Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mihaela-Ii facem cunostinta cu Alex si ii trimitem pe amandoi la vanat stele)era sa zic...verzi).Nu se vindeca pasiunea asta. Pregateste-te cu raspunsuri ca or sa curga: de ce e luna asa acum? unde-i luna acum? de ce ne urmareste?Daca arunca oala cu supa pana la Soare, cand pica clocoteste?

Un mix intre ultimele subiecte
Discutii aprinse la TV pe tema homeopatiei, in care dr care se fac homeopati sunt comparati cu astronomii care s-ar face ...astrologi.Tare m-a mai distrat comparatie.

Monica-Daca nu gasesti in plastic, sacrifici un bavoir textil(cu maneci, bineinteles)... E mult mai bine decat mai multe randuri de haine.

Simply-Te asteptam la baza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Mababei, Cativ, Floric, multumesc de sustinere.
Ma ingrozeste perspectiva de a trata copilul, ca noi ne tratam cu orice, doar sa treaca!
Simptomele au fost crampe, gaze, dureri de stomac.

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Mihaela-Ii facem cunostinta cu Alex si ii trimitem pe amandoi la vanat stele)era sa zic...verzi).Nu se vindeca pasiunea asta. Pregateste-te cu raspunsuri ca or sa curga: de ce e luna asa acum? unde-i luna acum? de ce ne urmareste?Daca arunca oala cu supa pana la Soare, cand pica clocoteste?

Un mix intre ultimele subiecte
Discutii aprinse la TV pe tema homeopatiei, in care dr care se fac homeopati sunt comparati cu astronomii care s-ar face ...astrologi.Tare m-a mai distrat comparatie.

Monica-Daca nu gasesti in plastic, sacrifici un bavoir textil(cu maneci, bineinteles)... E mult mai bine decat mai multe randuri de haine.

Simply-Te asteptam la baza!

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Oooo, deci e cu bataie lunga pasiunea asta. Nu c-ar fi rea dar eu nu acopar aria de cercetare. Am aflat de la "cake boss" ca Pluto n-ar mai fi considerata planeta. N-ar fi rau sa-mi fac temele "astrale". Si solicit ajutor daca raman in pana de idei. Pupam pasionatul stelar!

Simpatica comparatia. Sigur s-au incins ceva spirite dupa afirmatie.

Mergi la inceput

Adita, dar s-a confirmat si la Razvan prezenta bacteriei? Du-i la analiza kk pentru antigen helicobacter si vezi ce-ti zice un pediatru sau gastroenterolog bun, in caz ca iese pozitiv.

Mergi la inceput

Eu huzuresc si ma "dau" pe net ca a venit Eba sa doarma la noi iar Calin doar cand ma ocoleste ma mai baga in seama, in rest fericire maxima si chitaiala pe masura.

Mergi la inceput

Mababei, deocamdata doar eu si sotul am facut analiza, urmeaza luni Razvan, dar e aproape sigur, ca bazdagania se transmite f. usor.

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Fetelor, am o stare
Am facut niste analize, eu si sotul (ca aveam dureri de stomac) si surpriza, avem o bacterie imputita in stomac, se numeste helicobacter pilory. Problema e ca e f f posibil sa o aiba si copilul si am inteles ca tratamentul e cu 3 antibiotice concomitent! ati avut asemenea caz in familie? cum l-ati tratat?

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Am auzit de ea, dar nu e cazul sa va panicati, chier saptamana aceasta la Dr. Oz pe Euforia a fost vorba de ea si se poate trata destul de usor si cu tratament naturist.

Vezi aici http://www.doctoroz.com/videos/burning-ulcers

Sper sa fie totul bine si micutul sa nu aiba nimic.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Iar sunt in urma la teme, vad ca nu mai tin pasu' tre' sa-mi ridice interdictia de la navigat pe diverse site-uri de la birou ca altfel nu stiu ce ma fac !!!

Revin

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Multumesc mult,Carla, acum studiam alternativele naturiste, am gasit mierea Manuka. Cica e cel mai puternic antibiotic natural, bineinteles ca voi intreba si pediatra (mai sper insa pana in ultima clipa ca Razvan a scapat de scarbosenie)
Dyana, ziceai ca ceri analize pentru bona, cred ca si asta de helicobacter e f. importanta.

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Fetelor, am o stare
Am facut niste analize, eu si sotul (ca aveam dureri de stomac) si surpriza, avem o bacterie imputita in stomac, se numeste helicobacter pilory. Problema e ca e f f posibil sa o aiba si copilul si am inteles ca tratamentul e cu 3 antibiotice concomitent! ati avut asemenea caz in familie? cum l-ati tratat?

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

eu am avut asa ceva prin '98. m-am internat o saptamana in spital ca sa-mi poata face tratament gratuit. erau 3 medicamente, dar nu mai stiu care.
apoi o perioada destul de lunga am tinut regim alimentar.

Mergi la inceput