Zmeurici de iulie-august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut!
Monilad si eu acum am ajuns acasa.Tot in club am fost.De cand nu am mai iesit....Fata e la socrela si eu bantui pe net.

Mergi la inceput

Azi cred ca am vazut copilu la fata cam 1 ora.cum s-a trezit am expediat-o la bunica sa si am plecat la munca sa imi vad colegele.Abia astept sa incep muncaaaaaa.Bate vantu prin Mamaia dar mie imi e asa dor...apoi am fost in oras i-am schibat cerceii fetii ca parca ramasesera mici,am ajuns acasa am mancat cateva fructe..putin net,am fost sa vad fata sa ii dau putin tzatzi si sa las pampers si iar la plimbareala.Asa viata mai da!Sotu m-a scos la restaurant desi sunt la dieta si am comis-o!Am mancat salata de pui desi azi sunt la fructe si legume.Avea ea legume dar alaturi de alte interzise.Macar am stins-o cu o limonada si un ceai.Dupa restaurant am venit acasa mi-am pus tzol de club si hai la dans!Cu ocazia asta am mai facut miscare...
Si pentru ca nu pot sa dorm pana nu iau pulsul forumului intru si ce sa vad...:
Lucialu-poti sa inchizi contucaci iti jur ca sunt o Matilda.pozele postate nu sunt facute cu photoshop dar sunt alese pe spranceana ma jur...Deci am 72.2kg la 1.70 si ma simt vb ca un hipopotam.Nimic nu se aseaza pe mine...de fapt se aseaza si inca prea mult!!!
Adrianafedorna-ai o shmekerie de storcator!Chiar e super!
Alina- sanatate mamei tale!Ce simt la observatiei ai ...poate ca eu nu eram foarte activa cand scria eumada dar pt ca ati observat voi...am recitit capitolele din trecut si sunt ffffffff multe asemanari(varsta34ani,numele fetei,data nasterii copilului).Acum daca nu o fi ea...asta e, oricum e bine venita!
Calipso_zeus-nu ai de ce sa te retragi, poate e doar o asemanare.Si chiar de e adevarat ce zic fetele ramai si povesteste-ne de Mariuca cea simpatica ca tare frumos le zici.
Uliiiasi-14kg..bravo dolofan baiat ai.Am mea daca are 11.5kg.
Vally-bafta pt bb2!

E 4.20 si eu nu dorm, maine cand vine fata o sa fiu chiauna, dar ii bag tzatzi si daca face fitze o plasez cu ta-su ca el a tras de mine sa iesim in club.El e de vina ca am dormit tarziu nu eu ca bantui pe DC

P.S-Lucialu-daca ar fi sa recunosc un stil din 1000 tu ai fi ala deci daca vrei inchide contu...

Mergi la inceput

Da edci sunt praf...litere lipsa la greu ma bag la somn ca imi pica okii in gura!Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Da, pacat ca nu mai scrie Eumada sau Calipso, in fond nu conteaza numele de utilizator (decat daca vrei sa votezi la concurs de doua ori ), conteaza ca noi ne-am strans aici ca sa ne ajutam una pe alta, sa invatam din experientele noastre si chair daca se mai lasa cu scantei chiar nu merita sa ne suparam asa...
Pe langa numele fetei si exuberanta cu care scria, care puteau sa fie doar o coincidenta, pontul sigur a fost "LUCICOOO", hai sa fim seriosi, cine ii mai spunea asa lui Lucialu?

WE placut sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Sara, din punctul meu de vedere ai vedenii, nu m-ai vazut pe mine ca sa stii ce e o Matilda App, sa vezi ce fete fac a.c.sunt intr-o cabina de proba, cu jde de oglinzi sa ma vad in toata splendoarea,
Corina, dah, dah, Lucicooooooo!
Hai ma Calipso, ia uite ca nimeni nu e suparat, "tu de ce nazurim"? Treci incoa cu Mariuca si lasa domle figurile!
Vally, nu din prima. Multumesc!
Moniland, Sara, asta se numeste trisat la slabit.
aaaa Adriana, dc tot vad ca stii chestii super pt casa, nu stii un aparat destept care curata cu aburi, pt curatenie in casa, ceva ca mopul H2O, dar adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hello,tufa!Am o lene de mi-e greu si sa tastez...si am progra, de smotru,cu juniorul dupa mineSo,la discoteca si la cluburi,fetili?Sa va fie de bine,va invidiezAdriana,e beton scula aia,dar sincer nu am fonduri asa multeMai cercetez ce si cum.....Lucilau,si tu vrei storcator?sau te-ai si decis deja ca ecesta e marele EL?Azi cred ca scot din naftalina bicicleta de cameraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Multumesc tuturor fetelor pentru voturile acordate!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce fac feteli? va petreceti? auzi la ele...club....oooo ca incep sa nu mai stiu ce e ala.

In rest bine, Edi ne-a dat trezirea la 7:30, acum astept sa i se faca somn sa-l bag la nani, sa pot aduna eu din casa. si mie mi-e un somn...dar nu am cu cine-l lasa pe Marco, ca m-as fi bagat si eu langa pitic.

Adriana cine stie ce are Anastasia de nu vrea sa doarma...poate s-a smecherit.
eu nu am probleme cu iesitul, doar ca-l iau ca ajuta putin in pierderea kg.
Laura.s sanatate, sa scapati repede fara prea mari problemutze.
Vally doamne ajuta sa scapi de probleme si sa va apucati de FIV, sa vina un fratior/surioara pt. miss G, ochioasa frumoasa.
Cum e la munca? super ca sta acasa cu bunicii, e mai bine asa decat in colectivitate, cel putin acum cand sunt mici si sensibili.
Uliiasi bine ai revenit. asadar David e cel mai grasun din tufa...pai seamana cu tati atunci. auzi la ea ca vrea sa se ingrase. cat va invidiez pe astea slabe, n-ai tu idee.
Blanca mersi. la noi este doar un curs de 5 sapt., de 2x/sapt., cate 4 ore la o sedinta si costa 8 mil. se da ex. si diploma recunoscuta de MEN, dar nu asta ma intereseaza pe mine, ci sa invat ceva din el. Inca stau pe ganduri, daca sa ma inscriu sau nu...oricum am vazut niste poze pregatite de cursanti pt. ex. din nov. 2010 si m-am crucit ce misto sunt.
Elena ai mei amandoi copii au fost iubareti, dar Edi il intrece cu mult pe Marco. si asa-mi place...ca uite, cum cresc, cum se distanteaza si-ti da cate un pupic doar din cand in cand.
Olita? nu am mai incercat de mult. cred ca il pun direct pe reductorul de la wc...ar cam trebui sa incerc din nou. Marco la varsta asta avea program pe Billy.
Alina mersi de info. ce mall-uri mari sunt in Munchen? Marienplaz? sau cum s-a scrie...sa cautam cu GPS-ul.
Noi ajungem in MUnchen pe joi, mergem cu un tip care-si scoate noul audi nu stiu cat....nu prea sunt la noi in tzara. asa profitam, ca vroiam sa mergem weekedul asta in Austria.
Vom sta cred ca numai joi prin Munchen, la ceva shopping si sa o vedem pe socrella, dupa care plecam sa inoptam in ceva pensiune din afara....ca sunt mai ieftine cu sigranta...vineri prin AU si Parndorf.
Andreea eu nu am probl. cu Edi cu somnul...ci ca e marait...plangacios...noua trebuie sa ne iasa ultimul canin, asta e cauza...zic eu.
Si eu tot cu nenedent il spal. L-am mai spalat si cu Colgate-ul lui Marco, dar nu-i place. asa ca trebuie sa-i gasesc alta pasta. Nici el nu scuipa, inghite tot.
Lucicoooo mopul H2O am auzit ca e frectie la picior de lemn.
deci tu asa te-ai prins?!
Moni, Sara sa va fie de bine iesirea in disco. se slabeste si prin dans...asa ca "v-ati sacrificat" in folosul siluetei.
Adriana e misto storcatorul...dar are un pret pe masura. trebuie sa fie folosit des la sa se amortizeze in timp. eu nu prea folosesc ....doar fresh de porto bem, in rest nu le-am facut copiilor sucuri din legume/fructe. Marco bea la gradi suc de fructe proaspat stors...si Edi ar bea, dar e lenea mare. La mama la Alba a baut de sfecla cu mar si morcov...doamne ce i-a mai palcut.
Pooh spor la treaba.

hai ca scriu la mesajul asta de 30 minute. ar fi cazul sa-l culc pe praslea.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh, clar il vreau e The Juicer Dc Adriana deja il are si e mulzumita, il vrem si noi. Mi-am mai clatit eu ochii si pe net si pan magazine, ca imi trebe, si nu m-a convins nicicare.
eu pe lista mea am asa:niste oale bestiale, sa le foloseseasca 3-4 generatii, esspressor,un aburitor, storcator de fr, o masina de paine(optional ) si un robocop de bucatarie, care sa taie, macine, framante ft bine
Giova, aia a fost una. Dar castigatoarea a fost Mq cand o zas si s-a facut lumina vreau un aburitor care sa faca ce minte ca face H2O.
Elenada, nu servim la olisa, o am demult, l-am tarat pe al meu peste tot sa gasim Olisa, acum haaaat, a facut pupa intamplator 2 pipinei si gata. Nu face kkuta la ore fixe, ca sa pot sa ii fac obicei- ca asa ar trebui introdusa olisa cu sanse de reusita, iar pipinelu' am inteles ca e cel mai greu de dibuit, inca nu isi stie de el, ca am avut cateva accidente.

Mergi la inceput

Moa,Lucilau,ce lista aiEu am masina de facut paine,isi merita toti banii,am cumparat de cateva saptamani un expressor Krups cu pastile,toata ziua cafele as bea,daca as putea,acum vreau un storcator......sa vedem ce si cumRobot nu-mi doresc,ca pana-l spal,ma iau toti dracii...A,visez la o masina de spalat vase,doar ca nu prea am spatiu in bucatariePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput