Puiuti de Sept-Oct 2011(3)
Raspunsuri - Pagina 18
camady spune:
Carmencitar imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. Ai avut ceva simptome? CUm ti-ai dat seama ca e ceva in neregula? Sau ai constatat la un control? Am intrat in panica. Eu nu am nicio simptoma fetelor.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
camady spune:
Lary esti oficial inregistrata in odisee. Sarcina usoara si bebe sanatos iti dorim.
lary74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Lary esti oficial inregistrata in odisee. Sarcina usoara si bebe sanatos iti dorim. 7+ si mami de Razvan 7 anisori |
Multumesc Camady!
La fel iti doresc si tie :bebe sanatos si la termen
Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 4+
inutsa spune:
Hello, fetelor!
Ne primiti si pe noi in gasca? Am si eu un samburel in burtica, de aprox 2 saptamani de gestatie, ieri trebuia sa vina CM dar pauza. Oricum, am aflat la inceputul acestei sapt ca sunt gravi, aveam greturi si stari exact ca la prima sarcina, am facut 2 teste si ambele pozitive, ce-i drept a doua liniuta e mai palida, dar este. La eco inca nu am fost pt confirmare, astept sa mai crestem 2 sapt si apoi ca acu e prea mic. Greturi am avut si eu luni si marti, dar acum nu mai am nici o stare specificars
theea si tu esti la odiseea asta? Ne intalnim si aici Credeam ca esti mai "avansata". Oare uliiasi o fi si ea cu noi?
Mami de si
dyannna spune:
Carmencita imi pare foarte rau...am trecut si eu prin asta si te inteleg perfectBun venit noilor gravidute 5+
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa Hello, fetelor! Ne primiti si pe noi in gasca? Am si eu un samburel in burtica, de aprox 2 saptamani de gestatie, ieri trebuia sa vina CM dar pauza. Oricum, am aflat la inceputul acestei sapt ca sunt gravi, aveam greturi si stari exact ca la prima sarcina, am facut 2 teste si ambele pozitive, ce-i drept a doua liniuta e mai palida, dar este. La eco inca nu am fost pt confirmare, astept sa mai crestem 2 sapt si apoi ca acu e prea mic. Greturi am avut si eu luni si marti, dar acum nu mai am nici o stare specificars theea si tu esti la odiseea asta? Ne intalnim si aici Credeam ca esti mai "avansata". Oare uliiasi o fi si ea cu noi? Mami de si |
Bine ai venit la noi. Cand stii datele sa ni le scrii ca sa te inscriem cu acte in regula in odisee.
carmencitacr spune:
multumesc fetelor pt incurajari!
camady, nu am avut nici un simptom in afara de mici intepaturi, aveam greata si cand am ajuns la control, nu trebuie sa va speriati, asta este soarta mea, sper sa nu ai probleme!
andr@ spune:
buna fetele; bine ai venit lary, dayana, inutsa sa auzim numai de bine; carmencita nu am cuvinte ; eu iar ma lupt cu senzatia de greata, nu prea pot sa mananc mare lucru, si de regula tot ce-mi placea mie inainte imi refuza bb asta mic si rau : eclere, clatite, cornuri nimic nimic; tare pretentios e ma rog la dd in fiecare zi sa treaca starile astea sa fiu si eu om macar o zi cap-coada v-am pupat
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
7+
andreea2011 spune:
buna seara fetelor! eu ma confrunt cu o acuta stare de somn.M-as intinde si pe podea dc nu am un pat langa mine. In rest suntem bine. Mancam destul de diversificat si greata ne e rar. Va pupam!
uliiasi spune:
Buna fete cucuiete, v-am citit de cand s-a deschis odiseea, inca nu am intrat oficial, dar intrucat Inutsa() m-a chemat la apel intru sa va salut si sa va rog sa ma primiti si pe mine printre voi. .
Eu sunt Iulia si am 3 teste de sarcina pozitive la activ, la doctor inca nu am fost sa-mi confirme sarcina, motiv pentru care tot incercam sa aman intrarea la odisee. Nu am datele inca sa vi le spun ca sa ne treceti in listuta, peste 2 saptamani o sa le am si pe alea.
Mai am un strengar de 1 an jumate zgubilitic care-mi suge toata energia, asa ca faptul ca n-am greturi sau alte simptome in momentul de fata imi prieste numai bine.
theea, !
Poate ni se alatura si ely_cta.
(Inutsa, theea, ely_cta si subsemnata am fost colege de odisee cu primii copii si s-a intamplat sa vina al doilea bebe tot in acelasi timp)
Va pup, sa aveti o noapte usoara!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze