Zmeurici de iulie-august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
Clara cred ca la voi nici nu se aduna atata praf. Cred ca Romania e tara prafului. In bucuresti e jale. Noi nu avem covoare in casa si daca nu dai doua zile cu aspiratorul zboara praful precum ciulinii din desert. Aproape zilnic dau cu aspiratorul si la doua zile spal si pe jos si tot nu se vede mare lucru.

Si noi avem un program destul de strict ca altfel cred ca as muri. Piticii mananca in fiecare zi la celeasi ore ci mici diferente de 10-20 de minute. Dorm la aceleasi ore. Ei au un singur somn pe zi de doua trei ore. Se trezesc pe la 9 cam asa. Uneori matei nu are somn si trezeste si pe la 8 dar mai rar. La ora 10 mananca apoi daca e frumos afara si eu ma simt in putere iesim afara. Acum ca au crescut imi este din ce in ce mai greu sa ies afara ca nu vor in carut unul vrea sa mearga in stanga si unul in dreapta. Pranzul il mananca pe la 13:30 -14:00(aici e in functie de ora la care s-au trezit dimineata) dupa ce mananca ii pun in patut si somn de voie pana pe la 4:30 chiar si 17:30 depinde de zi. La 18:00 mananca din nou si daca nu am iesit dimineata afara iesim seara cu tati. Vara ieseam si dimineata si seara. La 9:30 seara ii pun in patut le dau lapticul si somn de voie pana la 7 dim cand isi beau lapticul sise culca la loc.

inainte de masa de pranz eu fac curat. ii pun in scaunele si dau repede cu aspiratorul. dupa ce ii pun in patut dau repede cu mopul la ei in camera apoi imi continui munca in restul apartamentului. daca ma vad ei cu aspiratorul nu pot sa dau ca vor ei sa joace cu el si nu ma inteleg cu ei.

Ma bucur ca inca mananca in scaunele. Ana de multe ori se linisteste daca o pun in scaunel. Si ei cam casca gura la tv cand stau la masa si nu prea pot sa ii dezvat de obiceiul asta.

cam asta e programul nostru zilnic

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Revenim .pus poze cu Makka Pakka gelosul .

Elenada cred ca si tu le stii..ma mira cat de organizati si ordonati sunt copii tai..cand ma gandesc ca imi doream gemeni!habar nu am cum m-as fi descurcat,va admir!si piticii arata grozav asta datorita muncii tale grele de mamica.la grasunei.

Clara esti super activa ,am citit cat am putut blogul tau mi-a placut intotdeauna sa va vad si pe tine si pe Noce atata dragoste se desprinde din randurile voastre si mi se facea de multe ori dor de normalitate si atunci va "vizitam".Poate am ceva poze cu modelele impletite de mine..lol..gurile rele spuneau ca-s sic..

la toata lumea am terminat cariera de scriitoare pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am tot incercat sa intru pe contul comun sa-l vad si eu pe micutul Makka Pakka dar nu pot,imi zice ca e parola incorecta,cu toate ca o bag pe cea buna,nu stiu ce are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Un scump, NJ, muffinuta!
Patricia, ce frumosi sunt!

Dienuta, ti-am scris un pm. Pe unde ai cotrobait tu prin iutub?

Multumim, da. Ii merge gura intr-una, de cum deschide ochii, ne distram bine de perle. Pacat ca sunt plecata ziua toata si numai ce mai prind...

Am fost azi sa-i fac vaccinul si sa-l verifice de 1 an jumate, a cu juma de kil sub ce trebuia, din cauza celor 3 sapt de nemancare cand a fost bolnav, si deja eram sub urmarire de pediatru. Nu ma mir, dar tot ma deranjeaza ideea, speram ca a recuperat ceva. Oh, well, lung si subtirel, asta e.

www.refresheverything.com/curecdkl5" target="_blank">Help find a cure for CDKL5
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Poftiti la o daca sunt prima!Mi-e somn de nu mai pot,de 5 ori m-am ridicat azi noapte din pat....ba plangea,fugi cu lapticul,ba vroia intre noi,ba vroia inapoiAti avut o limbarnita fetelor,nu glumaClara,si eu sunt curioasa de creatiile taleAdriana ,in 17 nu mi-a intrat inca indemnizatia,de atunci nu am verificatPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,so vrei idei de afaceri?Si eu le caut....nu stiu ce si cum sa fac din iulie,in invatamant parca nu m-as intoarce ca sunt salariile ffff.mici,si s-au facut niste modificari tampite....dar nici nu as lasa in loc de munca cat-de cat sigur,si sa raman cu buzele umflate,iar faptul ca as lucra5-6(sau mai nou 7-8)ore,plus concediu mai lung mi-ar usura munca de mamica....Deci pana ma hatarasc,caut idei salvatoare si geniale,ce se pot pune in practica si intr-un orasel asa mic ca al nostruPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, Pooh, poate va ascociati in nu stiu ce afacere ce ar merge si in Tm si in Sb.
Adevarul e ca si eu trebuie sa-mi caut un loc de munca pt ca de unde ,am plecat si-au cam restrans activitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
chiar ca am nevoie de o cafea ca de la 4 m-a trezit Anastasia si gata somnul, am facut ture de la mine la ea, la un moment data a adormit apoi s-a trezit ca vrea lapte, apoi a vrut sa-i fac cu feonul ca mai nou asa adoarme noaptea si uite asa m-a prins 6 dimineata si n-am mai dormit de nervi

laura trimit si peste hotare vegeta naturala
muffinuta vazut pozici, sunteti superbi amandoi, NJ e atat de scump si arata super , iar tu...nu mai zic arati beton
Clara, elena felicitari pt prgram, la mine s-a du programul de mult, adica avem program de la 7 dimineata cand se trezeste si pana papa la pranz adica 13.30-14, apoi incerc s-o culc si incepe marea aventura caci nu vrea sa doarma...am aplicat toate metodele, nu vrea si pace pica ea intre 16-17, dar nu mereu, asta e astept sa treaca si faza asta...cu scaunelul de masa si eu sunt pentru doar ca domnisoara mea se ridica in picioare in el nu stiou cum face o leg destul de strans si tot reuseste asa ca am renuntat ca era sa cada odata , cu Cezar am folosit scaunelul panla pe la 2.6 cand l-a si rupt ca era dolofan , o s amai incerc si cu scaunelul , o mai las sa uite de el

am reusit s-o masor si eu ieri are 86 cm si 11 kg
in sf au intrat si la mine banii azi dimi
maine e ziua sotului si vrea neaparat tort asa ca azi am program artistic , sper sa-mi iasa la cat de obosita sunt , asta vreau sa-i fac
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22455/Tort-Padurea-Neagra/" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22455/Tort-Padurea-Neagra/

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput