Zmeurici de iulie-august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa, dr house!.Daaaaa e bun!
am primit invoire de la sos, 2 minute. si ma calareste pupa de-mi merg fulgii.
meniul meu de azi -dieta Lucica: o galeata de kfc! si o cafeuta de benzinarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

esti mortala.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

ce pofta mi-ai facut... in timpul sarcinii, la fiecare vizita lunara la medicul din buc faceam si o escala la kfc pt niste aripioare. da' bagam si o salata, deh, mancare sanatoasa.

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor sunteti mortale cum vorbiti voi de mancare si unele din voi mai sunt si la dieta. Voi va faceti pofta singure.
Eu azi am avut zi de vitamine dar am avut si o zi foarte incarcata asa ca a trecut tare repede fara prea multe fructe.
am mancat o banana putin compot si o rosie un castravete un ardei si ceapa verde.

Ar fi mosto sa fiu ocupata la fiecare zi de vitamine ca asa usor ar trece si fara sa imi fie prea multa foame.

ma duc sa fac baita la pitici.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova,
Laura, porumbelul il scapasem
Elenada, eu as fi moarta si-ngropata, felicitari ca poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Care va sa zica a recunoscut Calipso? Uau, sunteti tari fetelor!
No offence Madalina, te mai asteptam pe aici!

De 2 seri zic ca ma culc la 9 si ma dau jos din pat la 10 ca nu pot sa adorm

Uliiasi, n-ai avut tu neuronul in vacanta, noi amandoi ii avem. Cum zicea si Giova habar n-avem Vad ca te-am nimerit cu cartea. Spor la gatit, oricum la 14 kg zmeurelul, poti sa iei si o pauza.

Starbucks imi place si mie, dar nu in ro. Chiar cand trebuia sa plecam in qatar asteptam pofticioasa prima iesire la starbucks, doar ca am ajuns la inceputul postului si am trecut pe langa cafenea cu privirea lunga vreo 4 saptamani. In ro e alta cafea, alt tip de cafenea, mai scumpa si mai slaba/rece.

Am fost in seara asta in Cismigiu si m-am dat in leagan ca in copilarie. Uitasem cat de frumos e sa-ti faci vant, sa te dai cat de tare poti, sa privesti cerul din leagan. Iar locurile de joaca sunt de nota 10 pt copii, as merge zilnic acolo.

noapte bunaaaa

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Imi spun si eu parerea in legatura cu Calipso/Eumada si va rog nu aruncati prea tare cu rosii.
Din punctul meu de vedere Calipso nu a mintit cu nimic in posatarile ei asa ca nu trebuie sa se simta nimeni ofensat. A vb de fetita chiar a folosit si numele real doar ca a folosit un alt nikname. Multe dintre noi avem nickname-uri care nu au nici o legatura cu numele real si asta nu inseamna ca suntem mincinoase sau ca ascundem ceva. De aia exista nikname ca sa ne ascundem identitatea reala dar nu ca sa spunem minciuni.
Daca a fost banata atunci este de inteles de ce nu a putut sa strige in gura mare ca ea este Eumada.

Intreba cineva ce inseamna banat. Administratorii forumului au dreptul sa stearga contul unui user daca acesta incalca grav regulile de utilizare a forumului impuse de administratori. Cand iti sterg contul inseamna ca ai fost. Daca ai fost banat inseamna ca ai deranjat sau ai fost agresiv verbal cu administratorii sau cu alti utilizatori ai forumului asa ca nu poti sa revii pe forum dupa o vreme cu acelas nick name si nici nu poti striga in gura mare ca tu esti ala care a fost dat afara.

Am terminat de spus parerea acum astept rosiile mai ales ca sunt la ziua de vitamine si merge bine o salata de rosii

Piticii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

"Lucico", nu-ti face griji. sunt pofticioasa de fel, asa ca nu e o noutate.

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Imi spun si eu parerea in legatura cu Calipso/Eumada si va rog nu aruncati prea tare cu rosii.
Din punctul meu de vedere Calipso nu a mintit cu nimic in posatarile ei asa ca nu trebuie sa se simta nimeni ofensat. A vb de fetita chiar a folosit si numele real doar ca a folosit un alt nikname. Multe dintre noi avem nickname-uri care nu au nici o legatura cu numele real si asta nu inseamna ca suntem mincinoase sau ca ascundem ceva. De aia exista nikname ca sa ne ascundem identitatea reala dar nu ca sa spunem minciuni.
Daca a fost banata atunci este de inteles de ce nu a putut sa strige in gura mare ca ea este Eumada.

Intreba cineva ce inseamna banat. Administratorii forumului au dreptul sa stearga contul unui user daca acesta incalca grav regulile de utilizare a forumului impuse de administratori. Cand iti sterg contul inseamna ca ai fost. Daca ai fost banat inseamna ca ai deranjat sau ai fost agresiv verbal cu administratorii sau cu alti utilizatori ai forumului asa ca nu poti sa revii pe forum dupa o vreme cu acelas nick name si nici nu poti striga in gura mare ca tu esti ala care a fost dat afara.

Am terminat de spus parerea acum astept rosiile mai ales ca sunt la ziua de vitamine si merge bine o salata de rosii

Piticii mei iubiti

Elena,nu e vorba ca nickname-ul de pe forum spune ceva sau nu in viata reala ci de gogosica in sine,sincer,mie nu mi se pare fair fata de noi toate.Ti-am pus mesajul edificator mai jos.

Parerea mea sincera si personala e ca atunci cind mQQm a scris ca pare-se a fi un user ce "seamana" cu eumada trebuia fain si finut sa ne dea de inteles ca da,ea este nu mesajul de mai jos...

Da,aici suntem in virtual insa ce si cum scriem aici arata cite ceva si din caracterul omului din lumea reala.Punem suflet,cum zicea lucicoooo(cu citi de o?) si gindeste-te putin cum si ce ar fi daca am face toate cum a facut ea?

Sa stii ca eu nu-ti dau rosii chit ca au vitamine ,consider ca suntem suficient de mature() sa purtam o discutie civilizata si mi se pare f ok sa avem puncte de vedere diferite.Sigur ca e cum am spus,nu am nici eu nimic cu fostul user eumada si actualul calipso,este loc pt toata lumea...

Aaa,si faza ca avem "spirit de stup"adicatelea "spirit de turma"cred ca iarasi nu isi are locul si nu pica bine nimanui...Va simtiti in stup sau ,al cui,al cui?

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus

Buna ziua.

Observ o oarecare agitatie legata de posibila mea identitate.Am facut cont pe Dc dupa atata timp de cand citesc la indemnul prietenelor mele care mai toate sunt sau au fost membre Dc unele chair cu statut de moderator.
Nu sunt innebunita dar intre acte si copil atomic am zis ca pot sa impartasesc experiente cu alte mamici.Din ce stiu eu nu am surori asa ca sunt unica insa am ezitat deoarece imi povesteau fetele despre spiritul de stup existent mai ales in locuri cu vechime mare.

Nu cred ca faptul ca seman cu mai stiu eu care user cu ip-banat sau cont inchis sau cine stie ce de inseamna altceva decat ca sunt un user oarecare care citeste de mult.

Probabil user-ul cu care sustineti ca seman a marcat intr-un fel sau altul avea un stil aparte sau mai stiu eu ce de tineti minte.Eu personal imi incarc memoria numai cu chestii privitoare la probleme care privesc strict patratelul meu.

Eu imi cer scuze daca prezenta mea v-a inoportunat intr-un fel sau altul si pentru ca observ ca nu va face placere o prezenta noua sau e umbrita de diverse banuieli ce nu isi au rostul intr-o comunitate asa de mare, va urez o zi buna,sanatate multa la copilasi mai mari sau mai mici si ma retrag.Inca odata scuze ca v-am deranjat.

O zi buna sa aveti.

O femeie fericita si o mama si mai si...

Seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

,

Eu nu imi aminteam nickul vechi, doar stilul, am facut efortul sa revad lista de la inceput si asa am facut click la creier. La urma urmei nu-mi bat capul, oricum nu eram fan. Daca a fost banata, de acolo trebuia lucrat, ca aceeasi mari cu alta palarie tot acolo ajungea oricum, la banare. Prea mult am dezvoltat pe tema asta deja.

Si eu, si eu votez cu expresorul cu ambele maini. Eu am din cel care froth laptele ca la bar, e una din putinele mele chichite. Cu starbucks trebuie sa intelegeti ca e diferita traditia bautului de cafea in america de nord fata de europa. Oricum sunt convinsa ca au adaptat-o deja pentru piata de acolo, insa aici cafeaua este exact cum au descris-o cateva fete: apa calda (cu lapte si zahar) cu care s-a spalat zatzul. Asta este prima impresie, dupa care te obisnuiesti si ajungi sa bei cafeaua triplata cu apa sau lapte ca pe algocalmin cand ajungi prin italia. Asa ca sunt sigura ca pentru cei care apreciaza cafeaua, starbucks in europa e o fitza. Uitati-va si voi in filme din ce oale se bea cafeaua aici.[:P]
Aici specialitatile europene sunt scumpeeee.

Masina de spalat vase la mine e esentiala! Daca s-ar fi incarcat si descarcat singura, uau!!! A mea nu pretinde sa le prespal, are optiune de clatit pe care sa ii dai o tura daca lasi de azi pe maine vase murdare in ea, sa nu puta si sa se usuce grosul, si nu pot sa-mi imaginez cum e sa fie stricata. Mama mai incearca sa spele cu mana cate un pahar, dar nu o las ca nu ies "curate".

Masina de paine se foloseste la noi la 2 zile, facem paine acasa. Eu stiu ca teflonul e periculos in momentul in care se zgarie, altfel nu se degaja chimicalele alea, noce. Oricum, tigaile le am din inox sau fonta de peste 10 ani, ca alea nu rezistau mult nezgariate si m-am saturat.

Storcator n-am ca trebuie spalat.

Wow, uliiasi, 14 kg??? Ce baiat mare! Al meu sa vaz marti daca ramane iar corigent la cantarit, acu o luna am fost pe "probation" cu nenea dr. Dar sanatosi sa fie, ca-s mari sau mici.

Nu mai stiu, pooh, ma intrebai, din februarie il duc si eu la cresa cate un pic, mama pleaca in martie la sfarsit si atunci devine locatar zilnic al cresei, probabil. E superba poza din concurs! De fapt am vazut toate pozele din albumul ala, absolut fanatastice!!! Unde le-ati facut? La tine in oras?

www.refresheverything.com/curecdkl5" target="_blank">Help find a cure for CDKL5
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput