Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 16
magdaz_ina spune:
Cami. gravitatea situatiei este foarte greu de constientizat atunci cand copilul este bine in aparenta.
Ana si Liviu nu si-au vazut copilasul respirand cu greutate chiar si in somn, nu l-au vazut palid-vinetiu, cu unghiutele vinete, nu l-au vazut cu cearcane vinete si vanat pe buze si limba, nu l-au vazut obosind atunci cand merge, nu l-au vazut agitat si nervos fara un motiv aparent, nu l-au vazut vanat-mov-negru pe tot corpul dupa o criza de plans, nu stiu ce inseamna sa se cianozeze, nu l-au vazut postoperator intubat, plin de fire si drenuri, conectat la 18 linii de perfuzii, cu monitoarele langa el, nu l-au vazut cu tot corpul umflat de la edeme, nu le-a spus nici un medic ca nu se stie daca va trai pana dimineata.
Nu si-au vazut copilul transportat cu salvarea si cu elicopterul SMURD intre spitale, nu stiu ca transportul cu elicopterul sanitar in Germania costa peste 10000 euro.
Nu stiu cat de periculos de aproape sunt de multe dintre aceste lucruri si e foarte greu de constientizat dar si de acceptat acest lucru.
Darius este inca bine si speram ca va fi bine pana in ziua operatiei, pentru ca atunci cand boala sa va incepe sa se manifeste la exterior atunci inseamna ca se apropie periculos de mult de limita dincolo de care incepe sa fie prea tarziu.
Lumea bolilor cardiovasculare este o alta lume, din care nu vrei sa faci parte.
Ana, faptul ca ati trimis mail la dr. Sandica este un foarte bun inceput. Mai sunt multi alti pasi de parcurs, poate va fi nevoie inainte de operatie de un control in Germania. Informatii despre acest control, inclusiv costuri, gasiti pe site malformatiicardiace.
Am vazut foarte multi copii operati cu succes, fara complicatii postoperatorii, care nu au ajuns in fazele critice descrise mai sus. Va doresc sa nu vedeti cu ochii vostrii si sa nu simtiti pe pielea voastra aspectele cu adevarat dure ale unei boli cardiace.
Va felicit pentru stradania voastra de a gasi cea mai buna solutie pentru Darius si va doresc sa ajungeti cat mai repede si cat mai usor la rezolvarea problemelor!
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
ailioaie spune:
Camy,am citit tot ce ai scris tu,da i-am scris domnului ca vrem programarea pt a obtine formularul E112,suntem foarte constienti ca puiul nostru nu e bine ,si crede-ma ca nu stam si asteptam ca el sa se simta rau pt a face ceva,noi chiar ne zbatem sa facem ceva ,sa stii ca nu ne e usor ,noua ne trebuie o confirmara de la dpomnul doctor pt a puta sa obtinem, formularul si acum asta asteptam luni o sa vb cu dumnealui si telefonic ....
ailioaie spune:
Magda,intadevar nu stim cum e sa se simta rau puiutul nostru si sper di toata inima nici sa nu aflam ,suntem foarte constienti ca e o boala foarte perversa ,am citi mult despre ea ,noi am trimis toate documentele medicale a le lui Darius domnului doctor si asteptam o data ca sa putem obtine formularul,toate bune va doresc
vias spune:
va rog mult sa confirmati plata de 32 ron de la Madalina R
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
magdaz_ina spune:
Ana, ce mai faceti? Ati primit raspuns de la dl. dr. Sandica?
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
ailioaie spune:
Buna Magda ,ce sa facem binisor multumim.........nu din pacate inca nu am primit raspunsul
magdaz_ina spune:
Ana, mai trimiteti o data mesajul, nici mie nu mi-a raspuns la primul mesaj si dupa trei zile am retransmis mesajul specificand in titul numele, diagnosticul si varsta copilului. Am primit raspuns peste doua ore. Insistati pana primiti raspuns.
Va tinem pumnii stransi si va pupam!
Magda, mami de Rares si Iarina
ailioaie spune:
Buna Magda ,asa am facut am mai trimis un mail am si vb la telefon cu dl dr dar nu inteleg de ce nu ne trimite programarea ,stiu foarte bine ca e si foarte ocupat nu stiu ce sa iti mai zic ,azi am trimis din nou mail si vad ca nu am primit raspuns stau ca pe ace nu inteleg ce se intampla te pup si va imbratisez cu drag ,multumesc foarte mult de preocuparea ta
magdaz_ina spune:
Ana, pentru ca deja ati vorbit la telefon eu cred ca veti avea si raspuns pentru programare. Nu mai imi amintesc exact cat a durat la mine, oricum, putin mai mult de o saptamana dupa ce am trimis CD.
Magda, mami de Rares si Iarina
ailioaie spune:
Da probabil mai trebuie sa asteptam ,sper din tot sufletul sa primim cat mai repede raspunsul ,o zi buna va doresc