Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz_ina spune:
Va asteptam cu vesti bune !
Daca trece o saptamana mai insistati, iar daca nu reusiti atat de curand pe cat sperati va pot spune o solutie alternativa pe care am avut-o eu.
Blogul lui Rares
Magda, mami de Rares si Iarina
ailioaie spune:
Ok Magda sper sa avem vesti bune saptamana viitoare va pup pe toate si va urez o Duminica placuta
magdaz_ina spune:
Ana, aveti vesti noi? Darius este bine?
Daca vrei sa vorbim ID meu este magdazlotea@yahoo.com.
_Blogul lui Rares
ailioaie spune:
Buna Magda,nu din pacate inca nu avem raspuns si sincer iti zic ca am inceput sa intru in panica nu inteleg de ce nu ne trimite domnul dr o programare,imi e si jna sa ii tot trimit mail ma gandesc ,ca e foarte ocupat si de aceea n u ne trimite raspuns sincer nu inteleg .............am notat adresa ta de mail iti multumesc din suflet pt ca desi ai un copilut bolnavior te gandesti si la Darius .......am citi blogul lui Rares si sincer te admir pe tine si pe puiutul tau ca ati avut atata curaj si forta Doamne ajuta sa treceti cu bine peste tot multi pupici pt Rares pui mic prin ce ai trecut
magdaz_ina spune:
Ana, daca vreti sa incercati si in alta parte, spune-mi, iti pot da detalii.
_Blogul lui Rares
ailioaie spune:
Magda ,nu stiu ce sa iti zic parca nu as vrea la alt medic dr Sandica ne-a inspirat o mare incredere ,nu zic ca nu mai sunt si alti medici buni sunt sigura ca sunt dar tare am vrea sa mergem pe mana lui si sunt convinsa ca o sa ne programeze dar probabil e prea ocupat ,pt ca ma gandesc ,ca altfel ne-ar fi zis ca nu se poate ocupa de Darius,mai mult ca am vb la telefon cu dumnealui si a zis sa nu ne facem griji ca o sa ne trimita si programarea prin email ,acum nustiu ce sa zic sau ce sa cred...........tie in cat timp ti-a trimis programarea???citeam la "malformatii cardiace "si am vazut ca sunt copii programati si peste 2 luni ,am vaz ca scrii si tu acolo,le urmaresc pe fetele de pe acel forum cu mare atentie sunt niste femei demne de admirat pt curajul lor de a scrie prin ce au trecut si trec ,trebuie sa ai mare curaj sa poti scrie pe un forum toate necazurile si suferintele ..................ok o sa vad ce o sa fac in continuare am speranta ca o sa reusim sa ajungem in Germania ...........despre Darius pot sa va zic ca este bine multumim bunului Dumnezeu nu avem probleme este foarte ager nu sta o clipa in loc vrea cu fiecare zi sa descopere lucruri noi e foarte curios si istet ,ma rog in fiecare minut sa ne ajute Domnul sa reusim sa se faca sanatos va pup pe toate
magdaz_ina spune:
Ana si noi am ales sa mergem la dr. Sandica desi primisem inainte o programare mai devreme cu o luna si jumatate fata de cea din Germania.
Noi am primit programarea la dl.dr. dupa 10 zile de la primul mesaj si a fost programat cu doua luni si jumatate inainte de operatie.
Ne bucuram sa aflam vesti bune despre Darius.
Cu dr. Nicolescu ati luat legatura? Dansul cand considera ca este timpul optim pentru interventie?
_Blogul lui Rares
ailioaie spune:
Da Magda ,am fost la dr Nicolescu dansul a zis ca trebuie operat cat mai repede ,acum sa vedem
magdaz_ina spune:
Va doresc sa aveti multa putere si rabdare ! Vor veni in curand si rezultatele eforturilor voastre si micutul Darius va fi bine !
_Blogul lui Rares
ailioaie spune:
Da Magda ,asa o sa fie sunt convinsa ca puiul meu o sa fie bine la fel ii doresc si puiului tau si iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine