Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna mamicilor.
Am schimbat medicul si am refacut eco, acum l-am vazut in sfarsit pe bebe, i-am ascultat si inimioara . Are 6 sapt si 4 zile. In schimb o sa am de luptat cu un chist ovarian de 6 cm, care e posibil sa evolueze dar si sa se retraga. Mi-a dat Duphaston, NO-SPA si Elevit,mi-am facut si toate analizele de sange si sper sa fie bine.
Va pup si va tin pumnii sa aveti o sarcina usoara, fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kitsy mersi, felicitari pt copilas.

Dananagi la ce dr ai fost?

bujo mami de Filip si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele, ce faceti? am fost si noi ieri si l-am vazut pe bb, din pacate nu i-am auzit inca inimioara ptr ca "eram micut" (5 mm); in schimb suntem bine, ne dezvoltam bine si suntem programati ptr vineri la control iar; abia asteptam

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor pe unde sunteti? ce activitate avem.....camady cf, nu ne-ai mai scris; esti bine?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.am luato razna.am inteles gresit,si de emotii ca bebele e bine la locul lui,am inteles ca bebe are 80mm.imi vine sa rid singura.are doar 6 mm.
am fost la ginemedica la moldovan.si sint multumita de el.acum sa vad luni unde merg sami fac analizele.si sa vad cit costa.cred ca costa o avere.ma rog,totul pt bebe,ca dincolo gratis si nam primit ce mias fi dorit.sa speram ca totul va fi bine pina la capat.
va pup si va doresc multa sanatate la bebei

6+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

fetelor pe unde sunteti? ce activitate avem.....camady cf, nu ne-ai mai scris; esti bine?

6+

Eu sunt bine. ASa cum am mai scris bebe avea joi 6 saptamani si 1 zi dar dezvoltat de 6 sapt si 4 zile. Are activitate cardiaca, 6 mm. In rest eu ma confrunt doar cu o stare acuta de somn si atat. Ceea ce nu e f. deranjant............macar de as ramane cu atat.

6+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Pe unde sunteti? Ceva vesti sau noi mamicute in odiseea noastra?

6+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna mamicilor,

Pt Andr@: cand am fost la primul ECO aveam 6 saptamani si o zi si nu am auzit inimioara ... dar mi-a zis doctorul k este situat in uter si k este in evolutie adica ii bate inimioara ... dar nu am auzit-o ......acum pe 26 cand voi merge si cu analizele de sange o sa il intreb mai multe lucruri ...
Pt Raluca050: si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine doar k chistul meu are 5 cm la ultimul Eco ... imi este putin frik dar trebuie sa gandim POZITIV .... sa ma tii la curent cum evolueaza la tine ... multumesc anticipat
Pentru celelalte viitoare mamici un si sa auzim de bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Eu ma mai duc la eco peste 2 saptamani.Sper sa am rabdare ....

Am stari de greata de nu mai pot dar nu si stari de somnolenta.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Deny, stiu fete pe aici pe forum care au ovulatia in a 7 zi sau chiaar mai devreme.Dar la un CM de 28 zile, nu cred ca ai avut ovulatia in a 7 zi.

Tu mai crezi ca ai ovulat in z11 si contact ai avut in a 6 zi a cm, nu cred ca traiesc 6 zile.Eu stiu ca traiesc inbre 3-5 zile.

Nu stiu ce sa-ti spun daca esti sau nu gravi.Toate bune.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput