Zmeurici de iulie-august 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 5

uliiasi spune:
Buna, mamici!
Vai cat de greu am reusit sa recuperez din urma...desi nici nu mai retin mare lucru ce-am citit.
Dar am retinut ca trebuie sa felicit noile gravidute, ely si theea, sa aveti o sarcina usoara si sa nasteti bebelusi sanatosi! Sanatate, putere si rabdare va doresc!
Alina, Doamne ajuta sa fie bine cu mama ta, multa sanatate!
Vad ca ati inceput in forta dietele! Eu fac parte din celalata extrema, ma chinui sa ma ingras, pana acum cateva zile aveam portie de slanina cu ceapa seara si slanina cu mustar dimineata. Am avut o pofta de salivam numai cand ma gandeam la slanina...pana mi s-a facut greata si am luat o pauza. Mai bine, ca oricum n-are slanina nimic util pt organism, dar ce sa faci cu poftele omului.
Si eu am probleme cu gatitul pt David, mai ales ca nu sunt un as al gatitului, nu-mi place sa gatesc si tare mult mi-as dori sa-mi placa. Cand va aud ca minunatii gatiti asa va invidiez. O sa-mi dau mai tare interesul, sunt foarte fericita cand imi iese ceva bine si David mananca cu placere. Am salvat multe retete de la voi si idei de meniuri.
Trebuie sa am grija sa-i mai scot fainoasele din meniu, ca a ajus la aproape 14 kg si mi-e frica sa nu se ingrase prea tare. El nu arata gras, dar e bolfos si solid. Taicasu are peste 100 kg si daca are din aluatul lui, cred ca-l bag la David la Monti de pe-acum .
Trebuie sa plec acum, revin, multa bafta, fetelor la slabit!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

adrianafedorca spune:
am revenit si eu , au plecat si nasii au trecut pe la noi sa le dam zeama de varza sa faca ciorba de cartofi cu zeama de varza...deci nu mai pot de pofta , maine fac si eu
noce untul de cacao potoi sa-l inlocuiesti cu un de cocos ca e mai ieftin, eu la prima tarta nu am avut nici nici si am facut fara si a iesit super deci poti incerca si fara, iar pt blat la fel se pot inlocui nucile de brazilia cu nuci romanesti sau migdale , eu fac cu ce am
elenada super sosul pt spaghete , s-a notat il fac cat mai curand sper sa pape si Anastasia , felicitari pt kg in minus ,succes in continuare, asa face si Anastasia are zile cand se joaca frumos si zile cand ma termina
Giova si eu am folosit o perioada ceaiul antiadipos chinezesc dar sincer nu p[rea mai am incredere in produsele chinezesti mai ale ca nu inteleg ce scrie, acum cand mai am probleme folosesc ceai laxativ de la fares, e super
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

adrianafedorca spune:
poohuite ce storcator mi-am luat eu , stoarce ce vrei tu, frunze, iarba de grau, fructe, legume si ce mai vrei tu, costa cam mult dar face toti banii www.youtube.com/watch?v=XXTEPUggyuw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XXTEPUggyuw, il gasesti pe beorganic.ro
laura.s multa sanatate , sa va treaca repede
vally legat de CM , noce are dreptate, eu mai toata vara am stat raw vegan si daca atunci cand mancam de toate aveam Cm 7 zile , asta vara aveam doar 5 zile si dupa ziua a 3a era din ce in ce mai putin iar de dureri nu mai zic ca nici nu am stiut ce-s alea, acum daca am inceput sa mai manac una alta (branza , oua, cascaval) luna asta am avut ceva dureri , si m-a tinut si mai mult 6 zile , sper sa rezolvi problema
noce multumesc de sfat chiar o sa-l aplic in seara asta sper sa functioneze
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

blanca000 spune:
Mda..accept toate kg care mi se ofera ca sa pun eu de una singura nu imi iese .
Vad si eu asemanarea lui Calipso cu Eumada si ii zic ca nu ar trebui sa plece de pe sbiect, ba chiar sa fie flatata ca fetele au recunoscut-o..nici nu era prea greu avand in vedere ca sa cam prezentat singura. Oricum bine ai revenit si mai spune-ne de tiza Evei mele..poate si ceva foto sa o revedem..de ce nu?
Giova cursul tine 4 luni, de 2 ori pe saptamana, la sfarsit dau examen si iau diploma..oricum cursul asta nu a fost pe placum si doleantele mele insa m-am pins de cateva lucruri esentiale de stiut.
Laura.s si eu ca tine doar cu locul
Noce tot prin Moghioros va aventurati in parc?
Alina sanatate mamei tale si curaj la operatie.
Vally tu parca ziceai de bb2..ati renuntat la idee?
Uliiasi 14 kg? mama ce zmeu ..si a mea se tot invarte sa ajunga la 10....pfff...
pupu
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

elenada spune:
Buna fetelor
Valymult mult noroc la fiv. Cred ca iti trebuie mult curaj sa reiei lupta cu infertilitatea pentru al doilea copil.
Adriana ma bucur ca ti-a placut reteta de sos pt paste.
Sper sa iti placa si gustul
Se pare ca totii copii au zile bune si te intelegi cu ei si perioade proaste cand nu te intelegi cu ei.
Ca tot vorbeati voi de copii iubareti si de copii care nu sunt iubareti. Cred ca tine mult de firea copilului. Eu una toata ziua i-as pupa si imbratisa. Matei este receptiv la asta ma pupa sau imi da bezele ma imbratiseaza o imbratiseaza pe ana si o pupa in schimb Ana nu te pupa nu te imbratiseaza ba mai face si crize de nervi daca
insisti sa o pupi a o imbratisezi. a avut ana si perioade cand ma pupa nonstop si asa bucuroasa eram ca uite nu mai este asa rece dar se pare ca minunea nu a durat prea mult. +Astept acum urmatoarea perioada cu tandreturi din partea anei. Nu ma pupa dar sta nonstop calare pe mine. asa isi arata ea dragostea.
Fetelor copilasii vostri folosesc olita?
elena fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Infertilitatea este o boala. Avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Alina spune:
Fetele,multumesc mult pt sustinere,sper sa trecem cu bine si de asta,mama e o luptatoare si ma incurajeaza ea pe mine.
Mama a facut o pleurezie inchistata si nu se poate drena lichidul decit prin operatie.Deocamdata nu stim cauza insa tomograful din toate regiunile nu a indicat ca ar fi alte probleme in alta parte.
Din pacate azi urgenta era un domn operat de cancer la git care foloseste o canula pt vorbit.De dimineata s-a apucat sa-si curete canula cu un ac care i s-a aspirat direct in plamini si a trebuit urgent operat ca sa poata fi salvat...
Giova,da,locuim linga München,intr-un sat de case la aprox 14 km,ma rog,juma'de ora de centru cu metroul.Ce faci la München?Cu reducerile e cam slabut,s-au cam terminat.Daca stai mai mult,poate ne vedem.La noi e aiurea peste saptamina ca suntem f legati de programul fetei si dimineata suntem la cresa .In ce zona ajungi?
Succes fetelor care vorb bebe 2 si sarcini usoare proaspetelero gravidute!
Blanca,mai zi-mi de poze.Ce curs faci tu?Acum am mai citit si vorbit,sper ca am mai deslusit setarile,miine sau duminica vreau sa fac mai multe poze in natura desi e cam urita vremea,a plouat mult.
Seara faina,mai citesc si mai vin io...

andreea_1979 spune:
Buna seara fete ! Ce mai faceti?
Adriana Fedorca ,Giovaam acceeasi problema si eu cu Laura cu somnul de seara . Se culca de pranz pe la ora 16.00 , iar seara e o nebunie , se culca dupa miezul noptii . Azi a fost premiera , s-a culcat la 21.00, dupa vreo cateva saptamani in care s-a culcat doar la 0.00 . Cu mancatul nici noi nu o ducem stralucit , nu a mancat ea prea bine niciodata , dar asta e , m-am obisnuit!
Blanca spuneai ca o sa vina zapada , cand ? Eu vreau sa vina , insa nu de luni , caci mergem pana la sarbi sa facem niste cumparaturi si tare as vrea sa nu ninga pana marti .
Vallysucces la bb2 . Si pe mine ma bate gandul sa-i fac un fratior sau o surioara Laurei , caci tare greu mi-a mai fost mie singura, insa mai astept putin , cred ca se va intampla si asta pana la urma ...
As mai avea o intrebare la voi legata de spalatul pe dinti : eu am spalat-o pe Laura pana acum cu nenedent, insa farmacista mi-a recomandar acum colgate , scrie pe el pentru 0-6 ani , insa mi-e teama sa o spal intrucat mai scrie ca sa nu se inghita , ori Laura nu stie sa scuipe . Voi spalatii zmeuricile pe dinti ? Fluorul din colgate, desi este in cantitate f mica , poate sa-i faca rau daca-l inghite?
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

lucialu spune:
sara buna!
Vally, bafta la bb2! tocmai e o prietena de a mea gravi din nou prin FIV.
Blanca si voua bafta la barza!
Laura,Blanca,Alina si care mai vreti va dau io sunci
Laura, sanatate micutei Sara!
Sara- Amira dc te mai aud o data ca esti grasa, ma supar si-mi inchid contu'unde mai esti grasa, caz doar n-am orbu gainilor!
Giova nu ai fost singura care nu si-a dat seama, recunosc ca tot aveam un feeling dar nu era identificabil, dupa ce am vazut numele mi s-aluat valul.
Nici eu nu am sau avut nimic cu Eumada. Insa din moment ce a fost recunoscuta, macar atunci putea sa confirme, dc plecam de la premisa ca putem sa turnam gogosele fiecare, pai nu mai vad rostul sa scriem aici, eu chiar scriu ganduri personale, pun suflet.
Laura, nu am reusit sa vad decat partial ult ep din GA. sper sa il vad la noapte, sa vad si io despre ce bunaciuni zici tu acolo.
Alina, tinem pumnii mai departe!
Adriana imi bagi tot felul de ispite portofelare in casaNoroc cu Pooh, ca si eu am aceeasi problema cu Storcatorul. Hmmm da si 17 meleoaneeeee, clar trebuie luat. Il trec pe my wish list momentan, sigur il vom lua, decat 3 proaste mai bine unul bun.
Uliasii, ce grasumel ai tu acolo! Poti sa-l tii in brate, ca a mea pupa la cele 9-10 kile ca tot asa oscilam
, infofolita de iarna imi rupe mainile, plun ca iti dai seama ca nu sta cuminte, e in permanenta micare fata mea, ca si in burta
Noce, eu sunt exemplul de asa nu, in post reuseam sa ma rotunjesc bine deci dap, te poti ingrasa si vegan fiind.
Elenada, ieri mi-am primit o tura de pupici multi si desi , sta la pupacit, dar de dat e zgarcita
Andreea, poti sa o speli linistita cu Colgate, mi-au confirmat 3 dr-i treaba asta. Pui cat o bobita de mazare pe periuta si speli Noi fx Colgate 0-6 am luat. Si pupa mea doarme de 2 zile caLaura ta, sare peste priml somn, in schimb asa tarziu se culca de mai demult, de cand a fo bolnavioara
NB Tufa!

vally spune:
Noce multumesc pentru sfaturi stiu de remediile lui Valeriu Popa tot de la tine
am mai avut problema asta acum 6 ani si dupa chinuri cu diferite tratamente cu injectii si antibiotice, s-a rezolvat cu homeopate si vit CaliVita...maine sun homeopatul
bine, acu m-am dereglatdin cauza ET-ului esuat si Fiv-ului intrerupt... nici hormonii astia "bagati" nu sunt buni...dar pentru un bb eu cred ca merita
adriana noce voi incerca si raw vegan; nu ma omor dp carne, mananc foarte putina (de fel, si din cauza hemoroizilor)si doar pui la gratar sau vita, ou mananc ocazional, mezeluri deloc...ciorbele imi plac mult...
Blanca nu am renuntat la bb2, doar ca nu se poate acum din cauza altor probleme...incercam din nou prin aprilie-mai daca ne ajuta DD; bafta la cursuri - ponturi ceva...
Elenada ne dorim foarte mult bb2; cateodata ma gandesc ca sunt nebuna sa mai bag hormoni in organism...si asa sunt cam varza...
G este si ea iubareata - cand ne da pupici, cand sta calare pe noi, depinde de starile ei
Andreea si eu tot cu nenedent o spal pe G; am incercat sa scimb pasta si a refuzat-o total - cu toate ca am insistat doua saptamani
lucialu felicitari pentru prietena ta gravi a reusit din prima?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally de
Gloriutza 13.08.2009

Moniland spune:
Bun gasit! Tocmai m-am intors de la discoteca si inca-mi bubuie muzica in urechi.
Elena, eu inca nu am pus fetitele pe olita. Ele exista in casa si stau pe ele imbracate. Dar de 2 zile Laura isi da ciorapeii jos, ramane in body si pampers si se pune pe olita si zice ca face pipi. Ma gandesc ca ar fi pregatita pt urmatorul pas, dar mi-e o leneeeeeee. Si mai mult decat atat mi-e groaza. Le vad ca se ridica de pe olita si fac schimb de locuri pe olita celeilalte. Cred ca va fi o nebunieeeee .