Zmeurici de iulie-august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna simpaticutelor,

Intru si eu pe fuga pina sa incep ziua de lucru.

ALINA - nici nu stiu ce sa zic, ca-mi dau seama ca e adinca durerea. Noi ii dorim mamei tale multa, multa sanatate, sa aiba puterea sa lupte si sa invinga si sunt sigura ca o va face!!!
Va trimitem numai ginduri bune si imbratisari calde!!!

MUFFINUTA - felicitari pentru perseverenta si ma bucur sa aud ca totul a intrat cit de cit in normal!!! Va tinem pumnii si mult succes!!!

NOCE - esti o draguta!!! Eu sunt asa, un fel de "organizational freak" (barbate-miu ride de multe ori de mine), in sensul ca-mi place sa am un program si sa ma tin de el. Nu-mi prea place haosul. :)) Asa ca programul meu de zi cu zi suna cam asa: trezit pe la vreo 8:00 am, mic dejun cu piticu, in jur de 9:30 am mergem fie la Stroller strides, fie iesim in vecini cu masinuta lui, sunt destul de rare diminetile cind stam in casa (in general, cind vorbim pe Skype cu buni de Romania), pe la 10:00 am somnicul de dimineata, doarme cam o ora jumate- doua, in timp cind doarme el, eu bag tare cu impletitu', mai spal o rufa daca e nevoe (etc), pe la 12:00 se trezeste, mincam de prinz (fie gatesc eu ceva, fie comand si-mi aduce acasa), dupa prinz -in parc- cel putin o ora - intram inapoi in casa pe la 3:00 pm, se mai joaca un pic in casa, si dupa mai are un somnic de dupa amiaza, in general scurt. Tot asa eu, cu impletitu'. Spre seara, fie stam in casa si el se joaca etc, fie mergem la Gymboree sau avem playdate cu prietenii lui. Pe la sapte si un sfert asa, apare sotul de la servici, bucurie nevoie mare, avem cina, dupa aia tati ii face baita, si pe la 8, asa, il punem la somnic. De pe la 8 seara, raminem si noi singuri, si ne mai uitam la TV si eu continui cu impletitu' pina pe la 11 seara si cam asta-i ziua noastra. :)
Mentionez ca am o femeie care vine si-mi face curatenie generala in casa din 2 in 2 saptamini, eu doar am grija sa string jucariile dupa domnul Bryce, de cel putin 10 ori pe zi.:))
Cam asta cu noi, gata fugim la treaba,

Va pupam dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost cu Edi sa-l vedem pe Marco la patinaj...doamne ca am inghetat o ora afara...e asa urat cand se lasa ceata....si frig....brrrrr.

Bely welcome lady. sa nu dispari ca bagam FBI dupa tine.
Muffi simpatic Nikolai, pai fetite iti trebuie tie? normaL ca baiatul a impins-o, bine ca a fost finut.
si eu abia astept sa ne vedem, sper sa nu ne ratam ca anul trecut.
Adriana au intrat banii din 17. si mie imi trebuie sport, dar sa plasez una bucata copil la cresa si asa voi avea si putin timp pt. mine.
Anemona se blocheaza masina, dar numai cand e plina cu apa. daca e chiar la inceputul programului cand baga apa nu e blocata si asa a reusit sa-mi aduca geaca in living.
Clara si la voi rezista curatenia 2 saptamani? eu aspir de 2 ori/sapt. iar praful il sterg de vreo 3 ori.

Mai fetelor poate ma ajutati si pe mine cu ceva idei de afaceri...musai sa incep ceva si nu stiu ce. ceva care sa mearga si sa nu investesc foarte mult, nu ma pot risca chiar asa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara dragele mele!!!!
Noi suntem bine,va citesc zilnic,dar mai greu cu scrisul, ca sta albert aici peste mine la calculator si scriem amandoi in acelasi timp
Si eu tot la fel il pacalesc sa pape,cu tv cu muzica,acum mai nou l-am descoperit pe yuotube si pe bernard,altfel nu ar manca mai deloc si nu-l pot lasa asa.
Si inca ceva ,eu si acum ii mai dau pireuri ,dimineata din fructe si la pranz cu legume,mananca si bucatele ,da doar 4-5 guri si gata nu mai vrea deloc si de asta ii mai dau pireu,numai seara mananca nu mananca pireuri,ba niste crochete de peste,de pui.
Cand am fost la Madrid borcanasele au fost salvarea mea,ca altfel era mai dificil cu mancarea Pana la 2 ani are el timp sa pape de toate,ma gandesc cu groaza ca din martie vreu sa-l duc la cresa si aici trebuie sa manance singuri,altfel raman flamanzi si el nu a manacat niciodata singur.Si aici la cresa la inceput pana se acomodeaza sta si mama cu el
Am vazut si eu filmuletele cu pepitelul si nu-mi venea sa cred cate animale stie si aproape toate literelele din alfabet,bravo lui si felicitari mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Patricia cand era mica tot asa regurgita dupa fiecare masa pana la 4 luni de numai stiam ce sa fac si eu nu consideram ca manca mult, cu atat mai putin cu cat de la inceput ia foarte lent in greutate..cand am inceput diversificarea numai piureuri subtiri apoi ceva mai solide dar si in ziua de azi daca gaseste o bucatica mica o apuca greata. Bucatele mananca doar daca ii dau in mana o bucatica de mar,banana si roade pe ele. Cum a spus corina despre zmeurica ei asa pateam si noi, daca simtea o bucatica mica imi vomita, si acuma am mare grija sa-i pasez ca altfel nu servim, pana s-a marita io-i tot pasa ce sa fac?!
giova nu dispar ca prea mi-ati intrat in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

lucia uite aici o reteta de vegeta , eu nu am incercat-o si nu stiu cum e , eu vreau sa incerc sa fac vegeta cand imi cumpar deshidratorul, voi pune tot felul de legume la uscat apoi le dau prin rasnita de cafea si gata vegeta , in reteta asta legumele sunt fierte deci o mare parte din vitamine s-au pierdut, dar si asa tot mai buna e decat cea cumparata

sau asta http://floridecires7.blogspot.com/search/label/condimente

sper prin aprilie -mai sa-mi cumpar deshidratorul , primul lucru care o sa-l fac cu el o sa fie vegeta si va trimit la toate

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

adrianafedorca, este valabil si pt cele plecate sau doar pt cele din tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Sara buna!
Nu stiu daca refuzul de a manca bucatele e legat neaparat de reflux. Sara a avut reflux pana la 5 luni, iar de la 6 luni am aplicat o varianta proprie de blw (i-am dat cate un aliment, bucata mare si il tineam eu). De la inceput a fost ok, a muscat, a mestecat si a dat afara bucatile pe care nu le-a putut inghiti. Nu a vomitat niciodata. Dupa ce a prins gustul mancarii, am lasat-o sa pape singura, cu manutele ei. Piure a acceptat abia pe la 10 luni, din portia mea, iar supe/ciorbe nici acum nu serveste, ca nu stie cum. Scoate limba ca un catelus si ii curge pe alaturi.

mai voiam sa zic ceva, da' am uitat

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

GIOVA - da, deocamdata, rezista. :) Eu string doar dupa Bryce si mai dau cu mopul in bucatarie, sa sterg gresia etc. Da' curatenie generala nu mai fac de multicel (in sensul de spalat geamuri, sters gresie si faianta, curatat covoarele, chestiile mari care iau mult timp).

Pupici,
Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Clara si eu vreau sa vad ce lucrezi.
Giova, azi mi-a intrat indemnizatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Raspund pe fuga Laurei

Nikolai a avut reflux sever de la 8sapt,a vomitat absolut fiecare masa lapte sau solide de 3-4 ori pe zi in jeturi de stropea credeti-ma si ecranul TV..nu prea imi amintesc zile cand "scapa" cate o masa.A avut medicatie plus formula speciala extrem de scumpa consider eu,inca continuam tratamentul o vreme.Toata tarasenia a durat 14luni .Pt el mancare lichida sau solida insemna durere ,discomfort.Cui ii place sa mai manance cand vomita absolut orice??cea mai micuta faramiturs nu bucatica ii provoca voma.Am facut teste,analize,am vazut 6 medici aici si 2 peste hotare ca nu ne puteam hotara dc sa il operam sau nu..acum e bine merci.dar tot pe piure suntem.Absolut toti medici m-au prevenit ca trecerea la mancare cat de cat normala cu textura -ma refer aici la fina granulatie nici vorba de bucatele-va fi dificila si tarzie asta se intampla la copii cu reflux in general.Au avut dreptate asa s-a intamplat.La 6 luni cat avea fetita ta ei nu sunt atat de constienti de ceea ce li se intampla cred eu ca la 14-16luni.Macar acum nu mai tipa ca din gura de sarpe cum facea nu demult cand il puneam in scaunul de hranit si ma vedea cu bolul cu mancare..stia ca incepe calvarul extrem de stresant pt amandoi.aveam un circ la comanda.
Oricum nu e capat de tara continuam cu pireurile.blenderul sa traiasca am dat gata 2 deja!

Adriana maine retetele sper sa prind o ora de somn si pun acum poze cu "posesivu'" pe cont.Giova tu le stii deja

Noapte buna ve doresc!

Mergi la inceput