Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 9
ailioaie spune:
buna Camy ,da o sa mergem din nou maine si ma rog la Dumnezeu sa rezolvam,ne auzim maine o seara buna
Andreea_AS spune:
Swiftul bancii trebuie sa fie ceva de genul....
Cod banca- Tara- Oras.
In cazul vostru nu stiu orasul...dar stiu ca ii cereti ofiterului de la banca : sa sune la plati externe si sa intrebe codul swift.
Pentru bucuresti stiu ca este BRDEROBU, asa cum spuneam- BRDE cod banca, RO- tara, BU - bucuresti.
Cum stati cu formularul? cand sunteti programati la control?
Andreea_AS spune:
Ma refer aici in tara la control....
Veniti la bucuresti sau mergeti in alta parte?
In aprilie si mai vor merge multi romani in germania...sa stiti ca nu veti fi singuri...
iar daca veniti la bucuresti si aveti nevoie de ajutor sa ajungeti la consult - va ajut cu mare drag sa va indrum si eventual sa va insotesc.
sanatate si daca nu va descurcati cu tanti de la banca, va dau nr meu de telefon si am sa va rog sa ma sunati cand sunteti acolo, pentru ca stiu ce sa discut cu tanti....
swiftul se poate afla si telefonic, important este sa stiu orasul in care este deschis contul.
brd-netul (sau internet -banking este tot una) este foarte usor de utilizat, iar acesta nu este un impediment si nu trebuie sa va tina pe loc.
pay-pal-ul nu stiu cum e cu el, dar maine aflu tot.
daca aveti nevoie de ceva, sunt aici....
PS. Ana, am o nelamurire....de ce din iulie 2009 si pana acum - Darius nu a fost operat? Din putinele mele cunostinte in medicina, cred ca operatia este de extrema urgenta, tinand cont de stenoza, de malfomatia in sine, care este una din cele mai grave- trasnpozitie de vase mari.
vias spune:
Ana, in contul dat de voi, se pot face donatii doar in lei, pt a baga euro intr-un cont, trebuie deschis cont in euro...un alt cont..
Nu-mi vione sa cred ca cei de la banca nici asta nu stiu..ca leii si euro nu intra in acelasi cont...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Buna Andreea ,ultimul control l-am facut la Bucuresti in noiembrie, de la Botosani ne-au zis ca se poate opera si in tara ,noi nu am vrut, incercam sa ajungem in Germania,diagnosticul a fost pus la 1 an si jumatate ,si la Tg Mures au zis ca nu e o urgenta chirurgicala pt ca el nu prezinta simptome ,doar ca nu prea mananca si nu ia in greutate dar....vreau sa iti zic ca este un copil extrem de ager ,nu sta in loc nici o clipa poate din aceasta cauza nu ia in greutate ,deci in concluzie noi am asteptat ca el sa mai creasca putin sa fie constient de ce urmeaza sa inteleaga cat de cat,precizez ca are o teroare de medici ,de spitale medicul pediatru care il are daca e nevoie vine acasa pt ca la cabinet nici nu putem intra cu el atat ii e de frica ,atunci cand vine sa il consulte trebuie sa se joace putin cu el si apoi il lasa sa se apropie de el,nustiu daca crezi dar dupa ce am venit de la Iasi cu toate ca nu a putut fi sedat a mai fost cum a fost ,dar vreau sa iti zic ca dupa ce am venit de la Tg Mures o luna de zile ,copilul meu a fost cu o teama in el de nedescris ,si noi nu stiam de ce....vorbind cu doctorita noastra de familie dansa a zis ca e datorita fricii lui de doctori ,sa nu ma intelegeti gresit vreau sa imi fac puiutul sanatos numai cine trece prin asa ceva stie ce e in sufletul meu ...dar nu vreau sa il mai terorizez cu alti medici ,controale ,vreau sa mergem direct la operatie fara sa il mai fac sa treaca prin alte experiente eu iti multumesc mult pt tot te pup
ailioaie spune:
Camy o sa pun conturile aici :cont in EURO:RO38BRDE070SV27753960700 COD SWIFT BRDEROBU CONT IN LEI:RO95BRDE070SV16259290700 TE PUP
vias spune:
am pus datele pe prima pagina!
Cum a ramas cu pay-pal si cu brd net????
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Buna Camy,pay-pal nu stiu astia de la banca cum se face,iar la brd-net asteptam emailul cu parola
anca16 spune:
Ana: in viata mea, ce incompetenti! Imi pare rau pt toate drumurile voastre, nu stiu cum se poate intampla asa ceva, chiar daca nu au facut pana acum cont pay-pal, teoria tot ar trebui sa o stie...sau macar sa afle ce trebuie facut.
Camy: nu se poate baga cazul la bazar si fara pay-pal? ..ca nu toate cazurile au.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
vias spune:
ba da...dar astept sa vad ce fac cu internet banking...
ca sa intrii la bazar, avem nevoie de asta...