Zmeurici de iulie-august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut gagici!Ca tot vorbeati de electrocasnice am si eu o listuta:vreau o masina de facut paine dar vb ta Giova....dupa ce ca-s cat China(sssssttt sa nu auda Lucica) bag mortu in casa, si un storcator dar din ala meserias cum am vazut ieri.Masina de spalat am si chiar ne este utila.Nu bag zilnic la ea dar la doua zile tot de umple si chiar isi face treaba bine nu lasa deloc pete, insa nu bag cratiti, tigai...ca nu le spala misto.Dupa ce ca nu am mult spatiu in bucatarie am si cadou de la socrela aparatu Chef Plus cica faci ce mancare vrei dar pana mea ca nush cum.Am facut pana acum doua copane la ea.Am dat la grill si dupa capu meu trebuiau sa arate precum rotisate insa parca s-au facut mai mult in abur.Am improvizat cu un sos si am mai bagat la cuptor inca nush cate minute sa arate pe gustul sotului.In rest nu mai vreau nimic.Am vrut sa iau si eu espressor Krups ca e rosu micutz frumos si merge perfect cu bucataria mea rosie ca focu insa am gustat in real o cioco calda ca faceau reclama si au gust ca cele de la automate iar mie nu imi plac deloc.Asa ca am renuntat.cafea nu beau ...deloc.
Lucicoosa iti fie de bine galetusa!
laura.s-si eu la fel dupa controlu la ginecolog mereu mergem la Mc si mancam un meniu DoubleChesse
Giova- tare plimbareata esti..eu de cand am nascut nush daca am iesit din judetBravo tie profita daca ai cu cine lasa flacaii.

Ma duc langa sotu ca a bagat un film si ma cheama.Fata doarme...Ah ce ar fii mers un popcorn...
va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

La multi ani fetelor, ca nu am scris anul asta.

Am citit tot ce ati scris,am apucat sa vad si filmuletul lui Mqqm, interesanta saniuta,si ce cuminte sta pepitelu in ea.

Sa va zic si de noi,am petrecut bine de craciun la Praga, chiar ma gandeam daca sunt eu egoista,da tare bine a fost fara copil,nu a plans dupa noi,in schimb o saptamana dupa ce ne-am intors nici la baie nu ma lasa sa ma duc,cred ca ii era frica sa nu plec.

Intre timp am facut o interventie chirurgicala,o electrorezectie pe col,astept rezultatele biopsiei.

Alex e tot grasut,si el a depasit cred 14kg,imi rupe spatele,nu mai stiu ce sa ma fac cu el sa slabeasca,acum si cere de mancare,se duce la scaun,se agata de el si zice papa.Il mai pacalesc cu fructe si stafide,ii plac la nebunie stafidele.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

... l-am mutat pe contul comun. ;)

www.refresheverything.com/curecdkl5" target="_blank">Help find a cure for CDKL5
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare si de la noi,

MONILAND - te pup cu drag.
Stiu ca nu am mai trecut pe aici de o vreme, da' pur si simplu nu-mi mai ajunge timpul, il declar inamicul public nr. 1. :))
Asa, sa va povestesc ce a mai facut.
In primul rind, sarbatorile au fost cele mai importante evenimente. Craciunul, plin de cadouri si de voie buna, iar Anul Nou l-am petrecut in Nordul Californiei, cu bunici si matusi si unchi.:)
Noul An a inceput in forta pentru noi, caci sotul lucreaza in post productie la Conan (inca vreo 6 luni de acum inainte), iar eu sunt cu piticu' ziua intreaga plus lucrez la o mini-colectie de hainute pentru copii (hainute pe care le impletesc) si intentionez sa-mi deschid un mic butic online. Sa vedem ce si cum. Sotul o sa ma ajute cu site-ul, mama soacra ii va fotografia pe pitici in hainutele lucrate de mine iar muzica va fi compusa de tata socru. Pastram totul in familie. :))
Deci, avind si acest mic proiect in derulare, pur si simplu nu mai stiu cind fuge ziua. Cind doarme Bryce, impletesc de zor si creez noi designuri iar cind Bryce e treaz fug cu el in stinga si-n dreapta: neaparat ies cu el in parc in fiecare zi, plus Gymboree sau playdate cu prietenii lui. Stiti cum e, nu mai e vreme de stat deoparte cu piticii nostrii. :))
In rest, nici nu mai stiu, Bryce e voios si activicios nevoie mare, nastrusnic si ghidus, din ce in ce mai verbal, cu tendinta de a spune mai multe cuvinte in romaneste, desi intelege ambele limbi la fel de bine, per total se dezvolta normal si armonios, zic eu.

MQQM - micutule Sherlock Holmes. :))

ALINA - ii tinem si noi pumnii mamei tale si-i uram multa, multa sanatate si o recuperare cit mai usoara.

Subscriu si eu pentru masina de spalat vase ca oricum uram sa spal vasele de cind mama m-o facut :)) Si sunt un mare fan expresso. Drept pentru care "hazband" mi-a facut cadou un "IllY' rosu, frumos foc si foarte delicios, face un expresso tare cu spuma, de ma ling pe degetele. :))

Cam asta, asa, pe scurt. Deci, daca vedeti ca nu mai dau un semn, stiti unde ma gasiti, pe canapea, impletind sau creind modele. :))
Da' sa stiti ca va citesc dimineata la cafea, sunt la curent cu ce se intimpla in zona virtuala.:))

Si FELICITARI noilor mamici gravidute. Sa aveti parte de o sarcina cit mai usoara!!!
Si noi ne gindim si vrem pe bebe 2!!! Spre sfirsitul anului, asa. Prea multe proiecte acum la inceput de an, trebuie sa le luam pe rind. :)

Va lasam si citeva pozici de la Craciun si Anul Nou,

http://family.webshots.com/photo/2267263070104756238JpKRpz

Va pupam cu drag si ne vom reauzi curind,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Clara, foarte frumos proiectul vostru in familie. Felicitari! si Bafta! Imi amintesc ca am vazut pe blogul tau cateva fotografii cu Bryce fotomodel.
Am vazut pozele, superbe. Dar ati fost cuminti nu glume, la ce de cadouri ati primit...

Dupa mine departe de a fi sinceritate faptul ca Mada nu a ascuns numele fetei, caci atunci cand a fost descoperita a negat (si nu cred ca de teama sa nu-i inchida contul) si ne-a scris si mesajul ala culpabilizator, pe cand la buburuze, a recunoscut si in particular a spus catorva fete cine e. Eu nu-mi aduc aminte decat de o discutie aprinsa la subiectul nostru, nu de ceva ireparabil. Daca a fost banata inseamna ca pe undeva a incalcat regulamentul si ar trebui sa-si asume asta. Nu i-a luat nimeni dreptul la informare, putea sa citeasca mai departe fara cont, iar daca a dorit sa fie iar membru, putea sa fie sincera cu riscul de a i se inchide contul, mie asa mi se pare corect. Asta fac oamenii mari, gresesc si isi asuma consecintele.
Poate ca i-am dat prea multa importanta acestei probleme si poate ca se simte deja destul de prost, dar daca e cineva care chiar vrea sa intre in "comunitatea" noastra, sigur are o retinere sa nu fie confundata cu Eumada.
Daca si virtual avem suspiciuni, ne mintim si poate o sa ne fie teama sa mai spunem informatii personale, sa ne destainuim, atunci nu stiu care mai e scopul acestui forum. Dincolo de oale, espressoare si Anatomia lui Grey, am tratat probleme personale serioase si ne-am deschis sufletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna dimineata!!!!Ce bine ca e duminica....ador uminicile,cand toata familia e in pijamale pana la pranz,cand lenevim,fara sa ne straeseza cineva/ceva.MQQM,.Pozele sunt facute in Medias city,de o prietena,care acum isi incepe cariera de fotografist...Noi am fost primii ei clienti...Se pricepe tipaClara,ce haricutza est....Pe cand va fi gata siteul?Anemona,multa sanatatePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

... l-am mutat pe contul comun. ;)

Ce tare e Pepitzel cu sania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neataaaaaaa!
Wow ce Pepit dulcel si vorbaret ai Mq!
Despre masina de spalat vase, pai la voi se justifica, noi suntem mai putini inca.
daaaa, cu tefalul ai dreptate, am un set misto de tigai dintre care pe aia de clatite am distrus-o nestiind ca nu e voie sa folosesc anumite mestecatoare in ea, drept pt care a jburat. hihi despre cafea, am gasit motiv pt care sa nu emigrez pe naiba or adaptat fitzosii cafeau la noi, e tot spalatura
Anemona super, Praga!Bafta la rezultate!Pupam grasumelul papacios!
Clara bafta cu afacerea!scump tare si Bryce!si voi sunteti taaare haiosi, de gasca
Alina cred ca e la liber o-ulPS:ala a fost raspunsul nr2, dupa ce am intrebat si io...Si dap, putea de la inceput cand Mq a pus problema finut, sa ne faca un semn micut, sa puna un smile ceva sa ne confirme si mergeam mai departe. insa ea a ales altfel, pacat, pt ca nu toate "am avut ceva cu ea" dea lungul timpului, cateva nu inseamna toate, nici nu avem cum sa fim placute de toata lumea, e absurd sa asteptam asa ceva, asta nu inseamna ca nu putem fi civilizate unele cu altele, asta e insa un must.
Sara,
Hai sa move on ca dc vrea ne va mai scrie, dc nu , nu. A vazut ca exista fete care o astepta sa scrie, acum mingea e in terenul ei, putem sa trecem usor peste incident, noi nu avem problema asta.
PS: am redeeditat, pen ca involuntar in forma initiala as fi fost nedreapta cu unele mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna mamici!

Hai ca v-am citit si sunt la curent cu tot ce s-a petrecut . Nu are sens sa mai comentez si eu cazul calypso dar mi se pare totul tras de par. Daca nu i-a facut placere sa stea "in stup" de ce a revenit? nu sunt rautacioasa, e doar o intrebare nevinovata.

Vorbiti de esspresoare...eu acum sunt fan cafea la ibric. Pana nu demult beam la filtru. Esspreso parca e prea tare pt mine. In tinerete beam cafeaua de statea lingurita in picioare in cana, dar mi s-au mai domolit gusturile.
Masina de spalat vase apare si in visele mele...sa vad cand reusesc sa o achizitionez, ca tare nu-mi place sa frec la vase.

Cat despre noi...Tudor este bine, doar ca dupa tura de antibiotice i-a aparut o iritatie la fund de toata frumusetea. Acum e pe trecute dar....Intre timp a luat-o pe Ana febra, chiar mai multe zile decat la Tudor. Da-i si ei antibiotic, tot tacamul. Nu stiu ce Dumnezeu or fi luat de le-a pus gatuturile in pioneze...Ca sa nu mai zic ca azi dimineata ma durea si pe mine un pic in gat...

Tudor a inceput sa manance si el bucatele...imi era teama ca o sa ramana la faza de piure. Dar cum i-a dat prima maseluta a inceput baiatul meu sa manance de toate. Brusc, asa cum a progresat cu totul pana acum, de pe o zi pe alta.

Azi vroiam sa iesim prin parc, dar uite ca s-a innorat de zici ca vine potopul...iar stam in casa. Sau poate mergem la un loc de joaca.

VA urez spor la diete, la cele care s-au bagat la asa ceva. Eu am in plan sa merg la sala. Nu am decat 2 kg in plus fata de cat aveam inainte de sarcina, doar ca am ramas cu o flescaiala de burta de toata frumusetea. Poate se mai tonifiaza la sala (si nu numai burta). Am incercat sa faca acasa ceva miscare dar este imposibil. Ana vrea si ea sa faca pe langa mine si ne ciocnim, Tudor se urca calare pe mine sau se arunca pe burta mea...Am facut abdomene si am facut febra la brate...cat l-am ridicat de pe mine.

mqqm, ce dragalas e vorbaretul pepitel cu saniuta lui
pooh, am votat si eu printul si printesa.
Nu stiu cine mai era in concurs...mai spuneti sa mai votez si eu copilasii.

Ma duc sa mai copiez niste poze si revin.
Va pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna zmeurici,
Nu am mai intrat de mult sa mai scriu si eu cate ceva de zmeurelul meu, dar acum nu mai pot.Trebuie sa ma descarc.Azi m-a terminat.Nu a vrut sa pape, nu a vrut sa doarma, nu a vrut decat sa sara in pat.Nu ma mai tin bateriile...Parca din ce in ce e mai nazdravan.Dupa ce ca la capitolul mancare a ramas tot un sclifosit, nici nu mai vrea in scaunel, face ce vrea din mine...alerg cu lingurita dupa el si pictez tot ca nu-i sta capusorul o clipa.Mai am succes uneori la reclame...dar nu orice fel de reclame ca acum are gusturi nene..si cand le caut pe tv nu le gasesc.Abia astept sa scape de dintisori, de maselute ca sta cu manutele in strafundurile gurii de nu mai stiu ce sa fac.De cand i-am mai taiat-o pe suzi a descoperit degetelele.
De ieri am inceput sa-i dau calciu pentru ca la ultimul control mi-a zis ca organismul lui nu asimileaza calciul.O fi de la asta agitatia asta a lui?
Sper ca maine va fi mai bine

Mergi la inceput