Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 10
anca16 spune:
A, da ai dreptate, a zis Ana ca asteapta parola. Mie la Transi mi-au dat-o in 10 zile parca, deci mai avem de asteptat.Multe pt tine, ca te zbati pentru ei.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Andreea_AS spune:
Buna Ana,
ai mare dreptate cu pay- pal-ul....am vorbit si eu la brd si habar nu au cu pay pal-ul cum este...
sper ca ati primit parola de internet banking.
cum se mai simte micutul?din ce stiu, transpozitia de vase mari este una din cele mai grave malformatii cardiace.
Dumnezeu sa va dea putere, voua sa va dea sanatate si sa ajungeti cu bine la operatie.
ailioaie spune:
Buna Andreea,nu am primit inca parola nu inteleg de ce le ia asa mult timp sa o trimita,Darius multumim Bunului Dumnezeu e bine ,speram sa nu apara nimic rau pana ce ajungem la operatie te pup si toate bune
vias spune:
incercati sa faceti si azi un drum pana la banca..
...cine stie...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
nu stiu ce sa mai zic...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
anca16 spune:
Ana, pe la pagina 8 e mesajul acesta de la ana_l. Nu stiu daca l-ai vazut, ma gandesc ca poate ea lucreaza la brd si te poate ajuta macar cu info.
Citat: |
citat din mesajul lui ana l daca imi scrieti aici clar ce doriti sa obtineti de la banca, adica ce tip de cont si ce servicii, va promit ca incerc sa va rezolv miine dimineata. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
anca16 spune:
Ok Ana, m-am gandit ca poate nu ai vazut
poti ajuta si tu