Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici...sunt cam pe fundul butoiului astazi...bebe nu vrea sa miste deloc de aseara si incerc sa ma controlez sa nu intru in panica. Nu va suparati pe mine ca va stresez cu acest subiect dar, vroiam sa ma descarc si voua. O sa mai stau cateva ore si daca iarasi nimic merg la eco la privat. Morfologia de trimestrul 3 cand se face????
Va pup...nu stiu daca mai intru astazi

Ally , Eduard 29 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata

eu nu mai am timp deloc de scris/citit..sunt varza cu somnul, de o saptamana nu dorm nici ziua nici noaptea aseara am avut contractii dureroase care au trecut spre dimineata cand am atipit putin..Vlad inca nu poate dormi din cauza tusei..si e intr-o stare de nervozitate cum n-a fost niciodata..ne loveste, se loveste singur, tipa, nu te intelegi cu el sub nici o forma..nu mananca inca..cam atat..

eu bagajul nu-l am facut si nici nu cred ca o sa-l am prea curand ca n-am lucrurile aici..nici ale mele nici [e ale lui bebe..probabil prin februarie sper sa ajung in posesia lor..

nu prea stiu ce ati mai discutat, dar mi-a atras atentia ceva..

legat de tampoane, tifonul sa-l cumparati de la farmacie- sunt fase de tifon ( sa luati din cele mai mari/lungi ca sa nu fie nevoie sa puneti mai multe ) care sunt sterile..deci nu tifon din acela obisnuit pe rola..ca nu e steril..si vata intre..
ne spuneau in maternitate sa evitam pe cele cumparate (care au plastic majoritatea ) ca pot duce la infectii/mirosuri neplacute..e vorba de circulatia aerului prin ele..cele cumparate nu permit si se infecteaza..cam atat imi aduc aminte..
si nici eu n-am avut probleme cu ele, adica sa treaca prin ele sau ceva..si tifonul tocmai pt a impiedica lipirea este acolo..nu s-a lipit deloc desi am avut epiziotomia mare..

gata, va pup si poate revin mai tarziu

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua burtici...sunt cam pe fundul butoiului astazi...bebe nu vrea sa miste deloc de aseara si incerc sa ma controlez sa nu intru in panica. Nu va suparati pe mine ca va stresez cu acest subiect dar, vroiam sa ma descarc si voua. O sa mai stau cateva ore si daca iarasi nimic merg la eco la privat. Morfologia de trimestrul 3 cand se face????
Va pup...nu stiu daca mai intru astazi

Ally , Eduard 29 sapt bebe

Ally linsteste-te. ai incercat tot? Stai culcata si mangaie burtica mult, fa zgomot cu ceva, gen aspirator. Sunt convinsa ca e bine, poate el a miscat in timp ce dormeai. Daca nu fugi la dr, sa te linistesti.
Morfologia de trimestrul 3 se face la 32 de saptamani.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetelor multmuesc pentru raspunsurile privind deodoranutl. Oricum sa-mi mai intreb si prietenele sa fac un sondaj .

Miki imi pare rau ca te simti rau . Multa sanatate lui Vladut, cred ca si tusea asta il irita de e asa nervos mititelul. Va pup pe-amandoi

Mada eu cred ca mai iei maxim 2 kg, deci e super super bine

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si eu am sunat la doctorita
si ne vedem azi la 12 jumate
sa imi tineti pumnii
sa fie bine bebe
offfffffffff
am niste emotii
e prea devremeeeeeeeeeeeeee de nastereeeeeeee
offfffffffff

ally mergi la eco
pana atunci baga apa minerala
cola
cafea
sau ciocolata
sau portocale
si incarca sa vezi daca se trezeste

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mai fetelor, dar chiar trebuie sa ne facem tampoanele astea? nu exista la farmacie unele de cumparat? ca ma gandesc ca daca traim in era in care se recolteaza celule stem, tb sa fie si ceva in farmacie special pentru lohii si lauze!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dorinut@

eu citisem ca pt a face bebe sa miste tb apa bauta si apoi intins pe spate. La mine a cam mers de fiecare data, dar a mea e si destul de activa.

cami, nici sa nu te la nastere, mamico . Doamne fereste sa nasti asa devreme. Sunt totusi sigura ca iti tb un ajutor cu pitica.

miki, multi pupici pentru voi. Tine-te tare pt puiutii tai

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mai fetelor, dar chiar trebuie sa ne facem tampoanele astea? nu exista la farmacie unele de cumparat? ca ma gandesc ca daca traim in era in care se recolteaza celule stem, tb sa fie si ceva in farmacie special pentru lohii si lauze!

sunt in genul asta, cum a pus poze si Simo. Nu le-ai vazut? Eu una sper sa-mi treaca repede lohiile si sa scap, data trecuta m-au tinut doar 1 sapt.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza, nu le vazusem pe cele puse de simo atunci daca exista de cumparat, de ce sa ni le facem noi? ca oricum sunt mai sterile cele cumparate decat sa punem noi mana si pe vata si pe tifon nu?

o sa o intreb si eu data viitoare pe doctorita daca am nevoie, dar cred ca la euroclinic totusi ni le dau ei...esti o norocoasa ca te-au tinut lohiile doar o sapt poate avem si noi acelasi noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki imi pare tare rau ca vlad nu si-a revenit inca si tu esti asa obosita. sper sa se faca bine cat mai repede, sa te poti odihni si tu.

scrish are dreptate miki si au mai zis si alte fete, cele cumparate au plastic si tot felul de alte chestii prin ele care nu fac tocmai bine. si eu cred ca cele facute sunt cele mai bune,drept urmare o sa-mi fac.
deci tifon sa-mi iau tot de la farmacie.

simona da, mai intai vezi unde pui tv-ul si apoi va orientati cu restul.

ally pentru linistea ta, mergi la eco si vezi. cel mai bine

cami nici sa nu te gandesti la nastere de pe acum, mai ai destul pana atunci.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput