Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

M-am gandit ca fetele care introduceti ovule nu are cum sa fie ca la mine. Eu nu iau nimic. Saptamana asta o sa ajung si eu la medic sa vad daca imi da ceva. Deocamdata iau doar acid folic.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Racheel si eu sper sa ma ocoleasca greturile dar nu prea cred...in rest ma simt bine,sunt parca mai obosita decat inainte,gafai ca un gansac cand urc scarile iar seara cad rupta de somn...si eu am scurgeri mai abundente,alb-galbui si nu pun utrogestan inca. 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nu va speriati si le-am avut pana acum o saptamana.Camady daca nu dau spre verzui si nu miroase urat, nu ai de ce sa-ti faci griji.

Eu acum am o secretie alba ca si cum as fi dupa ovulatie.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencitacr spune:

Din pacate si eu va pasasesc: am fost la eco si dr mi-a spus ca saculetul este desprins si nu s-a mai putut face nimic...
Va doresc multa sanatate si sa aveti copii minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Seara buna fetelor

Aparem si noi dupa ceva vreme ,ma confrunt cu greturi dimineata si numai paine prajita cu unt reusesc sa mananc in ultima vreme.De oboseala ce sa mai zic ca nici sa scriu nu mai vad. Ce e din cauza hormonilor de sarcina ce e din cauza mandrei mele care nu stiu ce are de se trezeste noaptea si ma tine treaza pana pe la 5 dim La mine au inceput si poftele saptamana trecuta mi-a fost pofta de slanina si am mancat vreo 2 zile .Apropo avem voie slanina ,dar cas de oaie ca nu mai pot de pofta?

Bun venit noilor gravidute si speram sa trecem cu bine de perioada asta cu greturi

Ma bag la somn imediat ce imi adorm copila ,o seara buna va doresc

8+ si de Alessia(30.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata burticilor!
Sper sa ma primiti si pe mine in odisea "Puiuti de septembrie-octombrie"
Frumos nume pt. odisee .
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta voastra cu urm.date:UM 24.12.2010,DPN 30.09.2011,DN 26.01.1974.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

carmencita nu am cuvinte sati dea Dumnezeu multa sanatate si un bb sanatos si la terment cit mai curind.
Refacere rapida, scuze de intrebare ai avut ceva simptome?

theea bine ai venit la noi, stiu cum e cu greturile si eu ma lupt cu ele de citeva zile bune, nu mai pot minca nimik si tot imi vin pofte de anumite produse, sotul merge mi le cumpara dar eu nici nu pot sa ma uit la ele
Poti minca slanina si cas proaspat dar cu limita te rog sa nu faci abuz de ele.

lary felicitari pentru bebe, eu am citit la aspirante si am vazut ca esti o mamica fericita, sa ai parte de o sarcina usoara si la termen.

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marryan

carmencita nu am cuvinte sati dea Dumnezeu multa sanatate si un bb sanatos si la terment cit mai curind.
Refacere rapida, scuze de intrebare ai avut ceva simptome?

theea bine ai venit la noi, stiu cum e cu greturile si eu ma lupt cu ele de citeva zile bune, nu mai pot minca nimik si tot imi vin pofte de anumite produse, sotul merge mi le cumpara dar eu nici nu pot sa ma uit la ele
Poti minca slanina si cas proaspat dar cu limita te rog sa nu faci abuz de ele.

lary felicitari pentru bebe, eu am citit la aspirante si am vazut ca esti o mamica fericita, sa ai parte de o sarcina usoara si la termen.

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Multumesc Marryan pt. felicitarii
Tocmai am facut un nou test si a iesit clar pozitiv din primele minute.Adoua liniuta se vede perfect la fel ca si cea de clar.
Sunt intradevar o mamica f.fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

carmencita nu stiu ce sa-ti spun, in aceasta situatie cuvintele sunt de prisos...Imi pare sincer rau si suntem alaturi de tine

theea bine ai venit bebel sanaos si la termen iti doresc .Scapam noi de greturile astea.

laryinca o data felicitari

De simptome nu te intreb ca nu le ai inca, dar sotul tau cum a reactionat ca va fi tatic?Dar George ca va avea un fratior?

-ici la toate

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Racheel ,taticul inca nu stie.Eplecat la munca si se intoarce azi la 12 noaptea.Vreau sa-i spun cind suntem fata in fata,nu vreau sa afle la telofon,vreau sa vad cum reactioneaza.Cu siguranta se va bucura si va incepe sa faca planuri de viitor care sa includa si micutul nostru.George e din prima casatorie si Dorin (actual sot)isi doreste din tot sufletul un puiut al sau.Baiat de preferinta.
Geoege nu va afla deocamdata,vreau sa fie sarcina mai mare si cind va trece cele 14 saptaminii de risc o sa-i spun de fratiorul lui.
Eu asa cred ca este baiat si cu George am avut un filing de la bun inceput cae ficiorul lui mama si asa a fost.Eu am visat luni noaptea ca am cules un buchet de florii albastre de pe un cimp.De cind am visat florile am inceput sa-mi fac mai multe sperante.sStiam ca daca visezii multe florii o sa fi mamica in curind.Asa am citit pe multe forumurii si se pare ca si la mime sa implinit previziunea.
Multumesc inca o data pt. felicitarii

Mergi la inceput