Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
Ana sper sa rezolvati maine problema cu internet banking..poi va rog mult, dati-mi datele sa le trecem pe prima pagina, sa fie vizibile, iar eu sa fac demersurile necesare la bazar...
Bafta multa!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Laura25 multumim pt sustinere!
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Buna Andreea inca nu stim cand plecam la operatie ,Darius in principiu e bine ,multumim pt atentie
ailioaie spune:
Camy am fost la banca si au zis ca pe acest cont se fac toate intrarile si paypal si internt banking,a ramas sa ne mai dea cardul
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailioaie Camy am fost la banca si au zis ca pe acest cont se fac toate intrarile si paypal si internt banking,a ramas sa ne mai dea cardul ailioaie ana |
eu stiu ca doar pe acest cont intra totul..DAR..voi stiti ce inseamna internet banking????? stiti cum aveti ACCES LA EL????
stiti ce inseamna cont pay-pal????
eu observ ca nu ti inteles ce insemna voi..si cred ca nici doamnele de la banca ori nu si-au dat seama ce vreti voi, ori nu ti stiut voi ce si cum sa intrebti...
Ideea e ca eu ca sa va pot juta am nevoie de informtii si simt ca de mai bine de o saptamana ne invartim in jurul cozii
..pur si simplu am nevoie de informtii pe cre nu stiu cum s le scot de la voi...iar voi la randul vostru nu stiti cum s le scoteti de la banca..
Eu zic sa mai mergeti odata la banca, dar de data asta de la oras, la filiala...si spuneti ca ok, voi aveti un cont facut la ei, o sa primiti si cardul DAR ca mai aveti nevoie de informtii precum:
-care este codul SWIFT al acestui cont?
- v-a facut contul pay-pal? daca da..care este dresa..si sa va invete cum verificati voi intrarile de colo..
-v-au facut internet banking?? daca nu..sa vi-l faca..daca da, sa va explice acolo cum functioneaza!!!
pt ca altfel mai stam asa mult si bine..si nu o sa reusim sa facem nimic..
Si inca ceva, daca voi nu va descurcti foarte bine in calculatoare,conturi... incercati sa luati cu voi la banca o persoana care sa stie cat de cat ce insemna ceea ce va cerem noi aici...
ailioaie spune:
Camy noi am inteles ce trebuie,banca e in oras la tara nu avem banci,intrucat aveam un cont deschis la BRD operatiile se fac in acel cont idiferent si prin aderararea la BRD-net pt ca la noi asa se numeste nu internet-baking,azi sotul meu a fost din nou la banca sa vada de ce nu am primit emailul pt parola,raspunsul lor a fost "azi o sa primiti emailul"vazand ca nu am primit nici pana la aceasta ora ne-am uitat in fisa de aderare BRD-NET si am constatat ca au gresit numele de familie ,in loc de Ailioaie au scris Ailoaie
acum ramane sa mearga din nou la banca sa rezolve situatia....si inca ceva cei de la banca nici macar nu stiu ca se fac si conturi umanitare,aici la noi doar o singura persoana din tot orasul a facut un asemenea cont de aceea nici nu au habar ....vina nu e a noastra ,poate ca nu ne pricepem noi la calculatoare dar nici cei de la banca????imi pare rau ca datorita situatie nu reusim nimic
ana l spune:
daca imi scrieti aici clar ce doriti sa obtineti de la banca, adica ce tip de cont si ce servicii, va promit ca incerc sa va rezolv miine dimineata.
vias spune:
o sa rezolvam cumva, nu se poate...
Mai mergeti maine la banca si sa le dati in cap cu actele sa citeasca de 10 ori inainte sa scrie...
...ma intreb de ce nu le e asa de greu si cand ne iau banii...
nu avem ce face, ne inarmam cu rabdare...pt Darius orice..
..maine va sun pe fix!
ailioaie spune:
Buna Ana,o sa iti zic in mare problema mea, am cerut la banca sa imi faca un cont....noi aveam un cont facut asa ca am cerut sa ni se faca si un cont pay-pal,cei de la banca au zis ca ramane acelasi cont si ca pe el merge si pay-pal ....problema e ca nu ne-au dat un cod SWIFT ,zicand ca nu e nevoie pt ca se pot face intrari in euro si fara cod,eu una chiar nu mai inteleg nimic pt ca ,Camy imi zice ca imi trebuie si codul SWIFT ,cam asta e problema mea acum,eu iti multumesc din inima ca esti alari de mine