Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

andra te inteleg perfect si eu am greturi

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

vai racheel is terminata de puteri; oare pana cand o sa tina asa?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
7+

Mergi la inceput

Cica pana la 13 sapatamani .Dar de vomitat...vomiti?

Eu ieri am si

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Andr@,felicitari ptr bebelinul sanatos...deja sunteti mari acum,aveti 1 cmCat despre greturi,la mine nu s-au instalat inca dar imi dau tarcoale[:D...imi pare rau ca va simtiti atat de rau fetelor 5+

Mergi la inceput

La 5+ si la mine imi dadeau tarcoale.Eu sper sa te ocoleasca. In rest cum te simti?

Fetelor ce faceti?Pe unde umblati pe vremea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Ce vesti minunate la aspirante. Asteptam inca 2 gravidute la odiseea noastra.
Imi pare rau fetelor ca va simtiti rau. Eu deocamdata sunt printre norocoase. N-am absolut deloc greturi. Parca de ieri ma dor sanii mai tare. In rest, munca multa la mine. Aseara am ajuns acasa la ora 22 plecata de la ora 8.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

andr@ te inteleg perfect, eu sunt in aceasi oala cu tine, nu sunt bun de nimik in perioada asta, saracutul de sot mergela cumparaturi si imi face toate poftele da eu nu pot minca mai nimik

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

offf 13 sapatamani? racheel nu, nu vomit, dar nu sunt buna de nimic, ametesc f tare cand ma ridic din pat si mi-e ff tare greata; voiam sa va intreb, atunci cand voi incepe sa vomit (ceea ce sper sa nu se intample niciodata) de cate ori poti vomita pe zi? eu am o orare sa vomit, acum cativa ani de la o intoxicatie alimentara vomitand rau de tot m-am inecat, de atunci ma indop cu lamaie ori de cate ori mi-e greata, numai sa nu ajung sa vomit

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor tot tin sa va intreb si uit. Ce culoare are secretia voastra? La mine e galbena si destul de abundenta.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

eu nu am nici o secretie camady; de fapt imi curge ceva, dar cred ca e de la utrogestan, ptr ca e laptos asa si ff alb;

7+

Mergi la inceput