Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

simmo vad ca nici tu nu esti pe listutze,
scrie datele si te trec si pe tine
nu stiu daca le-ai mai scris

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

multumesc mult! dar am zis sa astept pana ne vede dr. ca sa stiu dpn-ul, si le dau atunci pe toate - sa nu fie altfel decat socotesc eu si sa va deranjez cu modificari in lista

mami de boboci Marcu (febr. 2006) si Madalina (ian. 2010) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

simmo pe mine nu ma deranjati deloc,va ajut cu mare placere

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Pe mine ma puteti scoate de pe lista. Sarcina s-a oprit in evolutie. Am avut o sangerare, am facut beta la diferenta de 3 zile si a scazut valoarea. Oricum ma asteptam pt ca disparusera toate semnele de sarcina. Acum astept venirea mestruatiei. Sper sa se elimine natural, sa nu fie nevoie de chiuretaj. Este deja a doua pierdere de sarcina.
Multa bafta va urez. Sa ajungeti toate cu bine la 9 luni.

MTHFR A1298C heterozigot
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

alexa iti suntem alaturi

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

alexa, sa fii puternica si DD sa-ti daruiasca repede un bebe sanatos
te asteptam pe la noi cu vesti bune cat de curand!

mami de boboci Marcu (febr. 2006) si Madalina (ian. 2010) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Salut mamicilor,
in primul rind vreau sa mi exprim parerea de rau pentru Alexa, sa ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe, sa te refaci repede si sa ti daruiasca un prunc sanatos cit mai curind.

Bine ai venit simmo sarcina usoara si bebe sanatos la termen.
Felicitari tuturor fetelor care ati vazut inimioarele, si eu astazi miam vazut inimioara si asa de tare m-am emotionat ca am inceput sa
suntem bine la mami, totul arata sa fie in ordine, col inchis si dimensiunile lui bb. Am avut niste emotii enorme astazi si tati cind a vazut pe monitor mia luat minuta si mia sarutat-o multumindu-mi pentru inimiora, suntem indragostiti foc de bebe
Doamne Ajuta mai departe!

Maria

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Alexa imi pare sincer rau Doamne, Doamne sa te ajute sa treci peste asta...

maryyan cate saptamani ai?6 fix?Eu cand am fost la eco nu mi-a zis nimic de inimioara si aveam 6 saptamani.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

racheel am aproape 7 saptamini dupa eco mia zis 6s si 3 z dupa ultimul ciclu apr 7s si sa vazut fr clar.

Maria

6+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.nu prea am timp sa intru prea des.dar tot intru sa va citesc.
alexa,imi pare tare rau pt bebe.nu te descuraja.si eu am doua pierderi si acum sint iar.si merg mai departe.cu ajutorul lui d-zeu o sa treci peste durerea asta.imi pare tare rau.

fetele,la ora 7 am programare la dr.acum asa tare imi e frica,ca tremur toata.ma bucur pt cele cu inimioarele,cred ca tre sa fiti tare fericite.sper sa pot intra mai tirziu sa va zic ce am facut la eco.ma rog la d-zeu sa fie totul bine.

5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alexa imi pare rau....
Vad ca ai MTHFR...ceva tratament ti-a dat pentru asta? Eventual Clexane? Cura de Aspenter, Cetebe, acid folic, ai facut inainte de sarcina? Te intreb pentru ca si eu am MTHFR, si A si C heterozigote si am pierdut vreo 4-5 sarcini din cauza asta si am facut tratament cateva luni, am ramas insarcinata si imediat am inceput sa iau Clexane pana la sfarsitul sarcinii si acuma am un minunat baietel de 10 zile. Capul sus, va fi bine pana la urma

Mergi la inceput