Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Kitzy, ma bucur pt tine.
Iau din septembrie femibion, ac. folic, magne B6 si aspenter. Clexane nu am facut. Poate data viitoare. Mai am 2 mutatii de trombofilie pe care nu le-am facut inca.Dupa ce le fac vreau sa merg la Fundeni, la dr. Uscatescu. Ma gandesc ca poate mai sunt si alte probleme nedescoperite inca.

MTHFR A1298C heterozigot
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Alexa78: imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat ....
Poti sa imi spui dak ai avut ceva dureri sau doar o simpla singerare???
Pentru k sunt foarte speriata ... la mine este prima sarcina ... prima data cand am fost la ECO aveam 6saptamani si 1 zi ... medicul a zis k este ok ... te intreb pentru k eu in afara de somnolenta si sanii evident mariti nu prea am alte simptome specifice ...acum mai merg pe 26 ianuarie la medic ... sper sa fie bine....

Ai grija de tine si sa auzim de bine!!!!
Week-end fain la toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

ce fac fetele? eu ma pregatesc sa merg la control; tineti-mi pumnii sa ma intorc cu vesti bune

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

aths nu te impacienta, daca ti-a zis dr ca totul e ok nu te stresa, ca-i faci rau lui bb; tu la 6 sapt si o 1 i-ai auzit si inimioara?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

am iesit astazi din spital, operatia laparoscopica de indepartare a sarcinii extrauterine a decurs fara prea mari incidente - am facut o alergie la anestezic doar, motiv pt care m-au indopat cu hidrocortizon.
exista si o parte "buna" ca sa zic asa in experienta asta neplacuta, si anume ca altfel nu as fi aflat ca am ambele trompe infundate. medicul mi-a zis ca in timpul operatiei mi-a desfundat si trompa stanga, iar pe cea dreapta - cea cu sarcina - a salvat-o, insa degeaba cred, pt ca riscul de a face o noua extrauterina pe dreapta a crescut considerabil.
el vrea sa imi faca o stimulare pe ovarul stang, sa ovulez si acolo, pt o noua sarcina, dar si acolo exista risc de extrauterina. odata ce trompele sunt infundate, chiar daca le desfunda, ele nu functioneaza la parametri normali.
culmea este ca in urma cu 2 luni mi s-a facut procedura de histerosalpingografie, dar nu cea clasica, cu substanta de contrast iodata, pentru ca sufar de Graves-Basedow si mi-ar fi recidivat boala din cauza iodului. mi-au injectat ser pe trompe, a durut incredibil de rau, la eco s-a vazut ca serul a trecut prin trompe; totusi se pare ca ele nu erau prea permeabile, motiv pentru care am ajuns la extrauterina.
in concluzie, cred ca am sa sar peste faza cu ovarul stang si imi strang bani pentru FIV, mai ales ca si sotul meu este de aceeasi parere, nu mai vrea sa ma vada inca o data trecand prin asa ceva.
va pup pe toate si va doresc sa aveti o sarcina usoara.
sper sa va mai prind inca pe forum cand am sa reusesc sa raman din nou gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencitacr spune:

Liza, iti doresc multa sanatate.

Pot sa-ti spun ca am pierdut 2 sarcini la aproape 7 luni, fara sa am nici o explicatie. Nu as fi crezut ca o sa puterea sa mai incerc dupa 7 ani sa ii fac o surioara sau un fratior baiatului meu de 11 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna,fetele.m-am intors de la eco.bebe r bine.e la locul lui,avem 6 sapt si 80mm.mi-a dat duphaston si niste analize de facut sa vedem de ce am pierdut celelalte sarcini.analiza se numeste TORCH.nu stiu ce-i asta.fetele ,poate stiti careva ce fel de analiza este.
andra,sper sa vi cu vesti bune de la eco.

5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Complexul Torch evidentiaza anticorpii formati in organism in cazul unei infectii cu un anumit virus. Prin aceasta analiza afli daca ai intrat vreodata in contact cu toxoplasma, citomegalovirus, rubeola sau herpes. O sa-ti arate 2 tipuri de anticorpi: IgM si IgG. IgM-urile evidentiaza virusul activ (adik daca ai infectia in prezent) in timp ce IgG-urile arata daca ai format anticorpi la virusuri(daca ai avut in trecut infectia). Evident, este destul de grav daca ies IgM-urile pozitive.In schimb, daca IgG-urile sunt pozitive inseamna ca ai avut infectia candva si pt ca ai dezvoltat anticorpi e putin probabil sa mai faci iar.

bujo mami de Filip si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

buna dimineata, fetele!

liza, sanatate si refacere grabnica iti doresc!
si te asteptam curand cu vestea cea buna!

andr@, cum a fost la doctor?

dananagi, ma bucur ca e bine bebe! de data asta sa fie bine pana la sfarsit, sa-ti strangi puiul mic si mult dorit la piept! bujo a explicat foarte clar cum sta treaba cu analiza TORCH; multumim, bujo

mami de boboci Marcu (febr. 2006) si Madalina (ian. 2010) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo cum te simti? Ma bucur tare mult ca vine bb 2 si la voi

Mergi la inceput