza-ma ca raspund acum...eu fierb pastele,iar in altceva fac un sos de rosii cu usturoi,oregano,busuioc iar apoi pun si ton,mie imi place cu mai mult ton si las sa fierba tonu cu sosul un pic apoi pun si pastele peste amestec si gata...pofta buna!
Mami de Razvan (09.05.2007) si
7+
al3xutza_81 spune:
dragelor voi la cate saptamani ati aflat ce sex are bebe?![]()
ca eu mor de curiozitate... ![]()
al meu a fost foarte timid saptamana trecuta si a stat picior peste picior, ba chiar mai apoi s-a acoperit cu manutele
.
Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)
12+
UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
al3xutza_81 spune:
inca ceva? este vreo mamica pe aici care a nascut la cantacuzino? doctorul meu are cabinet la medlife dar am inteles de la el ca activeaza si la cantacuzino si probabil acolo voi merge.
mi-ar prinde bine insa cateva referinte despre spital!
Cu drag,
12+
UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
Oanamares spune:
Pup burtoasele!
Fetelor,ati vazut pe undeva prin tara acel Baby Gender Test???? As fi tare curioasa sa aflu mai repede sexul puiului meu.
Bun venit noilor fete!
al3xutza_81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oanamares Pup burtoasele! Fetelor,ati vazut pe undeva prin tara acel Baby Gender Test???? As fi tare curioasa sa aflu mai repede sexul puiului meu. Bun venit noilor fete! |
nu cred ca gasim in RO :)
am cautat si eu pe net la un moment dat si nu am gasit nimic.
si eu sunt curioasa tare! abia astept urmatorul eco
Cu drag,
12+UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011
mariaruxi spune:
Alexandra multe fete au scris ca au aflat sexul copilului la 12 sapt. Eu am fost la 13 si 4 zile si medicul nu a putut sa-mi spuna ce e 
Oanamares nu am auzit de testul asta, ce e de fapt?
Maria (27 nov. 2007) si
14+