Puiuti de Sept-Oct 2011(3)
Raspunsuri - Pagina 16
racheel spune:
andra te inteleg perfect
si eu am greturi 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
8+ cu
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
andr@ spune:
vai racheel 
is terminata de puteri; oare pana cand o sa tina asa?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
7+
racheel spune:
Cica pana la 13 sapatamani 

.Dar de vomitat...vomiti?
Eu ieri am si 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
8+ cu
.
dyannna spune:
Andr@,felicitari ptr bebelinul sanatos...deja sunteti mari acum,aveti 1 cm
Cat despre greturi,la mine nu s-au instalat inca dar imi dau tarcoale[:D...imi pare rau ca va simtiti atat de rau fetelor
5+
racheel spune:
La 5+ si la mine imi dadeau tarcoale.Eu sper sa te ocoleasca.
In rest cum te simti?
Fetelor ce faceti?Pe unde umblati pe vremea asta?![]()
8+ cu
.
camady spune:
Buna fetelor. Ce vesti minunate la aspirante. Asteptam inca 2 gravidute la odiseea noastra.
Imi pare rau fetelor ca va simtiti rau. Eu deocamdata sunt printre norocoase. N-am absolut deloc greturi. Parca de ieri ma dor sanii mai tare. In rest, munca multa la mine. Aseara am ajuns acasa la ora 22 plecata de la ora 8.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
marryan spune:
andr@ te inteleg perfect, eu sunt in aceasi oala cu tine, nu sunt bun de nimik in perioada asta
, saracutul de sot mergela cumparaturi si imi face toate poftele da eu nu pot minca mai nimik
Maria
7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
andr@ spune:
offf 13 sapatamani? racheel nu, nu vomit, dar nu sunt buna de nimic, ametesc f tare cand ma ridic din pat si mi-e ff tare greata; voiam sa va intreb, atunci cand voi incepe sa vomit (ceea ce sper sa nu se intample niciodata) de cate ori poti vomita pe zi? eu am o orare sa vomit, acum cativa ani de la o intoxicatie alimentara vomitand rau de tot m-am inecat, de atunci ma indop cu lamaie ori de cate ori mi-e greata, numai sa nu ajung sa vomit 

7+
camady spune:
Fetelor tot tin sa va intreb si uit. Ce culoare are secretia voastra? La mine e galbena si destul de abundenta.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
andr@ spune:
eu nu am nici o secretie camady; de fapt imi curge ceva, dar cred ca e de la utrogestan, ptr ca e laptos asa si ff alb;
7+