Zmeurici de iulie-august 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
pogos spune:
Am revenit cu nite poze http://picasaweb.google.com/anatudorb
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
Cornelia spune:
La multi ani pe 2011 si de la noi!
De la inceputul anului pana acum nu am facut altceva, decat s amerg la birou. In prima saptamnaa nici nu ma vedeau copiii. Plecam la 7 si ma intorceam noaptea. M-am mai linsitit acum. Sper sa ma echilibrez.
V-am citit un pic saptamana trecuta, dar nu imi amintesc mare lucru, in afara de subiectul Calypso si electroasnice.
Masina de spalat vase e vitala pentru mine. Nu stiu cum faceti voi ca nu o umpleti
, ca eu spal o dat ape zi cand nu sunt acasa
si d edoua ori in week-end. Am luat-o cand am inceput divesificarea la Stefan si clacasem, ca spalam mormane de vase in fiecare noapte
si spal zilnic la ea de atunci. A, poate fi incarcata si la jumatate, plus ca are optiunea clatire si nu se usuca mancarea pe vase. Eu o cert pe mama cand mai spala de mana cate o farfurie ceva, ca mi le lasa nesterse si imi da de lucru si mai consuma si apa si detergent.
Expresor de cafea imi doresc de ceva timp, dar inca nu am primit
. Masina de paine am, dar nu o folosesc prea des, storcator de fructe mia-m propus si eu sa imi iau unul bun, dar pe de alta parte am zis ca mai bine mancam fructele asa 
Anemona, sanatate multa iti doresc!
elenada spune:
Buna fetelor
Am constatat ca sunt cea mai putin tehnologizata dintre voi toate. Nu am expresor sau filtru de cafea ca nu bem cafea. Masina de facut paine nu am dar mi-ar place una recunosc. Masina de spalat vase nu am dar am un sot minunat care le spala mai tot timpul si foarte bine le spala. Am un robotel de bucutarie daca pot sa il numesc asa care toaca paseaza si are si tel pt batut diverse si care e o comoara pt mine ca asa bine si repede imi fac treaba cu el. Storcator de fructe nu am desi am vrut sa ne luam la un moment dat dar nu am mai luat. In concluzie tehnologia ne-a ocolit sau noi am ocolit-o pe ea![]()
Am cantarit si eu piticii la pielea goala si Ana are 12.5 kg iar Matei 11 kg. cred ca Ana mea e cea mai grasunica dintre fetite.
Azi au petrecut si piticii cateva ore afara cu tati ca eu am ramas acasa sa fac mancare. A fost cald afara azi si placut.
Va las getelor ca ai mei s-au apucat de rearanjat sufrageria
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
ClaraJ spune:
FETELOR DRAGI - va multumesc frumos pentru incurajari.
POOH - planuim sa-l lansam undeva la inceputul lui martie. Cind o sa fie gata o sa-l postez si aici, bineinteles.
Gata, ne-am facut un mic bagajel si fugim la munte. Vrem sa-l bagam pe Bryce cu nasucul in zapada. :)
Azi sunt si Globurile de Aur. Am pus TV-ul sa le inregistreze. Si diseara cind ne intoarcem acasa, stam intinsi pe canapea ca rimele, mincam floricele si le vizionam. :))Sa vedem cine o mai cistiga anul asta. E cumva un pronostic al Oscarurilor.
E si un film francez in comeptitie care se cheama "Le concert" regizat de Radu Mihaileanu si care s-a filmat in Romania la Castel Film. Le tin pumnii. Radu a mai regizat si "Train de vie" . E un film superb. Din pacate, l-a scos pe piata in acelasi an cu "La vita e bella" si, cum au cam acelasi subiect, n-a apucat sa ia prea multe premii.
Gata, plecam, mai venim noi,
Va pupam dulce,
Clara si Bryce
adrianafedorca spune:
noi am fost la niste prieteni in we asta si a fost super , au si ei 2 copii...ne-au cam zapacit la creieri dar una peste alta ne-am simtit bine, Anastasia a facut scandal si-n deplasare, s-a culcat in urlete de-mi venea sa plec la 12 noapte acasa , dupa ce-a adormit normal ca moi am mai stat si ne-a prins 2 noaptea si azi dimi la 8 trezirea...eram varza cum sunt si acum...abi astept sa adoarma ...numar orele..AMR 3 ore...asa rau am ajuns
Clara super proiectul vostru, succes, abia astept sa-ti vad operele
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Motana spune:
Sunt si eu pe aici, Laura, multumesc de strigare. Ma ocup cu selectarea si colectarea unor carti de parenting, desi mai aveam cate ceva, vreau sa gasesc unele care sunt pe placul meu.
Dari cand se oftica arunca tot ce gaseste prin preajma, sta cu moaca in jos, stie ca dezaprob ceea ce face, tre sa vad de ce reactioneaza asa si mai ales cum sa gestionez situatiile de genul asta.
Ai vostri fac chestii asa?
Uneori ma si trage de par, sau plesneste, tot asa, cand nu i se face pe plac. Uof, multa rabdare trebuie cu astia micii!
Cu laptee e parca mai pasionata, a mai lasat din mancare si baga m mult lapticel, se da la mine, sau face semn de lapte si zambeste. Mai stie sa faca si alte semne, intr-o doara am mai pus un video cu animale si de atunci tot a vrut sa il vada, acum face cal, soarece, pui si inca unele.
Alina, multa sanatate mamei si reusita cu acomodarea lui Stefan. Cred ca e un moment destul de incarcat emotional.
Noce sa stii ca daca e plinut sau nu copilul nu e de la vegan sau nu , de fapt cam invers ar trebui, caci carnea si branzeturile is pe low carbs
Voi unde mai stati si pe unde mai iesiti?
mQ daca ai pus ceva pe contul comun ma bag si io maine la vazut ca acu mor de somn, sa mai aflu si eu una alta despre voi. Ca la chatuit vad ca nu ne mai nimerim, va pupacesc!
Nite, gata, adorm aici ![]()
Alina spune:
Motana,asa face si Stefan.Ma mai bate si pe mine daca il iau dintr-un loc si in general,il iau din locuri de unde isi pune viata in pericol.
Sa va povestesc faza de la cresa.Ei trebuie sa stie ca micul dejun se ia la masuta,cind termina,duc farfuria in masina de vase,se spala pe miini si la joaca.
Stefan in prima lui zi de mic dejun acolo a stat vreo 15-20 min pe scaunel,a papat cam jumatate din covrig si apoi s-a dus sa se joace cu restul de covrig in mina.Frau a venit si i-a explicat cum sta treaba si i-a luat jucarica din mina.El s-a enervat,a scuipat ce avea in gura,a aruncat restul de covrig si in drumul lui de furie a aruncat cu niste bile de lemn...
Eu am vazut faza si l-am oprit tinindu-l in brate,am incercat sa-i explic calm.Totusi s-a calmat si el instant insa tipa a tras concluzia ca sunt nesigura in relatia cu el si ca trebuie sa-i precizez limitele mai clar.
Eu recunosc ca copila mea de aproape 9 ani acum,nu mi-a facut niciodata asa,era calma,explicam si o convingeam usor de tot ce trebuia facut.
Stefan e total alta fire si deci situatia e noua si pt mine.Vreau sa incerc sa o gestionez cit mai bine.
Clara,bine ai revenit,succes cu proiectul.Te admir ca ai rabdare sa impletesti,eu nu.
Multumesc mult pt gindurile bune,sper sa fie bine mama.Nu pot sa dorm,is agitata la maxim...
pooh spune:
Buna dimineata!!!!Cornelia,rar mai treci pe aici....Ce face Vladimir?
Alina,totusi Stefan nu e prea micut pentru asa reguli?Ma gandesc la al meu,mai mult de 5-10 minute nu ar sta pe scaunel,s-ar ridica si ar merge la exploatat jucariile noi![]()
Si normal ca s-ar enerva enorm daca l-ar opri cineva....Mie mi se pare ca ai reactionat foarte ok,cred ca si eu asa as fi procedat
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
pooh spune:
Observ ca multi zmeurici se enerveaza,isi incerc limitele si ajung sa faca chiar si niste mici crize de nervi....Si al meu,si al meu![]()
Eu cred ca e o etapa din viata/dezvoltarea lor,doar ca unii copilasi se pot linisti/potoli rapid,fara sa se ajunga sa faca urat,iar altii nu
.Eu nu ma sresez/frustrez fff. tare.....incerc sa-l calmez luandu-l in brate si vorbind cu el,insa cateodata se-nerveaza si mai tare...Atunci il ignor pur si simplu;iar el,vazand ca nu are pe cine sa impresioneze,se calmeaza rapid
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
adrianafedorca spune:
neata
in sfarsit am dormit si eu aseara de la 10.30 cand a adormit Anastasia , sunt odihnita de parca acum m-am nascut, a adormit la 10.30 si s-a trezit la 8.10 ceea ce e super dupa toate crizele facute saptamana trecuta, oricum mai avem pana ajungem la normal, adica sa ne culcam din nou de la oara 21 ...ar fi bine si 22.30 numai s-o tina asa zilnic
pooh si eu incerc s-o ignor si daca nu-i trece criza atunci trebuie sa ii distrag aentia cu ceva , cateodata tine cateodata nu
apropo de masina de spalat vase si noi avem de anul trecut, n-as mai putea trai fara ea, eu bag aproape totul la masina de vase, cand stateau si ai mei aici merega zilnic acum 1 data la 2 zile
expresor nu am dar ma bate gandul, eu cafea nu mai beau dar cateodata parca mi-e pofta de o cafeluta mica, de fapt mie capucino imi place dar mai are de asteptat expresorul pt ca urmatorul pe lista este un deshidrator de legume , fructe si alte minuni
lucia ma intrebai daca stiu vreo minune de mop...inca nu , te anunt eu daca gasesc ceva si eu caut pt ca am de sters 100 mp de gresie
hai va pup ma duc la treaba
aaa care e treaba cu BUBURUZE de 2009? am vazut subiectul dar n-am inteles si nici timp sa stau sa citesc nu am , am vazut ca unele fete sunt trecute si acolo in listuta
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler