Zmeurici de iulie-august 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
bely spune:
Hello tufa,
Si noi inca avem fontanela putin deschisa, cat un bob de porumb/mazare dar cica pana la 2 ani ar trebui sa fie inchisa complet, aici asa mi-au spus.
meleea, sanatate multa zmeuricului.
giova, pup Edisorul accidentat
sa-i treaca repede,repede
PatriciaA, ce mai face feciorul? a luat-o la picior?![]()
Alina, o imbratisare mare
Fetelor mai stiti ceva de siacob de mult n-am mai citit-o, sper ca-s bine.
Am vazut pepitel
scump foc si cum vorbeste el
, vazut si poze cu dulcica de Iarina
.
Eu sunt cam busy la servici si cam citesc pe diagonala dar incerc sa-mi fac timp putin si pt DC ca altfel pierd sirul de tot si iar dispar 2-3 luni
si chiar nu vreau.
muffinuta spune:
Fetelor poate imi spuneti si mie detaliile pt contul comun le-am uitat sincera sa fiu e o vesnicie de cand nu am mai scris.sa punem si noi niste poze sa ne vedeti iar pt fetele mai noi sa stiti cu cine vorbiti.multumim.![]()
Lucialu atata imi plac scrierile tale,pupa e o figura te admir cat ai reusit sa o alaptezi..imagineaza-ti un al doilea bb si lupta pt "sursa"..
Nikolai pana acum nu a dat semne de gelozie ca deh m-a avut non stop dar acum cateva zile intr-un cerc de copii ma jucam cu una dintre fetite dulcica foc si ma trezesc ca din senin vine si o impinge delicat la o parte cu mana si bolboroseste ceva in bebeluseasca..ma gandesc ca ii spunea pe limba lor asta-i doar maica-mea..lol am ras cu lacrimi.![]()
sunt in pana de idei cu meniul azi am incercat o retea noua cu tuna fish sa vedem ce efect avem,am luat-o dintr-o carte celebra .
la toata tufa
adrianafedorca spune:
fetelor la voi au intrat banii de indemnizatie si alocatie? la mine pe data de 17 erau in cont, acum nimic, m-am uita si ieri si azi nimic
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
apropo de mancare ca tot o laudam pe a mea ca papa azi a luat 5 lingurite din ciorba de legume si gata...s-a dus la locul cu bunatati si plangea de mama focului sa-i dau bobo=stafide , pana nu i-am dat vreo 10 stafide nu s-a potolit , acum a adormit in brate la mine in timp ce dansam cu ea , are o melodie preferata si cum o pun adoarme -Talisman-numai una, sper sa pape cand s-o trezi
muffinuta cand ai timp vreau si eu reteta de tuna, am tot vazut la super market, proaspat, dar nu am avut curaj sa cumpar pt ca nu stiu cum sa-l prepar, in afara de salata de ton la conserva altceva nu stiu sa fac
meleea sanatate multa zmeurelului Alex
mQQm super Pepitzelul in saniuta , e tare frumos la voi ,
sper sa reusesc sa vad si alte clipuri cu el ca e tare scump doar ca eu am internet cu vietza melcului si abia se descarca , as pune si eu clipuri cu a mea dar o sa ies la pensie si tot nu se incarca
felicitari fetelor care au slabit, s-o tineti tot asa, eu nu mai pot ...nu mai am vointa...nu stiu de ce ,anul trecut pe vreme asta eram pe baricade , la mine tb sport mult sa se duca suncile de pe burtica dar mi-e o leneeeee
_
(23 aprilie 2005)
si
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
muffinuta spune:
Esec total,pestele asta are carnea prea uscata pt fitzosu de fiu'meu,la noi mai greu cu texturile dupa cum stiti..Adriana iti postez maine plus inca o reteta cu alt peste care a avut total succes ..tb sa fac traducerea 
Giova ce accident..noroc ca-s baieti puternici amandoi..pupici lui Edi sa-i treaca repede.De abia astept sa vin in TM sa ne vedem.
plecam pe plaja la plimbarea zilnica ..cam o ora juma' il "fortez" nitel vorba sa fie il las sa mearga in voia lui ca am observat consuma energia si doarme mult mai bine.![]()
anemona27 spune:
Muffinuta ma bucur ca ai reusit sa te descarci la noi,eu zic ca face bine,si eu cand am probleme evit sa le impartasesc in acel moment,apoi daca le spun parca trec mai usor peste.
Alina multa sanatate mamei.
Meleea of,of prin cate a trecut si Alexul tau,sanatate multa.Asa e Alex nu vroia sa manance,dar dupa ce l-am intarcat, a inceput usor usor si acum deja am grija ce ii dau sa nu ingrase.
Legat de mancatul in scaun eu chiar il aplic,Alex nu mananca decat la masa lui si poate afara un fruct sau ceva grisine.
Giova ce nastrusnic ai si tu,dar cum a dechis masina de spalat,ca eu stiu ca se blocheaza in mers.
Adrianafedorca si Alex plange dupa stafiede,am inceput sa nu-i mai dau ca nu le mesteca,le inghite intregi si am observat ca il strica la stomac.
Eu duminica am lasat copilul la mama si am plecat cu sotu si inca o familie la Ruse.Am mancat niste fructe de mare delicioase,ne-am plimbat,am facut si ceva cumparaturi.Ieri am fost la control,a zis doctorul ca se inchide bine rana,asteptam rezultatul biopsiei.
toata tufa.
mami fericita de baietel Alex
anemona27 spune:
Fetelor s-a schimbat ceva la contul comun,am vrut sa verific inainte sa-l trimit muffinutei si nu pot,spune ca ceva e incorect
mami fericita de baietel Alex
adrianafedorca spune:
muffinuta ti-am trimis Pm cu datele pt contul comun
asteptam pozele 
_
(23 aprilie 2005)
si
lucialu spune:
Anemona ai pm.
Muffi asteptam poze cu gelosul si mamica lui

Adriana, sa nu ma sari cu reteta de vegeta, plzzz.
gata, ma intorc la tero![]()