Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Deny, dupa parerea mea sunt minime sansele sa fii ramas insarcinata. Intradevar, este totusi posibil sa fi avut ovulatia in a unsprezecea zi. Spun asta deoarece si eu aveam dureri la ovulatie. Cum ai zis si tu , momentul nu-l alegem tocmai noi. Dumnezeu o sa-ti dea un copil la momentul potrivit. Numai bine iti urez! Oricum tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Deny de posibil, e posibil sa ovulezi in a 6-a zi. Insa cu CM de 27-39 tind sa cred ca ovulatia e un pic mai tarziu. Nu e batut in cuie sa fie in a 14-a zi. Se poate si mai devreme si mai tarziu. Simptomele pe care le-ai avut zic eu ca sunt de la ovulatie, nu e musai sa ai in fiecare luna aceleasi simptome, insa uneori ovulatia poate fi dureroasa. Daca insa ovulatia a fost in z11 si contactul in z6. Sunt putine sanse sa fi supravietuit gigeii. Ei traiesc cam 3-4 zile. Insa cine stie ce-ti rezerva viitorul?

bujo mami de Filip si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencitacr spune:

Mamici, ca faceti? Cum va simtiti? Pe mine ma doare cate o data burta, ma inteapa putin si gata.Burta abia se vede dar sunt balonata si mi-e greu sa stau multe ore pe scaun. Voi v-ati gandit la schimbat garderoba? Ce idei aveti?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

carmencita buna dimineata, eu sunt relativ bine, sunt impachetata cu nervi si nu stiu dece, ma irita tot ....ce semn de gravideala

eu inca nu mam gindit sa imi schimb garderoba ca e prea devreme si nici macar nu se cunoaste nimik inca

referitor la utrogestan care il folositi, eu pentru prima data il folosesc si imi pare mie ca din cauza lui sinii nu ma mai dor asa de tare...cineva a patit asa ceva?
incep sa ma ingrijorezi deja...

o zi buna sa aveti

P.S. avem deja 7+

Maria

6+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

maryy, eu iau utrogestan, 4 pe zi, dar referitor la sani ei nu trebuie sa fie din ce in ce mai tari sau mai durerosi pe timpul sarcinii.Cate odata ei devin mai moi si nedurerosi dar nu cred ca din cauza utogestanului.

Eu acum, ma ingrijorez ca am avut greturi si azi parca nu le mai am o fi de rau?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata fetelor. m-am bucurat sa citesc vestile voastre bune, si imi pare rau pentru fetele care trec prin momente mai grele acum.

lucruri mai noi care mi s-au intamplat: vizita la stomatolog. am fost pentru un control de rutina si a descoperit o carie care ameninta ca in 2-3 luni sa se agraveze rau - asa ca pe de o parte am facut bine ca am mers acum la control. verdict: trebuie scos nervul si plombata maseaua. am cerut permisiunea doctoritei care imi supravegheaza sarcina si si-a dat acceptul si pentru anestezie si pt amoxicilina cu conditia sa fac toate astea in maxim o saptamana . stomatologul nu a optat pentru anestezie ci mi-a pus Caustinerf(fara arsenic) care omoara nervul de viu ! asa ca 2 ore am trat o durere ingrozitoare - bine ca a trecut. asa ca........ daca nu ati ajuns inca la dentist poate ar trebui sa trageti si voi o fuga cat mai are voie sa va faca una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor si de la mine. Ma bucur sa vad ca sunteti bine. Eu sunt o fericita cu sarcina asta. N-am nimic, nimic. Poate somnolenta seara dar asta poate fi si de la serv asta nebun. Sper sa o tin tot asa. Va pup.

6+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna fetelor,

Ma bucur sa aflu ca sunteti majoritatea bine ... sper sa fie asa si in continuare...si sa ne inmultim pe acest forum
Nici eu nu prea am simptome .... adik doar somnolenta si park dimineatza un pic de greatza dar fara sa vomit ...
Va pupacesc si sa aveti grija de voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

racheel multumim pentru explicati sper sa fie doar neuronii mei... citeodata am impresia ca sunt paranoica rau de tot

vai fetelor da ce slaba activitate avem noi la odisee, hai sa i prindem din urma pe celelalte odisei, fetele sunt fr active si impartasesc orice dar orice stare traita zi de zi.

chem la apel

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

eu am venit la apel

M-au luat greturile, abia stau sa scriu la calculator Pe mine cand ma iau dimineata pana dupa-amiaza, cand seara ca acum.

Si as manca o pizza iar sotul meu nu este acasa si nici nu-mi raspunde la telefon ca sa-i zic sa-mi ia si mie pizza.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput