Zmeurici de iulie-august 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
adrianafedorca spune:
neata
stiti proverbul ala cine se scoala de dimineata ...eee la mine se potriveste cine se culca devreme....e a 2 a noapte cand reusesc s-o culc pe Anastasia la 10,30
si inca doarme...si eu cu ea tot la 10.30,cred ca a trecut peste faza aia cu nedormitul....in orice caz acum citind prin ce-a trecut muffinuta , singura, parca faza asta si toate problemele prin care am trecut eu cu amandoi copilasii mei mi se par o joaca de copil....muffinuta sincer te admir
si daca Nj vrea piure lasa-l asa singur o sa ceara bucatele cand o sa poata, important e sa pape si sa tina mancarica in stomacel, alt sfat nu stiu sa-ti dau decat sa ai grija si de tine si multa putere in continuare
Alina multa putere ,o sa treceti cu bine si peste asta 
noce mai dureaza putin mai mult pana intru in posesia Excaliburului(deshidrator) dar si cand o sa-l am....yammyyy...am de gand sa fac rosii uscate (pt sossuri la spaghete, iese delicios sosul) apoi vegeta, am mirosit la cineva vegeta facuta la deshidrator ...este dementiala la ...eu am luat legume uscate -vegeta de la plafar dar alea miros groaznic , apoi o sa fac tot felul de painici din seminte incoltite si biscuiti pt copii sa nu le mai dau porcariile din comert, ai mei sunt fani biscuti, mai ales Anastasia rontzaie toata ziua ca o veverita , mai vreau sa incerc chiftelute vegane ...sunt muuulte retete
Anastasia papa orice, ma intrebai daca papa crud, daca-i place da, ea vine la masa de cate ori vede ca manaca cineva chiar daca ea are burta plina, vine gusta si daca-i palce papa si ea daca nu fuge la joaca, de ex asta vara cand imi faceam eu salate manac cot la cot cu mine, in schimb cezar sa nu vada legumele crude , in ciorba/supa da dar asa crude nu
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
tot vreau sa va intreb despre fontanela de ceva vreme si uit
la voi s-a inchis fontanela de tot? la noi inca nu mai e asa cat un bob de mazare si nu mai tin minte la Cezar la cat s-a inchis, dar stiu ca si la el destul de tarziu , Anastasia a avut-o foarte mare la nastere (si Cezar la fel) , am fost la pediatru pe la inceputul lui decembrie si s-a uitat la ea si a zis ca e ok ca o sa se inchida ..dar parca tare greu se inchide
_
(23 aprilie 2005)
si
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
muffinuta spune:
Buna dimineata si de la noi fetelor
MQQM nu ma deranjeaza sa ii fac pireuri pana s-o insura
..S-a pus problema operatiei dar cativa dintre pediatri au fost de parere sa asteptam cateva luni care s-au transformat iaca in an..acum e bine merci arata ca un mic taur .Stresul a fost imens pt amandoi.Mi se rupea inima cand vedeam cupluri cu copii fericiti infulecand pe strada.In public incanu am nici o sansa sa il hranesc refuza complet,doar TV il distrage..a cumplit as merge si eu cu el in diferite locuri dar sunt legata de DVD asa ca pe moment stam asa cum suntem o fuga colo colo si cam atat..macar am inceput mom's group in sfarsit
si de la noi.
Adrianapt fiecare problemele fie si numai o raceala sunt majore..am vazut by the way o mamica acum cateva luni era la The One and Only renumitul hotel ,in lounge..avea un bb de 7 luni inconjurat da prosoape..am stiut imediat,mi s-a strans inima..fiecare masa retinuta era si pt ea o victorie.
acum eu zic sa vorbim de altele mai vesele ca s-a terminat cosmarul(sper pt totdeauna)..oricum pt alte fete care din pacate au probleme similare pot ajuta cu sugestii sunt experta in trucuri
ma refer la fetele cu bb mici care au ghinionul asta.cum zicea Scarlett O'Hara si maine e o zi,nu?
o zi faina va dorim!
P.S. va admir cum reusiti sa deveniti vegetariene mie imi plac nespus legumele dar mi-ar fi tare greu sa renunt la carne![]()
pooh spune:
Muffinuta,ma bucur ca ai mai scris si te-ai mai descarcat.....Noi iti suntem alaturi
Alina,multa sanatate si putere va doresc!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
adrianafedorca spune:
printzesuca mea doarme si acum...ce trai pe mine...sa stau la caly relaxata
mufiinuta asa papa si Anastasia cand e vorba de mancarica ei, doar daca-i distarg atentia altfel nu deschide gurtia deloc, trucurile mele: telefonul mobil, am filmat-o pe ea pe cezar pe mine ...pe toata lume ce mai...pt ca are preferinte, acum vrea s-o vada pe mamaie, acum pe tataie, acum pe bebe adica p eea deci am videoclipuri mici cu toti pe telefonul meu, care abia l-am luat de 1 luna si e praf dar ce mai conteaza , ea se uita eu ii dau si asa papam noi masa de pranz si masa de seara , pe la 10.30 fructele le papa doar jucandu-se, ea alearga prin casa eu dupa ea cu merele , sper sa treaca si fazele astea dar pana trec ii dam inainte, scaunelul de masa e bibelou de la 1 an n-a mai poftit , vrea la masa cu noi, pe scaun ca al nostru
Cezar era cu teveu...aveam tv in toate camerele, mai putin baie rea dependent nu papa fara , a tinut pana pe la 3 ani si am scapat
aaaa anastasia are cateva reclame preferate si nu va zic ca el am si pe alea pe telefon, le-am cautat pe net si le-am filmat apoi cu telefonul
mama cand a vazut a comentat ca nu e normal ca tb sa pape la masa fara telefoane televizoare etc...dar asta ar insemna s-o las flamanda
_
(23 aprilie 2005)
si
meleea spune:
aparem si noi ,dupa ceva peripetie cu plodul, care a binevoit sa faca laringita
...deci mi-a dat si antibiotic plus dexametazona sa se retraga edemul caci era cat pe ce sa dam de belea ca se sufoca copilu 

Acusica e bine,dar cum zicea si POGOS ne-am pricopsit cu o iritatie la fund de stiu cand face pipi ,nu mai zic de caca
.
Azi a venit si verisoara la noi pt o sapt. ,cumnata pleaca la Londra cu jobu' si cumnatul nu se descurca singur cu ea ....spital,garzi,ce sa-ti mai arda de copil cand vi acasa frant. In seara asta a adormit cu mine
e asa lipicioasa si te cauta pe sub tricou si te piguleste sa simta pielea...lucru care al meu nu le face ,a adormit repede lipita de mine cu degetelul in gura imi venea sa o pup dar mi-era ca se trezeste
.ce bine e sa ai si o fetita.....
Anemona, ce baiat mare....mai sti ca nu voia sa manance
![]()
Sanatate muta si petrecere frumoasa
Clara, mai da ce frumos la voi cu ciorapii pe semineuuuu.....
Giova spune:

Sa vedem cat stau la comp, caci acum 10 min. mi-a deschis Edi masina de spalat si a venit pana in living cu geaca lui frate-su'
. tot de-o apa mi-a facut
.
Aseara l-a accidentat Marco pe Edi. Era cu laptopul Cars in mana, s-a intors sa plece in camera lui si nu l-a vazut pe frate-su' care era in spate si l-a lovit cu laptopul, in arcada si i-a spart buza de sus
. of...doamne...sa vedeti cum arata piticul acum...macar la buza nu se mai vede, dar arcada...
.
am citit asa rapid, mai pe diagonala, acum reiau inca odata si raspund la fiecare in parte.
Tanimi deci eu asa m-as da de gol daca as intra cu un alt user
. E bine de tinut minte!
Superbe pozele voastre, iarina este o dulceata de fetitza. tare fain e costumul de zapada. de unde l-ai luat?
Alina nu-ti pierde speranta si cauta solutii, vorba ta. DD sa va ajute!
Clar ca te-a simtit Stefan si din cauza asta a fost si el asa.
Bely bine ai revenit!
Muffi
pt. asa mamica.
Flosideea ma bucur ca ai scris, of...nu te lasa Denis nazdravanul deloc.....Edi isi face de lucru cat scriu eu...intoarce casa cu totul, dar macar am si eu 10 min. de pauza.
mQQm super tare pepitzel si sania. Mi-a placut filmuletul. si ce bine vorbeste
.
Motana si noi mancam peste tot, d emulte ori se enerveaza sotul si pe buna dreptate, ca asa se invata si pe urma numai la masa nu sta. Doar ca in scaunul de papa nu mai prea serveste domnul
.
Elena asteptam detalii. si nr. de tel. tot nu l-am trimis
.
Noce, sara profitam daca s-a ivit ocazia.
Noce sa luati o decizie buna
.
Moniland aoleu ce de aniversari...normal ca nu ai putut tine dieta cu atatea tentatii.
Adriana super, vezi ca ai reusit?
Fontanela la noi s-a inchis dupa 1 an si cateva luni...nu mai tin minte exact. stiu ca pediatra a zis ca pana la 18 luni trebuie sa se inchida.
meleea ce frumos...te cred ca iti venea sa o pupi toata. super ca e invatat cu voi nepoata si sta fara sa planga dupa mama ei.
gata, merg sa vad ce face turbatul mic si mai revin....
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Si noi avem fontanela mare...chiar f. mare....cu un pic mai mica decat o maneda de 50 de bani
ii dau 4 pic de vigantol/zi si 1o zile/luna calciu natural....Inca nu ma impacientez,sa vedem ce zice dr. la urmatorul control.Cornelia,si Vladimir a avut fontanela mare....i s-a inchis?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Cornelia spune:
Alina, imi pare foarte rau ca mama ta nu e bine. Multa putere va doresc! Te imbratisez cu drag!
Muffinuta, ce bine ca ai mai scris! Multa sanatate leutului si tit putere in continuare!
Adriana, Pooh, nici lui Vladimir nu i s-a inchis fonatanela si e tot marisoara (mie imi e si teama sa pun mana
). Acum cateva zile am inceput sa ii dau calciu, in speranta ca ajuta (el sta destul de rau si la capitolul dinti). In rest, ma intrebm si eu acum ceva timp ce implicatii poate sa aiba.
lucialu spune:
neata!
Alina, offf...sa nu va lasati
, dc te intereseaza si aspecte naturiste uite aici: http://www.apasaracitaindeuteriu.ro/ si mai e asta: http://www.flavin.ro/page/home/. Si mai e la sarbi ceva tot pt imunitate, pe perioada chimio niste remedii. Tre sa ma gandesc ca nu mai stiu detaliile. Eu pt endo am cautat.
Tanimi, dulce foc Iarina ta!
Adriana, mmm si mie imi fac cu ochiul aparatele de dezihidratat fructe. Mi-ar place pt caise, prune si clar rosii. Sunt bestiale rosiile uscate in ulei de masline ale italienilor!
De vegeta homemade nu stiam. Am luat porcarie de la Fux si nu o folosesc, clar. Zi mai mult, sa imi salvez si eu reteta pt viitor

Elenada, super ai slabit!
Moniland, lasa mai, ca arati ft bine si motive de-astea sa tot ai, adeca distractie!![]()
Meleea sanatate puiului! Daaa, e tare bine cu fetita. Asa in visele mele, tot fetita as vrea
Flosideea, pai cu dintisorii nu facem nimic ca asa o zis dr, ca nu se cere interventie, are smaltul slab, dar poate sa fie doar la dintii de lapte si efectele sa fie doar la incisivii de sus. Igiena cat cuprinde cu pasta cu fluor, dupa doi ani ceva fluridizare cu fluor vigantoletten. Intre timp cu ochii pe ea, dc am ceva dubii, ma astepta ori de ca ori cred eu ca e cazul sa o vada. Tratament se poate insa numai adormita, o zis ca nu e cazul. Sper sa nu se mai rupa nik. Cu tzitzi mi-am revenit ca i s-a tocit partea unde s-a rupt dintele. Cred ca nu am facut rani cu toate ca ma musca cu ceva vechime deja, pt ca am sfarcuri bine definite
(eu zic ca si piele tabacita
)
Motana, sfaturi am mai dat pe ici pe colo, la fetele mele de la aspirante, proaspete mamici sau gravi. Nu stiu cum va e voua, dar pe mine m-a disperat rau, acasa sunt in continuare ft sexi
, ca le solicita fara numar, cred ca dc as avea 15 tzitze, nu ar avea nicio problema
...iar primul an a fost criminal, cred ca am scos tzitzele peste tot in lume, normal ca i-am dat copilului, insa nici eu asa pe interior nu ma simt ca o floare, mi-e si mie jena, nah! Mai ales dc am spectatori, adica chiar spectatori, care studiaza fenoimenul si comenteaza de pe margine
Una peste alta e greu, azinoapte s-a fatait intr-una, ma descopera, ca ea nuserveste plapuma, si stau toata desfacuta: burta, tzitze, spate goale, cum tot ma suce si invarte dupa ele. Sunt mai tot timpul cu nasul infundat, ori ma dor ovarinele si rinichii, cand mancam, stau sa-i dau ei prima oara, dupa care vrea tzitza si imi da cu picioarele peste maini, asa ca ori imi trece cheful sa mananc ori mananc rece. Si asta e nik, de obicei ii trebe cand mi-e lumea mai draga, acum ne mai intelegem cat de cat , dar inainte nu puteam face nik-nik, si dc eu nu le fac nu mi le face nimeni, so. Greu. Si dc reusesc sa ma descurc oarecum cu un alt bebe, e geloasa foc, dc sta si BB atasat de tzitza cum a stat ea, cred ca declasez razb al 3lea, face urat dc ma vede cu patrupedul sau dc se apropie taica-sau prea tare de mine![]()