Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Cami ami pare rau ca te supara contractiile,mai bine ca mergi la doctor sa-ti dea ceva pt. ele

Ally mergi la un eco oriunde sa te linistesti,la mine mai functiona cand eram insarcinata cu Teea baita in apa calduta.Cand aveam impresia ca nu a miscat umpleam vana cu apa si ma asezam in ea in cel mult 5 minute incepea sa topaie.Sau apa minerala,o gura de cola.
.
Miki ami pare f.rau ca nu ia trecut lui Vlad si este asa agitat,ai mai fost la doctor cu el?Poate trebuie sa-i schimbe tratamentul. ai grija de tine .
.
Am pus si eu cateva poze de astazi ,eu am alta problema .Mi se pare ca burtica mea e cam micuta chiar daca am luat multe kg pana acum.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Millie burtica ta e suficient de mare pentru numarul de saptamani pe care il ai (27). E perfecta

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Dorinuta

Eu am o obsesie cu cresterea burti de la ultimul eco cand mi-a spus ca buburuza e mai mica cu 1 s.Abia astept sa ajung si eu la doctor dar mai e pana atunci
Fug sa termin ciorbita ca Time vrea papa

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna sunt noua pe aici ma primiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Buna sunt noua pe aici ma primiti?

Te primim cum sa nu, sa ne dai datele tale:DN, DPN, UM nsa te trecem in listuta.

EDIT: Sa scrii 10 mesaje la orice subiect sa scapi de moderare, sa vedem mesajele tale in timp real.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna!
Dorinut@, felicitari pt bebita. Si parca a mai fost cineva la eco... am uitat cine . Oricum rezultatul era bun, asa ca bravooo!

MAryM85, cum sa nu te primim? Doar ca trebuie sa scrii vreo 10 mesaje repede, ca sa te putem vedea, altfel mesajele tale apar f tarziu pt noi.

Toata lumea la plimbare?

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

buna ma bucur k ma primiti va citeam de mult dar abia acum mi-am facut cont.UM 5.07.2010, DPN 11.04.2011

Mergi la inceput

AM 27SP SI 4 ZILE SI SARCINA DECURGE FOARTE BINE FARA PROBLEME. AM O FETITA CUMINTE SI JUCAUSA. ABIA ASTEPT SA O STRANG IN BRATE.

Mergi la inceput

imi pare rau pt fetele care au dureri.sunt din sv mai este cineva de aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna Burtici dragi!

Mi-a fost tare dor de voi! Incep prin a va spune ca ma bucur enoooorm ca suntem toate bine si ca bebeii ne sunt sanatosi. Vreau sa vorbesc intr-un ceas bun si sa ne laud ca pina la moment chiar nu au prea fost probleme la odiseea noastra. Tuturor fetelor cite o si sa ne ajute Dumnezeu si de acum inainte si sa ne tina bebeii pina la termen la caldurica.

Sa mai povestesc un pic despre noi. Luni avem urmatorul eco si abia ashtept sa-l vad pe bebe. Mami are un pic de probleme cu retinerea de apa. Marti cind m-am cintarit aveam cu 2,5 kg mai mult decit duminica diminenata . M-am speriat enorm, mai ales ca ma si simteam ca un balon. Am sunat moasa si mi-a zis sa maresc consumul de albumina (ca. 2 iaurturi sau 150 gr de branza mai mult pe zi) + nici intr-un caz sa nu reduc sarea din alimetatie. Am urmat sfatul ei si a doua zi cintarul mi-a aratat cu 800 gr mai putin. Daca mai are cineva probleme cu retinerea de apa, incercati metoda de mai sus, poate va ajuta si pe voi.

Saptamana asta am facut un curs de pregatire pentru nashtere. Am invatat foarte multe chestii de care n-aveam habar, dar mi-am dat seama si linistit ca toate femeile au talentul si instinctul de a fi mamici.

De saptamina trecuta abia am inceput si noi cumparaturile pentru bebe. Simbata a fost si tati cu noi si i-am cumparat carut lui bubu. Uite www.babyonlineshop.de/shopart/1001031001.htm" target="_blank">asta ar fi. Nu stiu daca am facut corect, dar 90 la suta din hainute le-am luat de 62 cm. Pentru 56 cm nu am decit 2 body si 2 combi. Voi ce ziceti, mi-ar trebui mai multe in marimea asta, nu? Si mai am o intrebare. Bubu nostru vine in a doua jumatate a lui februarie. Mai am nevoie pentru el de cosmonaut din asta gros-gros, sau e suficient ceva mai subtire, gen fleece???Daca iau cosmonaut gros, il am doar pentru max. o luna pentru ca la jumatatea lunii martie e deja destul de cald pentru el. Fetele care nashteti in februarie, ma ajutati cu un sfat???

Miki imi pare foarte rau pentru Vlad. Starea de nervozitate e sigur de la faptul ca doarme rau si nu e odihnit.

Maduta boala kg o am si eu. Sie eu am cam 14 deja luate. Nu shtiu unde ajung pina la sfirsit.

Ally eu zic sa bei un pic de cola. Pe al meu un pic de cola il trezeste intstant din amortire.

Va pup si azi sigur va mai scriu...

Dino 33+

Mergi la inceput