Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pupicei multi pe fuga asa, ca ne pregatim de mers la Cmpina maine cu tot cu bebelus dragalas foc!!!
azi am fost la spital si m-am gudurat cu el in brate si l-am alintacit bine de tot; e scumpic raaaaaaau de tot; minunea a fost ca mutzu care se isteriza numai daca vorbeam cu alt copil n-a dat absolut niciun semn de iritare, dimpotriva, venea razand sa mi-l arate pe "bebe sasha"; ce ti-e si cu instinctele astea, nu??????
cu bona merge foarte bine, azi am mai pus o serie de anunturi si am primit cateva telefoane de la niste doamne faine de tot; ne-am conversat cat am reusit la telefon si am ales 4 dintre ele cu care sa ma si vad; pe madama aia cu 'ii dau sa si manance ??" o usuiesc direct, n-am chef de discutii tampite!!
una din tanti mi-a placut la nebunie, imi venea sa o chem pe loc la noi sa o vad, dar am stabilit pentru luni; sunt curioasa daca si impactul face-to-face e acelasi. bine, eu de fapt acum caut si pentru surioara bona, ca la o luna dupa mine are si ea nevoie, asa ca fac munca dubla, ma joc de-a detectivu''!!

of Doamne cum mai trece timpul... parca ieri calcam hainutele pentru mutzu si ma minunam de ele cat sunt de micute..... si acum ma uit la el si nu-mi vine sa cred; azi am calcat hainutele pentru Sasha.... si mi-am dat seama ca am uitata atat de multe lucruri de cand era mutzu mititeeeel... noroc cu pozele si filmuletele pe care le avem.
mutzu vorbeste de ne capiaza, face niste propozitii de ne crucim, ne explica tot ce vede (si ce-si aduce aminte), acum e fascinat sa zica "salu'manaaaaaa", "buna-sheala", buna dziuaaaaa, buna-deatza... mai am putin si-l mananc de tot; ai mei nu l-au vazut 3 saptamani si acum ne-am intalnit la surioara la spital, l-am lasat pe mutzu cu ei si eu am plecat la terapie unde era ea; cand m-am intors earu socati, nu le venea sa creada cat vorbeste si mai ales ca mai si intelegeau mare parte din ce zice
ei, mi-am laudat si eu putin puiul de cioara
nu cred ca mai intru pana duminica seara, sa nu vorbiti prea mult sa stau dupa aia 2 nopti la recuperari, da???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Simona, decat sa ma tina pana la 11-12 noaptea prefer sa il plimb 15 minute si sa adorma la 22.

Daca e treaz de la 4 dupa-amiaza e clar poate sa doarme de la 22 (stiu ca ii trebuie minim 5 ore intre somnuri).

Seara il mai las sa cada cand vrea el, dar la pranz la 13-13.30 (in functie de orea la care s-a trezit dimineata) il culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitlolul ***295***

Dodo-pui

Mergi la inceput