Zmeurici de iulie-august 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Corinna1982 spune:
Lucialu imi asum porecla, ca am atras atentia, acu' daca nu se mai intoarce Calipso sa-ti dea mielu', il dau io ce sa fac, sau macar poate-l facem jumi juma. Hai nu te faci vegetariana? Poate scap...
Misto dolce gusto ala, e asa de dragalas!
Noce, da am intrat si eu acus la buburuze, se pare ca a recunoscut acolo...
Alina spune:
Ziua buna,fetele!
Lucialu,si eu cred la fel.Daca si in spatiul asta virtual ne apucam sa zicem gogosele,atunci numai are rost sa scriem...
Noce,si eu am renuntat la tigaile de teflon,am de fier presat la rece,ca pe vremea bunicii,e fff grea dar zice-se ca mincarea are un gust mai bun.In fine,eu prajesc rar si lui Stefan inca nu i-am dat snitele si prajeli de nici un fel.Faza e ca in mincaruri care solicita suc de lamiie(eu pun de ex cind fac garnele)sau alte sucuri mai acide,nu e bine sa se folseasca tigaia de fier ca se intimpla ceva reactii chimice nasoale,nu stiu sa va explic ce exact.
Masina de vase am si eu,am avut mai multe de-a lungul celor 11 ani de cind sunt sotie
si o folosesc tot la 2 zile.Nu pun oale,tigai,linguri de lemn dar in rest cam tot.Unele farfurii le mai dau si eu inainte cu apa rece si daca vasele sunt f murdare(sosuri,de ex),dau program lung si daca sunt asa si asa,program scurt de 45 min.Eu nu mai vad viata fara ea.
Masina de cafea,am ceva complet automata de la Bosch dar eu beau cafea slaba si putina,mai ales acum.
Stefan a vomitat azi noapte de 2 ori.Azi nu mai are nimic.O fi luat deja virus de la cresa,nu am vazut copil fara muci si cel putin jumatate tuseau fff rau...of,of.
Alinuta,mai zi-ne de adaptarea lui Eric la cresa,innebunesc pina se acomodeaza si Stefan si sunt stressata nu de social ci de boli,numai pot sa pierd noptile si mai ales panica...
Giova,in Marienplatz sunt magazine multe,Zara,H&M,Kaufhoff,C&A,Esprit,S Oliver,Obletter si Müller pt jucarii,etc,etc.Sunt si centre de shopping,depinde insa in ce parte de München mergi.
Mai revin,ma duc sa mincam si apoi shopping.
Giova spune:
sa continui si eu cu Agatha C.: Eumada si calipso au ramas ambele cu multe kg in plus dupa sarcina.
Eumada a activat la buburuze pana in oct.2010, iar Calipso a venit din ian. 2011.
Lucia pai nu am de unde sa mai iau, aparatul l-am luat din Italia, prin cineva d ela reprezentanta Lavazza. Sotul are la fel la birou, iti da gratis, dar te obliga sa consumi nu stiu cate cutii pe luna. si noi acasa terminam o cutie la 2 luni...sunt 100 pastile in ea.
Laura estoi mortala cu Starbucks asta....si vorba Luciei la ce preturi au...mi-a venit rau cand am vazut....si nic nu-mi place cafeaua de la ei...asa ca eu nu arunc cu banii aici.
Uliiasi nu a scris Noce ce vor face, cand si unde pleaca sau daca mai pleaca.
Alina mersi mult de info. pai iti dai seama ca nu stiu in ce parte mergem...nu stiu unde e soacra, lucreaza acolo la o baba si mergem sa o vedem si pe ea...asa ca.....
Prima data am zis ca mergem la cumparaturi si seara vizitam soacra si plecam. Pacat ca nu ne vedem, dar si timpul nostru e scurt, e si in mijlocul saptamanii....
Am citit si eu la buburuze. e adevarat! mai fetelor: mQQm, Lucico sunteti bune de FBI ce mai.
Sa inteleg ca a fost banata, cum zicea Lucia, de-aia nu a mai activat din oct.
Pe mine chiar m-a mirat cum a intrat ea asa la noi, fara sa ne salute, sa ne dea info despre zmeurica, despre ea, sa puna poze, iar partea cu trecutul in lista chiar m-a surprins.
Pacat ca a recurs la toata chestia asta pt. ce....ca sa-i fie banat si acest user![]()
Macar ar putea sa intre si sa-si ceara scuze,sau sa ne dea niste explicatii.... dar cum a intrat la noi, asa a plecat.
doamne ca scriu postarea asta de 1 ora.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
laura.s spune:

da' de Motana stiti ceva? ca n-a mai scris cam de multicel...
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
Corinna1982 spune:
Ce inseamna banata?
S-a trecut in lista si s-a sters? Sau ce? ca nu o vad in lista cu zmeurici
lucialu spune:
hai sa numai vorbim, ca poate ii facem rau.
Corina, este pe listuta, cum nu? Hehe, astept mielu'-purcelu' de la ea, ca mielu nu pap, iar vegana in prezent nici pomeneala
Ti-am explicat pe PM.
Alina, Ericelul a fost lasat la vatra cu bunica lui, ca o avut saracu parte de prea multe imunizari din comunitate.![]()
Laura, Motana o scris, mai rar dar o scris. Numa ce- o scris, in capitolul trecut pe la sfarsit parca.
Uliasii, vai saracu David
pai normal ca mai abitir a supt degetul, ala e unul din primele impulsuri sa-l bagi in gura dc l-ai lovit.Offffffff!
Uliasii, Giova, dar o raspuns Noce, ca inca nu sh nici ei ce sa faca, dc raman acasa sau pleaca iar, dar nu tot acolo.
Giova nu sunt FBIsta, chiar m-am prins greu, in rest ai dreptate. Am citit si io dincolo. Pacat ca nu a facut la fel si aici.
Laura sa le fie fitzele de bine, adica prostia! ca de frecat menta in cafelenele din Mall, garla, macar dc bei cafea, bei 5 bune la pret de una proasta fie ea strbx. Si dc as intoarce banii cu furca nu ma mai prind aia a doua oara
Corinna1982 spune:
Am inceput sa vad si eu sezonul 1 din GA ca nu l-am vazut de la inceput. Mama ce tineri erau toti. Intotdeauna am invidiat felul in care Derek o priveste pe Meredith, se pare ca a pus ochiu pe ea de la inceput.
Am tot citi comentariile de la GA si multi zic ca House MD e mai bun. Asa o fi?
Asta ca sa mai schimbam subiectul.
lucialu spune:
N-am vazut niciun ep. Cu ce este? Si mie cred ca cel mai mult imi place cum o priveste, e atat de reala privirea aia, plina de true love, ce romantic!
Ma car ca vrea al meu aici, are treaba.
Giova spune:
Dr. House e bestial....mie imi place tare mult.
Serialul a fost creat de David Shore si se învârte în jurul Dr. Gregory House (Hugh Laurie), un geniu in materie de medicina care conduce o echipa de diagnosticieni; Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison), Dr. Robert Chase (Jesse Spencer) si Dr. Eric Foreman (Omar Epps), la Princeton-Plainsboro Teaching Hospital(PPTH), în New Jersey.
Serialul prezinta in fiecare episod cate un caz neobisnuit, insotit de frecventele “ciocniri” ale lui House cu sefa lui Dr. Lisa Cuddy (Lisa Edelstein) si singurul sau prieten, Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard). Un serial superb menit sa te tina mereu intrigat dar si cu zambetul pe buze.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi