Ghiocei de Martie-Aprilie***294***
Raspunsuri - Pagina 21
dyana27 spune:
pupicei multi pe fuga asa, ca ne pregatim de mers la Cmpina maine cu tot cu bebelus dragalas foc!!!

azi am fost la spital si m-am gudurat cu el in brate si l-am alintacit bine de tot; e scumpic raaaaaaau de tot

; minunea a fost ca mutzu care se isteriza numai daca vorbeam cu alt copil n-a dat absolut niciun semn de iritare, dimpotriva, venea razand sa mi-l arate pe "bebe sasha"
; ce ti-e si cu instinctele astea, nu??????

cu bona merge foarte bine, azi am mai pus o serie de anunturi si am primit cateva telefoane de la niste doamne faine de tot; ne-am conversat cat am reusit la telefon si am ales 4 dintre ele cu care sa ma si vad; pe madama aia cu 'ii dau sa si manance ??" o usuiesc direct, n-am chef de discutii tampite!!

una din tanti mi-a placut la nebunie, imi venea sa o chem pe loc la noi sa o vad, dar am stabilit pentru luni; sunt curioasa daca si impactul face-to-face e acelasi. bine, eu de fapt acum caut si pentru surioara bona, ca la o luna dupa mine are si ea nevoie, asa ca fac munca dubla![]()
, ma joc de-a detectivu''!!![]()
![]()
of Doamne cum mai trece timpul
... parca ieri calcam hainutele pentru mutzu si ma minunam de ele cat sunt de micute..... si acum ma uit la el si nu-mi vine sa cred; azi am calcat hainutele pentru Sasha.... si mi-am dat seama ca am uitata atat de multe lucruri de cand era mutzu mititeeeel... noroc cu pozele si filmuletele pe care le avem.
mutzu vorbeste de ne capiaza
, face niste propozitii de ne crucim, ne explica tot ce vede (si ce-si aduce aminte

), acum e fascinat sa zica "salu'manaaaaaa", "buna-sheala"![]()
, buna dziuaaaaa, buna-deatza![]()
... mai am putin si-l mananc de tot; ai mei nu l-au vazut 3 saptamani si acum ne-am intalnit la surioara la spital, l-am lasat pe mutzu cu ei si eu am plecat la terapie unde era ea; cand m-am intors earu socati, nu le venea sa creada cat vorbeste si mai ales ca mai si intelegeau mare parte din ce zice

ei, mi-am laudat si eu putin puiul de cioara![]()
![]()
nu cred ca mai intru pana duminica seara, sa nu vorbiti prea mult sa stau dupa aia 2 nopti la recuperari, da??? 

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Bianca2503 spune:
Neata,
Simona, decat sa ma tina pana la 11-12 noaptea prefer sa il plimb 15 minute si sa adorma la 22.
Daca e treaz de la 4 dupa-amiaza e clar poate sa doarme de la 22 (stiu ca ii trebuie minim 5 ore intre somnuri).
Seara il mai las sa cada cand vrea el, dar la pranz la 13-13.30 (in functie de orea la care s-a trezit dimineata) il culc.