Puiuti de Sept-Oct 2011(3)
Raspunsuri - Pagina 19
raluca050 spune:
Neata fetelor,
Cum va simtiti la inceput de saptamana?
Eu ma bucur nespus ca am scapat de o criza de migrena care m-a demoralizat 3 zile, greturile sunt la ordinea zilei, astazi parca mai putin. De vomitat vomit frecvent, sper sa treaca odata toate aceste stari si sa ma bucur de o zi "linistita".
Pupici si o saptamana usoara va doresc.
camady spune:
Neata fetelor. Eu cred c-o sa ma fac de 100 de kg pana la sf sarcinii. N-am greturi, nu vomit..............in schimb mananc de rup.M-am ingrasat 2 kg pana acum. Voi cum stati cu greutatea? Ne bucuram de prezenta noilor burtici.Bine ati venit. Va asteptam cu datele ptr listuta.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
loredanar spune:
buna dimineata! bun venit noilor venite si felicitari!
carmencitacr imi pare sincer rau...
si eu sunt un pic ingrijorata ca de ieri nu prea ma dor sanii si tot stau cu grija, dar imi pun increderea in Dumnezeu ca va avea grija de noi sa fie totul bine.
in rest sunt o somnoroasa , ma culc la ora 9 seara si ma trezesc la 7 dimineata . si greturile au inceput sa fie mai dese, in special seara ma apuca, dar nu mi-a venit niciodata sa vars.
voi mergeti des la baie? eu beau cam 1 litru jumatate de apa pe zi si merg la baie de cel putin 10 ori , daca nu si mai des ! nu stiu daca e normal... si la control la doctorita ma duc abia pe 15 februarie.
camady si eu mananc destul de multisor insa deocamdata la cantar nu se vede nici o diferenta desi pe burta mi se pare ca am pus oleaca de sunca.
va doresc o saptamana frumoasa si multa sanatate voua si bebelusilor din burtica.
dyannna spune:
Buna dimineta!Loredanar, si eu merg des la baie,adevarul este ca beau foarte multa apa...cred ca e normal urinatul frecvent in sarcina...greturile si la mine tot dupa amiaza apar iar sanii sunt foooarte mari si durerosi...numai am rabdare pana la primul eco 5+
marryan spune:
Neata somnoroase pasarici
Eu astazi mam trezit cu hormonii mei pe dreapta adika cu picioru drept sa ma fac inteleasa, si mai simt un pik mai bine fata de ieri.
Bun venit noilor burticute sarcina usoara, bebei sanatosi la termen.
Fetelor eu am hotarit de cuviinta sa nu mai caut tot felul de simptome si sa ma stresezi ca asta nu simt, ca asta nu am etc...cred ca e mai bine sa ne bucuram de felul cum ne simtim si sa creem o starea cit mai pozitiva simburelului din burtika
Peste o saptamina mergem sa l vedem pe bebe abia astept sa vina ziua
P.S. am uitat sa mentionezi ca ma las pe mina lui Dumnezeu ca totul va fi bine
Maria
8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
marryan spune:
fetelor da cine are parola de la picaso, as dori sa fac uploade la nise poze dar nu stiu parola.
Poate e mai bine daca o sa ne punem nite pozici in album comun sa ne cunoastem mai bine
Maria
8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan fetelor da cine are parola de la picaso, as dori sa fac uploade la nise poze dar nu stiu parola. Poate e mai bine daca o sa ne punem nite pozici in album comun sa ne cunoastem mai bine Maria 8+ http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE# |
Cand ajung acasa iti zic parola. O am notata pe hartie. Neuron de mamica.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
marryan spune:
saru mina camady stai linistita ca inteleg cum e cu hormonii in perioada asta, eu patesc des :):):)
Maria
8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE
zubi spune:
buna fetele..pana acum ama vut asa usoare greturi,dar azi dim, cand m-am spalt pe dinti, s-a intamplat..am vomitat,si acuma greata e cu mine...nu situ voi,dar mie uneori mi se pare greu cand sunt la serv, ca stau si mult,pana p ela 7....si cu toate simptomele astea uneori mi-e cam greu. Ca acum,de exemplu,cand imi este atat de somn......va pup pe toate,zile usoare
7+
daniela5580 spune:
Poti sa ma treci si pe mine in lista UCM 25.12.2010
Data mea de nastere 29.05.1982.
In alta ordine de ideei imi poate spune si mie cineva daca crampele si gazele sunt normale pt perioada asta.
Pofte nu am si nici greturi....inca si sper ca nici nu le voi avea
5+