Zmeurici de iulie-august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Umbla fetili prin cluburi, Bravoo Bravoo!!!
Eu cred ca as dormi pe scaune acolo...

Oale vreau si eu de-alea adevarate! De cand zic si niciodata nu "e" bani pt ele...

Laura.s, da...s-a dat si Dra Bailey pe fufu cum zice Lucicooo (), pai ce ea nu are voie? Misto dezmatul ala acolo. Crec ca mi-ar placea si mie .Glumesc, desigur...Desi...

Adriana, poate e ceva trecator cu Anastasia. La un moment dat o s-o ajunga oboseala si o sa vada ca e mai bine sa doarma decat asa.

Edit. Ah, Pooh, vreau si expressor. De drogat nu ma droghez, de baut nu beau, de fumat nu fumez, macar o cafea buna merit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Calipso, Eumada, Zeus, cum vrei iti zicem, vino-ncoa! ca de nu arunc cu slapii dupe tine, ca m-ai botezat amu si-ai spalat putina, uite cum imi zic feteleasuma-ti botezul si da mielu' nasico
Pooh, stiu ca merita, e optionala momentan fabrica de paine, am vazut pe vremuri in real ceva de firma mai profesionala sa zic asa, dar nu e inca "must". Masina de spalat vase nu iau, ca vb ta ocupa spatiu, si cu alea ti-o iei in freza, ca mai lasa pete pe pahare,chiar suntem putini murdaritori...treaba e cu spalatul hainelor, ca zau ca imi iau tulumba gigant, ca prea se adunaPs;cum cu pastila? e ca tonomatele din oras, cu fise sau bancnote?
Corina, da, se dezmata si Miranda, dar mai finesco...nu asa iepureste cum is aia. Ce viata au si aia:sex, bar si barfe Oricum cred ca jumate de spital sta la dr Grey, un sfert cu drept de stationare si alalalt sfert se perinda prin paturile lor si bucataria ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Asta-i al meu http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/381/17906/7771492/2/nescafe-dolce-gusto-piccolo.jpg?width=400&height=400 ,sper sa nu se considere reclama....Nu pui cafea,ci sunt niste pastile...expresso,caffe lungo,capuccino,latte machiatto,etcPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

pai seamana cu alea ce le-o tot facut reclama la tv, dar alea parca sunt dolce sau bat campii?
clar il sun pe al meu sa-mi aduca o cafea la pachet
stiati ca la esspressor e cea mai sanatoasa cafea? culege toata aroma, de-aia pare tare, ca e facuta cu presiune, iar la filtru e a mai nociva, ca o filtreaza, fura aroma, pare slaba. asta e din cartea lu Monti cetire si inclin sa-l cred.

Mergi la inceput

Lucicoooooooooo,,si asta-i dolce gusto,doar ca e mai mic(tot din lipsa de spatiu).Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

hello!
Corina, Lucialu mda, ce viata au si astia din grey...
Sara_amira, sa-ti fie de bine ieseala. n-am mai fost intr-un club de ... am uitat de cand. ne-am bosorogit de tot

Masina de paine vreau si eu, da' mai tre' sa astept. luna asta facem itp-ul si revizia la masina, platim asigurarile si i-am comandat fetei niste hainute pe net, asa ca mai stau o tura. Masina de spalat vase am, face toti banii. Ma scapa de dureri de spate si timp pierdut. Si vasele sunt luna, fara pete (am farfurii de sticla, care imi faceau o mie de nervi inainte). Loc nici eu nu prea aveam, ca nu m-am gandit la asta cand am facut mobila, da' am facut niste modificari, am sacrificat din spatiul de depozitare. Nu-i asa rau, ca mai tin si in ea vesela.
Acu', mai am un of, doamna care ma ajuta la curatenie m-a cam lasat balta, si-a gasit job in Italia. Pana gasesc pe altcineva, tre' sa fac eu tot (nu chiar tot, ca l-am activat pe sot, tocmai da cu aspiratorul).

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Eu de anul trecut am o masina de facut paine Moulinex,mai scumput.....De ziua soacrei acum 2 luni am cumparat unul no-name din real/auchan parca,si surpriza,face painea muuult mai buna,e mai silentioasa si nu prea are nimic in minus fata de al meu....Si pretul a fost chiar ok.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

A,si sper ca pana la sfrasitul anului sa-mi achizitionez si o masina de spalat vase,doar sa reusesc sa fac niste modificariPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Se vede ca e sambata,unele dorm ca au fost prin cluburi,altele la smotru,iar subiectul zilei sunt aparatele electrcasnicePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Pooh, ce masina i-ai luat soacrei? cate programe are? poate doar sa framante si sa dospeasca, fara faza de copt?

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput