Ghiocei de Martie-Aprilie***294***
Raspunsuri - Pagina 19
cativ13 spune:
Ilinca, ne-am mutat cand am oprit. pana au oprit ei masina si au venit la noi, eu ridicasem si scaunul si potrivisem si oglinda...daca sunteti rude sau cunostinte ale politistilor respectivi, va rog sa nu ma spuneti
silvi8 spune:
cativ, felicitari!
ai avut ceva curaj sa faci asta. eu nu stiu daca as fi putut chiar daca ptr sotul meu permisul = slujba
adita, sa va faceti bine si poate totusi piticul nu are inca nimic si nu are nevoie de antibiotice
AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
cativ13 spune:
Silvi, si pt sotul meu permis=slujba, tocmai d-aia am facut-o. a fost mai mult inconstienta decat curaj...oricum, ne-au vazut clar numai ca nu puteau demonstra si au crezut ca am facut schimbul pt ca sot nu avea permis. i-au cerut datele, l-au cercetat, l-au coborat din masina, aia era problema lor mare. cred ca s-au gandit si ei ca o femeie ca mine![]()
nu ar depasi un tir, noaptea, in panta, pe linie continua

chiar daca se grabea la copil...
silvi8 spune:
sa va raspund si eu la una din liste
Carti romanesti: multe dar spun doar, la medeleni, orasul cu salcami, ultimul pamantean...
Carti straine: il iubesc pe david lodge, tot ce/am citit mi/a placut, lolita, punct contrapunct, veronica se hotaraste sa moara, crima si pedeapsa,...
Parfumuri: nimic prea dulce sau prea strident...si nici prea scump. in ultimul timp am luat mai multe de la yves rocher: comme un evidence, ming shu.
Flori - lalelele, liliacul, lacramioarele (urasc trandafirii)
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
mababei spune:
Of, Cativ, am vazut acum raspunsul ca tocmai voiam sa te intreb de ce "sacrificiul"? Chiar ca ai curaj, dar dintr-o alta perspectiva
. Eu stiu sigur ca nu as fi acceptat, tocmai pentru a-l determina sa constientizeze "eroarea". Copilul avea nevoie de amandoi parintii intregi, nu conta ca ajungeati cu 5 minute mai devreme. Daca din sens opus........

. Sa nu te superi
, dar in privinta inconstientei la volan sunt intransigenta. Prea multe drame, pentru prea putin timp castigat
.
simonapro spune:
Seara buna!
Azi am fost putin plecata si am mai iesit din butoi, cam asta e problema mea statul in casa si sa faci zi de zi acelasi lucru 
Am fost si m-am tuns putin varfurile si apoi la piata singurica, ca al meu sot e terminat de bolnav, a reusit sa ia viroza de la mine, ia dat doctora injectii si o gramada de medicamente. Ne rugam la Dumnezeu sa nu se imbolnaveasca si copiii.
Lucian e pasionat de scris, dar trebuie sa stau langa el, ca altfel scrie peste tot, mai devreme imi cotrobaia prin geanta si a gasit un pix cu care a scris pe gresie in hol si l-am trimis sa ia o carpa sa stearga si ce incantat era ca merge sters.
Multa sanatate celor bolnaviori!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Of, Cativ, am vazut acum raspunsul ca tocmai voiam sa te intreb de ce "sacrificiul"? Chiar ca ai curaj, dar dintr-o alta perspectiva . Eu stiu sigur ca nu as fi acceptat, tocmai pentru a-l determina sa constientizeze "eroarea". Copilul avea nevoie de amandoi parintii intregi, nu conta ca ajungeati cu 5 minute mai devreme. Daca din sens opus........![]() ![]() . Sa nu te superi , dar in privinta inconstientei la volan sunt intransigenta. Prea multe drame, pentru prea putin timp castigat .Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
silvi8 spune:
si la inca o lista...
1. Ce inseamna pentru tine o vacanta perfecta?
munte, cu sau fara zapada dar munte, hotel cu cu cel putin 3 stele. apoi locuri frumoase de vazut si relaxare...
2. Ce trucuri cosmetice folosesti?
Nu folosesc nici un truc. doar cosmetice obisnuite.
3. Crezi intr-o prietenie platonica cu un barbat sau exista asa ceva?
Da. Da.
4. Esti o feminista convinsa sau o femeie de moda veche?
sunt si si, adica depinde de situatie.
5. Crezi in premonitii? Ai experimentat asa ceva? Daca da, in ce context?
Da, cred. un exemplu. am "stiut" mereu ca voi naste in martie. flo radea de mine cand eram in spital, in decembrie , ianuarie sau februarie, mereu in pericol sa nasc, dar pana la urma am stiut bine si pitica s/a nascut pe 3 martie.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Seara buna!Azi am fost putin plecata si am mai iesit din butoi, cam asta e problema mea statul in casa si sa faci zi de zi acelasi lucru Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
simonapro spune:
THE LIST 4
1. Ce inseamna pentru tine o vacanta perfecta?
In primul rand sa fie cald si soare, ca mie nu-mi place iarna, sa am cat de cat confort si posibilitate de plimbari, sa nu stau intr-un loc ca ma plictisesc repede.
2. Ce trucuri cosmetice folosesti?
Nu folosesc.
3. Crezi intr-o prietenie platonica cu un barbat sau exista asa ceva?
Da.Am avut multe astfel de prietenii.
4. Esti o feminista convinsa sau o femeie de moda veche?
Cate putin din amandoua.
5. Crezi in premonitii? Ai experimentat asa ceva? Daca da, in ce context?
Da, cred.Mai gandesc inainte ceva ce urmeaza sa se intample
6. Parfumul preferat:
Nu am unul anume, in general cele fresh.
7. Cartea preferata:
Anna Karenina si Enigma Otiliei.
8. Florile preferate:
Sunt innebunita dupa flori, imi plac aproape toate, in special zambilele si trandafirii.
Bianca: am inteles bine, l-ai plimbat pe Vladimir 15 min in brate inainte sa adoarma, mai poti? Ca eu abia il mai duc pe Luc putin in brate, ca e destul de greu.
Gata am tema facuta, plec la
noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)