Zmeurici de iulie-august 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 4

calipso_zeus spune:
Buna ziua.
Observ o oarecare agitatie legata de posibila mea identitate.Am facut cont pe Dc dupa atata timp de cand citesc la indemnul prietenelor mele care mai toate sunt sau au fost membre Dc unele chair cu statut de moderator.
Nu sunt innebunita dar intre acte si copil atomic am zis ca pot sa impartasesc experiente cu alte mamici.Din ce stiu eu nu am surori asa ca sunt unica insa am ezitat deoarece imi povesteau fetele despre spiritul de stup existent mai ales in locuri cu vechime mare.
Nu cred ca faptul ca seman cu mai stiu eu care user cu ip-banat sau cont inchis sau cine stie ce de inseamna altceva decat ca sunt un user oarecare care citeste de mult.
Probabil user-ul cu care sustineti ca seman a marcat intr-un fel sau altul avea un stil aparte sau mai stiu eu ce de tineti minte.Eu personal imi incarc memoria numai cu chestii privitoare la probleme care privesc strict patratelul meu.
Eu imi cer scuze daca prezenta mea v-a inoportunat intr-un fel sau altul si pentru ca observ ca nu va face placere o prezenta noua sau e umbrita de diverse banuieli ce nu isi au rostul intr-o comunitate asa de mare, va urez o zi buna,sanatate multa la copilasi mai mari sau mai mici si ma retrag.Inca odata scuze ca v-am deranjat.
O zi buna sa aveti.

adrianafedorca spune:
hello
eu sunt varza , nu stiu ce are Anastasia de cateva zile ma dispera cand vine ora de culcat seara, incepe tragedia, urla de zici ca o tai, nu vrea nani si s anu credeti ca nu e obosita , ba o gaseste foamea, ba vrea baie, ba vrea sa mergem jos in living orice numai sa nu doarma,adoarme tocmai pe la 12 cand eu sunt deja un pachet de nervi si rupt ade oboseala...aaa si sa nu credeti ca doarme pana la 10 a 2 a zi...la 6,30-7 trezirea...ma sytriga...mamiii laptele...daca nu ma duc imediat la ea ma striga Adiadaaa lapteleeeee, nu inteleg de ce nu vrea sa doarma, dac amerg jos cu ea in living nu vrea papa nu vrea nimic doar sa stam acolo asa pe canapea numai sa nu doarma, ea inainte de faza asta la 9-9.30 sforaia...sper sa n-o mai tina mult ca nu mai rezist prea mult
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Alina spune:
Ziua buna,fetele!
Multumesc mult pt gindurile bune pt mama .Nu au mai operat-o azi pt ca chiar cind era pe masa de operatie,in pregatiri,a venit o urgenta,un accident ce trebuia operat imediat si cum numai exista alt spital de chirurgie toracica in Timisoara,a ramas pe luni.
Da,Stefan merge bine cu acomodarea,azi l-am putut lasa jumatate de ora singur.M-a strigat de citeva ori insa s-a jucat frumos,monteaza singurel sinele si pune vagoanele,doar cu asta se joaca si acasa.Nici nu s-a mai enervat ca nu l-a mai lasat sa pape covrig in timp ce se joaca ca ieri.Acolo sunt multe reguli pe care el trebuie sa le invete si sa le respecte.Va mai povestesc eu.
Giova,nu te-ai prins?
Lucia,ma bucur ca ti-a fost de folos,chiar e un dr f bun,pasionat si priceput,ti-am zis ca il stiu de vreo 15 ani.
Calipso ,pacat ca te superi,mult mai fair pt noi toate era sa recunosti.Mamicile dragute de la subiectul nostru te-au primit cu bratele deschie insa normal ca oricit te-ai straduit,stilul nu il poti fenta .
Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine insa,repet,fair fata de noi toate era sa recunosti...
Spor la diete,fetelor.Eu sunt de baricada cu primitul de kg.
Va pup,
Alina

Giova spune:
Adriana intru si eu in clubul tau......doar ca Edi nu are probl. cu dormitul, ci e irascibil toata ziua, si mananca destul de putin iar. Pun totul pe seama ultimului canin, care da semne ca vrea sa iasa.
Pooh nu stiu ce storcator sa-ti recomand, poate te ajuta fetele.
Corinna spor in taierea cordonului ombilical.
Lucia fie-ta e fan desene...al meu nu. slava domnului. ca destul e marco innebunit dupa ele.
Alina sincer nu am bagat de seama...am eu altele pe cap. Intr-adevar are un stil aparte, care aduce cu cel al Madalinei...dar nu m-a dus mintea asa departe. Acum ca ma gandesc, sunt ceva semne asemanatoare....dar nu ma pot pronunta.
Nasol cu probl. si conditiile din spitalele noastre. Doamne ajuta pe luni. a revenit problema sau de ce o opereaza?
Au inceput reducrerile la voi? Miercuri plecam spre Munchen. acolo stai?
Calipso puteai sa ne zici de la inceput. Oricum, noi pe Eumada nu am dat-o afara, ea singura a plecat. vad ca nu mai activeaza din octombrie 2010.....sincer nu i-am urmarit postarile sa vad unde scria.
merg sa-mi intind parul si sa adun dupa micul print.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

laura.s spune:
tocmai am vazut ep 12 din Grey mama, ce bunaciuni i-au gasit lu' Bailey...
Alina, multa sanatate mamei tale!
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de
Sara-Ruxandra (13.08.2009)

adrianafedorca spune:
gata am reusit s-o adorm dupa alte crize normal...chiar nu inteleg ce are, abia mancase un castron cu supica dupa care am urcat la nani ...ea nu si nu...papa......
Giova noi avem toti dintii toate maselele(4) al 2 lea rand de masele cica ies pe la 2,5 ani ...nu credca face asa urat de la masele....nu stiu ce are dar nu am de gand sa fac ca ea pt ca se invata si chiar am incurcat-o apoi
calipso_zeus pacat ca nu vrei sa mai scrii, poate te razgandesti totusi
Alina multa sanatate mamei tale
blanca ce bine ca nu ai prob cu kg...parca-ti mai zicea cineva ...da-i bataie cu bb2
laura.s si eu as fi vrut sa ramana ceva prin partile esntiale din pacate acolo s-a dus si ce-a fost
vally felicitari pt vorbareata, Gloria merge la cresa sau sta cu bunicii?
revin mai tarziu au venit nasii l anoi ....si aveam un chef de scris
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

laura.s spune:
noi ne-am pricopsit cu o raceala sau viroza, nush ce e. sara sta doar in brate, ii curge nasul si tuseste un pic. eu ma simt ca un snitel, ma dor toate, pana si parul. daca si ei ii e tot asa... in plus, de 4 zile nu mananca, bea doar lapte, da' nu mai mult decat inainte. si nu vrea fructe, ea care e ahtiata dupa ele. e prima data cand face asa, de obicei papa bine (are 12 kg... sau avea). vreau sa incerc un sirop de tuse naturist, poate scapam de antibiotic.
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de
Sara-Ruxandra (13.08.2009)

vally spune:
vai sunt experta la sters mesaje lungi... singurica cu manuta mea
Giova
incerc sa pun si pozici...avem probleme cu calculatorul+virusei...
Pooh am rezolvat cu blog-ul...
noce multumesc flo]o sa iau si eu extractele; am citi pe blog-ul tau despre spirulina, ulei de struguri si ulei de in; i le dai toate lui Filip zilnic? ce perioada?
am facut bombonele dupa reteta ta de pe blog - exceptionale pt toata lumea!
Alina multa bafta mamei tale la operatie luni!
Elenada si G mai are perioade de-astea de sta lipita numai de mine...dar tu cu doi
Adriana G sta cu parintii mei deocamdata
laura multa sanatate ! urate rau sunt virozele astea! noi am fost toti virusati in casa, partea cea mai tare si frumoasa e ca G nu a luat-o...inca...
bafta fetelor a diete
eu am ceva probleme la menstruatie...ultimele doua mi-au dat batai de cap, mai ales ultima...intarziate, lungi si dureroase...ultima ma tine de pe 25decam fost la doi doctori si binenteles doua pareri diferite: prima insuficienta ovariana plus un fibrom de 2cm tratament 2 luni cu anticonceptionale; a doua opinie uter congestionat(raceala) tratament homeopat care ma va ajuta si la urmat fiv pe care vrem sa-l facem; a doua parere mi se pare cea mai buna pentru mine...totusi sunt un pic derutata
G canta la muzicuta si in acelasi timp sare ca o broscuta
pupici la zmeurici, mamici de zmeurici si mamici de zmeurci gravidutze
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally de
Gloriutza 13.08.2009

noce spune:
Vally, nu-i dau chiar toate zilnic ca uit.
Spirulina i-o dau amestecata cu un ulei presat la rece, de care am in casa, zilele astea e in. Ii place atat e mult, ca ar putea trai doar cu spirulina si polen (bobo). P-asta i-l au intre mese, ca gustare.
Ma bucur ca v-au placut bombonelele, mai am niste retete care suna bine, dar greu cu pusul in practica.
Legat de menstruatie, stiu ca exista efect invers la fetele vegane, se pierde aproape de tot. Eu am trecut prin ceva de genul inainte de a ramane gravi si ma temeam ca nu o sa-mi mai vina. Poate te-ar ajuta o cura scurta. Si mai sunt acele remedii cu ganduri benefice ale lui Valeriu Popa, daca le stii.
Adriana, f draguta Anastasia cum te striga ea. O sa treaca si faza asta, poate viseaza urat de nu vrea sa se culce, poate daca faceti o rugaciune mica seara si ii arati icoana, ii spui ca o pazeste Maica domnului, ca e langa ea tot timpul.
Alina, multa sanatate mamei tale, sa aiba o operatie reusita!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009