Puiuti de Sept-Oct 2011(3)
Raspunsuri - Pagina 15
camady spune:
Eu o sa optez tot pentru 1 an. Am stat 2 ani acasa la primul copil si eram rupta de realitate cand m-a intors. Stiu ca daca te intorci ti se da si 5 sau 6 mil nu stiu exact, bani pe care pot sa-i dau unei dadace. Nu dati cu rosii in mine.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
athosik spune:
Neatza dragelor,
Observ ca am devenit mai comunicative ... si asta imi place
Despre varianta cu nastera cred k cel mai bine e sa se intample la o clinica privata ... chiar dak este mai scump dar makar ai conditii ... cel putin asa este la noi in Timisoara ... avem de unde alege ... exista clinica Athena dar si President...si la ambele dak esti asigurata ai si ceva reducre undeva la 800 euro nastere normal si 1200 cezariana....
Voi v-ati gandit la nasterea in apa?????????Eu DA ... dar o sa vad pe parcurs ce se mai aude.....astept pareri
Cat despre statul akasa ... daca bebele va fi sanatos cred k 1 anisor este suficient ... mai ales dak ai parintii langa tine (cum este cazul meu)...
Va pupacesc si revin pe joi cu noutati pentru k merg la al doilea ECO miercuri ....
Pusilici si aveti grija de voi si de burtici!!!!!
dyannna spune:
Athosik poate ne vedem la President...eu am ales clinica asta ptr nastere si cred ca o sa merg pe mana lui Dorneanu...bine acu daca nu i-o apuca pe astia marirea tarifelorEDIT: acum am vazut ca tu ai DPN-ul cu o luna inaintea mea 5+
racheel spune:
Fetelor, azi am facut supa de galusti ca mie imi place si am gustat si eu din ea si am mancat si o galusca si se pare ca nu i-a placut astuia micu ca am .
Acum ma simt mai bine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
dyannna spune:
Da, cred ca este acelasi lucru...atunci o sa merg la 7 saptamani la eco ptr ca as vrea sa aflu si daca are activitate cardiaca...ufff,trece asa greu timpul asta...deja numai am rabdare pana la marea intalnire 5+
racheel spune:
dyanna, timpul trece repede
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
dyannna spune:
Racheel !Apropos,prima eco vreau sa o fac la voi in Craiova la dr. Camen...tot la el am fost si acum 2 ani,la eco abdominala se vedea sarcina ok si la transvaginal sacul embrionar era gol...asa nervoasa eram pe saracu' doctor atunci...eu aveam toate simptomele de sarcina,in dimineata respectiva testul era super pozitiv si eu cu greturi,sangerare ioc iar el imi spunea ca in cateva zile o sa sangerez...imi venea sa-i scot ochii dar s-a dovedit ca avea dreptate edit: fetelor va rog mult sa-mi dati si mie parola de la contul comun
5+
racheel spune:
Buna dimineata fetelor
Eu ma lupt cu greturile matinale...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
andr@ spune:
buna fetelor, ce faceti? eu azi sunt ceva mai bine, dupa ziua de ieri cand am crezut ca mor, asa rau mi-a fost; nu pot sa mananc nimic, orice bag in gura imi provoaca greata, ametesc, ma dezechilibrez; poate da bunul dumnezeu si nu o sa ma mai tina mult starile astea; am fost ieri la dr, l-am vazut pe bb, i-am ascultat inimioara, doamne ce emotii si avem si 1 cm si un pic totul decurge bine, abia peste 2 sapt m-a mai chemat; eu atat ma rog, sa nu mai am starile astea, ca nu sunt buna de nimic va pup pe toate
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
7+