Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Raspund repede la restante si mai tarziu la noua lista

Carti romanesti: nici eu nu prea am mai citit in ultima vreme carti romanesti, de fapt nu prea mai cirtesc nimic in afara de literatura bebeluseasca , sper sa-mi fac timp si pt asta dar nu stiu cand, seara cand am putin timp liber sunt la calc iar cu Ada de fata mai greu sa citesc
Mi-a placut si mie Maitreyi si citesc cu placere cartile Rodicai Ojog Brasoveanu

Carti straine: am citit cu maaare placere Shogun iar dintre cele mai recente mi-a placut Mananca, roaga-te, iubeste care am putut-o citi pe fuga in cateva zile aaa si mi-a mai placut si m-a tinut cu sufletul la gura Codul lui DaVinci

Parfumuri: no aici ma iau de mana cu Bianca pt ca sunt pasiunea mea ; pot sa spun ca sunt putine despre care nu stiu nimic, imi place sa miros tot timpul noile aparitii si vesnic am o lista de asteptare pt noi achizitii
Printre preferatele mele se numara Champs Elysees de la Guerlain care este cam preferatul meu, apoi imi place mult Boucheron , Bvlgari aici am vreo 4 preferate si... lista ar putea continua

Flori - preferatele mele sunt lacramioarele si freziile

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io am fost azi la cursuri doftorale. De la 9-17. Sophiphi a stat acasa cu huzband si maica-mea si s-a comportat iegzemplar. Numai ca ea, care in ultimele 2 saptamani dormea pana la 10 si chiar 11, azi s-a trezit cand m-am dat jos din pat, pe la 8 fara ceva. Ma gandeam ca pe la 13 va pica la nani, dar am primit esemes ca doar la 15 a dezertat. Cand m-am intors inca dormea, am mirosit un kk la cur (ca dormea cu el in sus), ca-mi spusese huzband ca o data a schimbat-o dar cand a adormit fata a simtit si el un damf, deci avand in vedere ca ieri n-a facut, s-a revansat azi cu 2 portii. In fine, ea ar mai fi dormit, dar la 18 fara un sfert m-am dus si-am deschis teveu' s-o trezesc, ca nu-mi place s-o stiu cu kk atata timp. Da' per ansamblu s-au descurcat astia ai mei, bine, nici nu m-am stresat ca n-ar face-o.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Copilu' meu doarme!

L-am vazut ca se tot trage de ochi si casca asa ca l-am culcat. I-am pus melodiile de somn si 15 minute (plimbat in brate ofcorz) a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu o pazesc pe hopa-mitica.
Pe Alex l-am culcat, dar mai intai m-am enervat ca am ajuns la Europa de Est in cartea din care-i citesc seara de vreo saptamana si pe harta Romaniei erau:un porc; o uzina, un castel, un brad si....un cuplu de "tigani romani". E o "enciclopedie" pentru copii intre 5 si 9 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hihi andiaroro, szuper enciclopedie....

Cu creioanele, noi folosim cerate. A mea fiica a avut vreo doo tentative de a scrie pe altceva decit pe agenda pe care i-am "imprumutat-o" in acest scop, dar i-am atras atentia ca desenam numai pe caiet si s-a potolit. Bine, s-a potolit dupa ce a tras o dunga cu o carioca pe o carte de-a ei, si a descoperit ca "s-a ticat" si ca "nu epaa pupu = nu repara bubu=tatal meu.

De pictura si de plastilina nu am indraznit inca sa ne apucam acasa. Poate ar trebui, si-asa ar fi cazul sa schimb mocheta din living...

intrebarea cu florile o ratasem; preferatele mele fara drept de apel sint freziile (parfumate); iubesc lacramioarele, floarea soarelui si florile de cimp. Daca intereseaza pe cineva :P

Pentru teme de weekend nu am idei civilizate. Astept "provincia"

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ca am uitat sa ii raspund lui mababei: nu am scapat fara analize, dar am dat peste o asistenta priceputa, asa ca printre bocete, Pisilinca i-a spus si ca motanu a facut "caca pi gios", si ca "mitza a cocotzat pi duap"=dulap, si in final ca "tece pupa a minutza"= trece buba de la minuta...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Ne mai dati niste voturi, cele care nu ati reusit ieri?
Multumim

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

culcat si eu copila! mi-am luat o pizza si o cutie cu bomboane din care va servesc cu drag si sa va povestesc aventura mea: venim de la Arad spre casa si pe la Sibiu, nu stiu sa spun exact unde, sotul meu se infige sa depaseasca un tir, noaptea, in panta. linie continua. dubla. trecem de tir si in spatele nostru politia. intr-o secunda, ma mut eu la volan, el in dreapta. si de aici, circul... politistul sustinea ca ne-a vazut si ne-a filmat, noi o tineam pe-a noastra, ca nu si nu. "sigur erati la volan?" "sigur, sigur". emotii mari am avut cand politistul mi-a spus ca voi da o declaratie ca am condus eu si ca falsul in declaratii se pedepseste cu inchisoarea...eu tot cu nu in brate. si aici au intervenit doambele dragi de pe forum care m-au calmat...pe masura ce vb cu ele imi dadeam seama ca nu se poate demonstra ca n-am condus eu si m-am relaxat. in fine, am permisul suspendat pe o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

culcat si eu copila! mi-am luat o pizza si o cutie cu bomboane din care va servesc cu drag si sa va povestesc aventura mea: venim de la Arad spre casa si pe la Sibiu, nu stiu sa spun exact unde, sotul meu se infige sa depaseasca un tir, noaptea, in panta. linie continua. dubla. trecem de tir si in spatele nostru politia. intr-o secunda, ma mut eu la volan, el in dreapta. si de aici, circul... politistul sustinea ca ne-a vazut si ne-a filmat, noi o tineam pe-a noastra, ca nu si nu. "sigur erati la volan?" "sigur, sigur". emotii mari am avut cand politistul mi-a spus ca voi da o declaratie ca am condus eu si ca falsul in declaratii se pedepseste cu inchisoarea...eu tot cu nu in brate. si aici au intervenit doambele dragi de pe forum care m-au calmat...pe masura ce vb cu ele imi dadeam seama ca nu se poate demonstra ca n-am condus eu si m-am relaxat. in fine, am permisul suspendat pe o luna

Ati facut schimb de locuri din mers, in viteza?!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

aia a fost off topiccreioane colorate folosim tot cerate dar sunt bune si celelalte. nu stie S ca se poate scrie si pe altceva decat pe hartie. am scris pe toate cartile, ziarele, agendele, servetele, orice-am prins, dar nu-i bai. peretii si canapelele au scapat. bluzele, bodyurile si manutele se mai coloreaza accidental dar spalam si trece.nu-mi amintesc the list dar la imi amintesc de carti..romanesti: citesc si recitesc cu drag Lorelei, La Medeleni, Ciresarii, De ce iubim femeile si Niste raspunsuri a Raduleascai (iubitule, ai grija de mine, incep sa ma indragostesc de altul...)literatura internationala: Mrs Dalloway de Virginia Wolf, Anna Karenina de Tolstoi.flori: freeziile sunt preferatele mele. chiar daca imi plac, mi-e mila de ele ca sunt taiate si apoi mor...parfumuri: Burberry Brit. nu sunt constanta in preferinte dar asta va fi forever/

Mergi la inceput