Strumfi si prichindei iulie-august2011(10)
Raspunsuri - Pagina 12
mihahegarty spune:
In legatura cu greutatea, eu si sotul incredibil am fost ieri, 14 ianuarie la primul scan. Nu va pot spune ce atent se uita sotul la ecran, chiar am fost miscata si dupa avea o stare extraordinara!!! Zambea si chiar era fericit!!! Nu m am asteptat, stiind ce fire rece e sotul, dar aveti dreptate, un barbat se schimba enorm cand isi vede puiul!! Daca numai la un scan s a simtit asa, va dati seama ce o sa fie in sufletul lui cand il va tine in brate!!!
Eu in saptamana a 8a aveam 71 kg cand m a cantarit moasa.
Vineri la spital, la scan, cand m au cantarit din nou, aveam 69.9 kg, deci eu inca merg in scadere. Cred ca inainte de sarcina aveam 75-76, si acum am sub 70, dar efectiv nu mi e foame!!!
Eu mananc fructe (nu prea multe), si o singura masa pe zi in care trebuie sa mi iau si pastila (pregnacare - vitamine in timpul sarcinii).
Cu greturile stau mai bine. Din saptamana a 11a, vomit doar in prima zi a fiecarui nou inceput de saptamana. Deci am vomitat pe 30 decembrie, pe 6 ianuarie si pe 12 ianuarie!! Deci e super!!! In sfarsit am inceput sa simt si eu fericire. 
Bebele e bine. La 13 saptamani si 2 zile avea 6.8 cm. Si masuratorile alea pentru Down le asteptam in 3 zile lucratoare. Dar am un sentiment bun, asa ca nu cred ca va fi cazul aici!!!
L am rugat azi toata ziua pe sot sa ma invete cum fac poza la scan si apoi sa l pun si eu pe site, dar a fost ocupat cu fotbalul lui. Dar sper sa mi arate maine si sa pun si eu poza cu bebele meu.
In legatura cu noaptea, am o saptamana in care m am sculat continuu in timpul noptii (doar o data pe noapte) sa ma duc la baie sa fac pipi. Dar am baut multa apa si intr o seara am mancat un pepene intreg, deci era de asteptat!!
In legatura cu anuntatul familiei sau la servici, dupa cum am mentionat, noi avem adunare in familionul lui Ralph al meu la Cardiff pe 20 februarie si atunci anuntam!! Am si eu superstitiile mele sa nu anunt prea devreme si pe ai mei din romania o sa i sunam probabil pe 19 februarie. Dar nu mai devreme de 19 februarie.
La servici nu mi permit sa anunt, caci in momentul actual sunt angajata temporar si am fost oferit post permanent pe 29 noiembrie. Acum astept cazierul si toate referintele si cred ca pe la sfarsitul lui Februarie voi deveni permanent. Deci pana nu semnez contractul ala nu pot spune la nimeni, dar de acum o sa fie din ce in ce mai dificil sa ascund. Inca nu a inceput sa se cunoasca cine stie ce (doar o idee), dar prin februarie va deveni din ce in ce mai greu de ascuns, caci vom fi luna a 4a spre a 5a, cand am auzit ca va cam incepe sa se cunoasca.
Sa speram ca acel contract va veni cat mai curand si apoi ii voi lasa tot pe ei sa ma intrebe daca s gravida, ca eu nu prea ma am bine cu echipa aia unde lucru, asa ca n am chef ca ei sa stie.
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
13+ cu
Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
Anaemi iti raspund acum la intrebarea cu ananasul, scuze ca e cam tarziu.
Ananasul e preferatul meu din toate fructele. Mie niciodata nu mi a ramas gust amar in gura dupa ce mananc ananas. Dra e putin astringent, dar pe mine nu ma deranjeaza.![]()

MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
Am uitat sa va spun ca la ecograf, bebele meu era activ, i am vazut inimioara batand, i am vazut manutele si piciorusele. Vad ca pe aici avem dansatori si jucausi, ei bine tin sa va anunt ca bebele meu e ganditor!! Si a dus manuta la cap cand incercam noi sa l vedem.
Iar eu m am simtit foarte nasol fizic pe toata durata scan ului. Nu mi a placut DELOC senzatia aia de apasare pe uter, efectiv ma apasa asa tare incat nu m am putut bucura in totalitate, dar per total a fost OK. Mi a mai trecut un pic cand am vazut ce comic era puiutul meu cand si a dus mana la cap!!![]()
MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.
mihahegarty spune:
Lisssa si eu sunt impotriva dormitului cu copilul in aceeasi camera. Eu cred ca sotul si sotia trebuie sa si pastreze intimitatea si sa aiba o camera separata decat cea a copilului. Sunt tot felul de aparate care pot fi instalate in camera copilului astfel incat sa l auzi daca plange in timpul noptii. Dar camera copilului meu e foarte aproape de camera mea, perete in perete (na casa nu e chiar mare, astfel incat sa mi permit sa l pun la alt etaj), asa ca il voi auzi cu siguranta daca plange.
Dar desigur cate bordee, atatea obicee!!
MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.
mihahegarty spune:
Burtocika merci ca ai intrebat de mine si te ai interesat de situatia mea cat am lipsit. Luli merci pentru clarificare, ai dreptate, am un servici foarte departe de casa, la vreo 70 km (un drum), deci dus intors facem cam 3 ore pe zi in naveta. Asta e!! Nu mai e mult pana in iulie si apoi iau pauza, macar pana in noiembrie.
Caci din pacate eu am rate la banca pentru casa si nu mi permit sa stau acasa 2 ani, perioada maxima in care imi permit sa stau acasa e iunlie-noiembrie. Atat!!!
MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.
mihahegarty spune:
Bun venit noii burtici, ely_cta.
Pufi felicitari pentru baietel. Asta iti si doreai? Sau ai vrut fata?
MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.
mihahegarty spune:
Lulusor si mie imi zice sexul copilului abia pe 8 martie, cand avem scan ul de 20 de saptamani. Ar fi super fain ca de 8 martie sa aflu ca intr adevar voi avea fetita, va fi un adevarat cadou de 8 martie. Sper sa nu schimb semnatura, noi nici macar nu ne am gandit ca la un nume de baiat!!!
MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.
mihahegarty spune:
Mariaruxi

Nu stiu cum voi ascunde burtica prin februarie pana vine contractul. Aveti cumva solutii? Cand intentionam sa le spunem familiei voi avea 18 saptamani. Mamele care deja ai puiuti, se vede tare la 18 saptamani? Chiar nu pot s o ascund cu haine mai largi? Va rog sa mi dati solutii cum se ascunde burtica, mai ales la servici.
Multumesc frumos.
MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Michelle_12 Buna Burtici, venim si noi in vostru, daca ne primiti. 10+ & ![]() |
Bine ai venit Michelle.

Am vazut ca locuiesti in Stuttgart. Esti de mult acolo? Eu am locuit la cava km de Stuttgart in 2006-2007 cand am avut un iubit neamt. Nu prea ne am potrivit pentru ca era diferenta intre noi de 19 ani, ne am despartit, dar am ramas prieteni. El locuia in Albstadt, langa Balingen. Frumoase locuri, m au innebunit. Tot de la neamt am invatat si pasiunea pentru motociclete, dar acum am parasit o in garaj pana nasc.Cum de te ai stabilit in Stuttgart?
MHegarty
TestPozitiv
13+ cu
Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

vostru, daca ne primiti.
10+ &