Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 18
magdaz_ina spune:
Ana, poate ca iti vei face curaj sa te alaturi si mamicilor de pe forumul copilasilor cardiaci, asa vei primi multe informatii utile si chiar idei bune la care nu te-ai fi gandit. Acele mamici isi ofera o mana de ajutor una alteia pentru ca stiu ce inseamna sa treci prin astfel de probleme.
Speram ca sunteti bine si va dorim sa veniti cu vesti bune cat de curand !
Magda, mami de Rares si Iarina
_Blogul lui Rares
magdaz_ina spune:
Te asteptam si speram ca asa problemele voastre isi vor gasi mai curand o rezolvare !
_Metafora unei inimi
magdaz_ina spune:
Ana, ma bucur ca ai scris si la celalalt forum, cred ca iti va purta noroc si in curand vei primi raspunsul asteptat !
_Living on the edge
ailioaie spune:
Da Magda si eu ma bucur ca am facut pasul acesta,urmaream de ceva timp acest forum,si stiu in mare cate ceva despre fetele de acolo,sper din suflet sa primesc cat mai repede raspunsul de la dr Sandica,sincer chiar nu inteleg de ce vine asa de greu, am tot insista cu mail dar vad ca degeaba,uneori cred ,ca nu vrea sa il opereze,nustiu poate gresesc dar e posibil sa asteptam atat de m,ult pt o programare??? sincer simt ca ma cuprinde disperarea.............in momentulcand am aflat ca Darius e bolnav ,am cautat pana am gasit pe cel mai bun,si parca ne-am inseninat cand am citit minunile facute de dumnealui,de aceea imi e asa de greu sa caut alt medic ,pt ca stiu ca el e medicul care il poate salva pe puiutul meu
magdaz_ina spune:
Ana, poate mai intarzie programarea pentru ca, asa cum spui tu, Darius este inca bine. Operatiile se fac la momentul potrivit si un copil mai mare suporta mai usor o asemenea interventie.
Cred ca vei primi sugestii cu privire la acest aspect si de la celelalte mamici de pe site, chiar si simpla ta prezenta acolo cred ca va ajuta la primirea unui raspuns.
Daca insa apar semne ingrijoratoare si vrei sa incerci si in alta parte iti pot spune o alta clinica unde sunt de asemenea medici romani care va pot ajuta.
Cred insa ca veti primi curand raspunsul asteptat.
_Living on the edge
ailioaie spune:
Da Magda probabil asa este ,pt ca in documentele de la Tg Mures scrie ca nu necesita interventie chirurgical dar nu mai stiu ce sa zic
magdaz_ina spune:
Ana, aveti vesti noi? Ati reusit sa gasiti si sa vorbiti cu mamici de copilasi cu diagnostic asemanator?
www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o" target="_blank">What is that?
ailioaie spune:
Buna Magda,da am vazut ca si Doina are copilasul tot cu Transpozie ,probabil o sa vb in seara asta