Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

crina scrie cu creioane cerate, dar si cu creioane normale, cu pixuri si cu creta.
camera ei trebuie sa o rezugravim ca deja e toata "pictata".
are carti de colorat un teanc dar e mai interesata de alte suprafete. si in plus doamna de la cresa i/a desenat un mickey pe mana deci ea de ce sa nu faca asa?

noapte buna!

AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

am gasit o lista1. vacanta perfecta: trebuie sa fie cald si locul unde stau sa fie curat, mancare buna si companie placuta. daca ar fi dupa mine, as pleca singura undeva dar numa` 2 zile ...2.trucuri cosmetice: fond de ten, cand imi aduc aminte...in rest nimic si se vede3. cred in prietenia platonica, stiu ca exista, am trait asa ceva.4.admir femeile care au realizat ceva,orice. le admir pe cele care sunt tot ce nu pot eu sa fiu.5. premonitii. cred in ele. am stiut cu o zi inainte sa moara bunica mea dar am refuzat sa cred. simt numai lucrurile negative, din pacate.

Mergi la inceput

ma bag si eu langa copil la somn...tomorrow is another dayva pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

THE LIST 4

1. Ce inseamna pentru tine o vacanta perfecta?
Vacanta perfecta inseamna in primul rand o gasca pe masura adica oameni placuti si fara fitze, o destinatie noua care sa poata fi explorata, relaxare si leneveala de preferat pe plaja cu o bere-n mana iar seara povesti si iar povesti !
Mie imi place si conceptul all-inclusive bineinteles in locatiile consacrate ca de ex Turcia dar la fel de mult imi place si sa inchiriez o pensiune de pe net si sa explorez zona.

2. Ce trucuri cosmetice folosesti?

Chiar nici unul, ma mai dau din cand in cand cu fond de ten, se pune ?

3. Crezi intr-o prietenie platonica cu un barbat sau exista asa ceva?

Da. Da.

4. Esti o feminista convinsa sau o femeie de moda veche?

Eu zic ca sunt la mijloc, profesional ma consider egala barbatilor, in plan personal insa nu vreau sa fiu ''barbata''

5. Crezi in premonitii? Ai experimentat asa ceva? Daca da, in ce context?

Da, cred. Mi s-a intamplat de multe ori sa am feelingul acela ca ceva nu merge bine si se va intampla ceva, rau de obicei dar si din acelea pozitive cand stiam sigur ca totul va fi bine !
Mai sunt si visele pe care nu le inteleg atunci dar apoi le prind sensul, de ex in urma cu vreo 3 saptamani avusesem un vis ciudat cum ca eram sechestrata, m-am tot gandit eu ce si cum , dupa ce am ajuns la spital m-am prins care era mesajul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Bu-hu-hu !!!

Cativ noapte buna !!!

Mai e cineva la datorie ?

Ne-am distrat in seara asta cu Ada care ne-a explicat cum a mancat ea astazi dulie si ca baia de la spital era uita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Bu-hu-hu !!! Cativ noapte buna !!!Mai e cineva la datorie ?Ne-am distrat in seara asta cu Ada care ne-a explicat cum a mancat ea astazi dulie si ca baia de la spital era uita www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bu-hu-hu! n-am plecat inca...mai bibileam niste poze si m-au apucat nostalgiile. unde s-au dus 2 ani? ar fi idee de tema: daca ar fi din astia 2 ani sa alegeti un moment, o imagine... cel mai frumos moment..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Noi am avut o seara urata: Andrei s-a urcat in picioare in caruciorul pentru papusi, a cazut de acolo, dandu-si cu fata de podea si si-a spart buza....sange si lacrimi in cazul lui, panica si suparare mare intr-al meu. M-am pierdut cateva clipe cand l-am vazut plin de sange, mai ales ca nu-mi dadeam seama de unde curge. Ce sa zic, putea fi mai rau: sa-si sparga nasul...uf, nici nu vreau sa ma mai gandesc. Era cu H. si, recunosc, desi isprava se putea intampla foarte bine si cand era Andrei cu mine, timp de cateva minute mi-a venit sa-l omor pe al meu sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Noapte buna!

Mergi la inceput

Off Anaan imi pare rau pt isprava voastra !! sa treaca supararea si sa se vindece rapid buza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Noi am avut o seara urata: Andrei s-a urcat in picioare in caruciorul pentru papusi, a cazut de acolo, dandu-si cu fata de podea si si-a spart buza....sange si lacrimi in cazul lui, panica si suparare mare intr-al meu. M-am pierdut cateva clipe cand l-am vazut plin de sange, mai ales ca nu-mi dadeam seama de unde curge. Ce sa zic, putea fi mai rau: sa-si sparga nasul...uf, nici nu vreau sa ma mai gandesc. Era cu H. si, recunosc, desi isprava se putea intampla foarte bine si cand era Andrei cu mine, timp de cateva minute mi-a venit sa-l omor pe al meu sot.
Inteleg perfect prin ce treci...noua ne-a cazut din caruciorul de cumparaturi numa` ca s-a rotit in aer si a cazut pe spate. nu si-a spart nimic dar ce-a fost in sufletul meu...Doamne fereste! cum ii e acum? sa te linistesti

Mergi la inceput