Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

Buna Andreea ,da asa e locuesc la curte, incerc sa ii dau lui Darius tot ce e mai bunut chiar daca mananca putin,doar ca are o problema ......nu ii prea place carnea desi ii dau carenea pasata o simte si o scuipa ,in rest cate putin mananca din toate ,dar putin.........si noi asteptam ziua cea mare care sper din toata inima sa vina cat mai curand........va pup si va urez tot ce e mai bun

Mergi la inceput

Buna tuturor,pentru inceput vreau sa va zic ca Darius se simte bine ..........astazi am trimis e-mail domnului dr Sandica din Germania sa ne faca oprogramare ,acum astept raspunsul dumnealui si o sa va tin la curent va pup si va urez sanatate la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Ana, sunt sigura ca raspunsul va veni cat mai curand posibil.
Sunt alaturi de voi si sper sa ajungeti cat mai curand acolo. Sanatate multa celui mic, iar tie La multi ani si o imbratisare calda cu ocazia lui 8 Martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Ana LA MULTI ANI fie ca toate dorintele sa ti se implineasca si sa petreci frumos de 8 Martie alaturi de cei dragi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

La Multi Ani pt toate mamicile si un 8 Martie fericit va urez din inima ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ana, Liviu,

eu va sfatuiesc sa faceti in felul urmator...voi faceti cum considerati, dar m-am gandit la situatie, am dat-o pe toate partiel si zic asa:

Pentru ca banii care va trebuie pentru aceasta operatie sunt destul de multi, sa facem rost de ei nu putem...nu asa....
M-am interesat si propun urmatoarele:

1. mergeti cu Darius la Tg Mures, sau Bucuresti sa faceti analize la inimioara...trebuie un cd neaparat..poate aveti, daca aveti e si mai bine, dar daca nu...va trebui sa mergeti neaparat undeva unde sa va dea la mana o foaie prin care sa arate clar de ce are nevoie Darius..plus un cd.. CD-ul trebuie pt formularul E112
http://www.malformatiicardiace.ro/forum/index.php/topic,114.0.html
aici gasiti informatii despre formular.
Credeti-ma ca stiu si alte persoane care au reusit.
Scrieti un mail catre dl dr Sandica si cereti o programare pt operatia lui Darius.
Pentru a merge cu Formularul, dr din Germania o sa va ceara cd-ul, pe care il veti trimite cu un curier (au neaparat nevoie de acest cd, in orice situatie..cu sau fara formular)si veti primi de acolo o programare si invitatie pt formular.
Imediat dupa ce primiti invitatia, trebuie sa mergeti la Tg Mures sau Bucuresti, pt ca un medic sa va faca raportul (neaparat un cardiolog)pentru formular.
Cu invitatia de la clinica, cu raportul medicului cardiolog si actele medicale si de identitate veti depune dosarul la casa de sanatate pt obtinerea formularului e112.
Pentru raportul cardiologului probabil veti mai avem nevoie de o internare.
E de munca... dar cred ca orice trebuie incercat!!!

Eu mi-am pierdut copilu..dar va spun cu mana pe inima ca daca trebuia sa fac asa ceva...as face-o!!!
Sa stiti ca sunt multi parinti care au incercat si au reusit.
Profitati de faptul ca Darius inca se simte bine!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ana si Rares trebuie operat pentru stenoza de ram pulmonar. Nu este prima data, va fi a treia operatie pentru noi. Si pe noi ne-a cam socat vestea pentru ca acum Rares este bine in aparenta, a inceput sa se recupereze dupa primele doua operatii.
Dar stiu acum cat de inselatoare pot fi bolile de inima, cum poti avea acum un copil in aparenta sanatos si maine situatia sa se schimbe dramatic. Speram ca Rares sa fie operat de aceasta data intr-o stare de bine aparent, nu intr-o stare de criza si urgenta cum a fost data trecuta. Pentru ca acest lucru va conta enorm pentru recuperarea lui ulterioara.
Operatiile pe cord sunt extrem de dificile, recupararea este chiar mai grea decat operatia in sine si poate insemna si o lunga perioada in spital dar si o lunga perioada de recuperare ulterioara la domiciliu.
Am vazut si cealalta varianta, aceea a copiilor neoperati la timp si este chiar si mai greu. Sunt copii care reusesc sa traiasca chiar si 15-20 de ani neoperati, timp in care organismul lor se deterioreaza treptat. Atunci cand inima e afectata si corectia chirurgicala nu este facuta apar noi defecte ale sistemului cardiovascular si sunt afectate si toate celelalte organe: plamani, ficat...
Organismul incepe sa cedeze, apar probleme neurologice. Am vazut copil de 15 ani care arata ca de 8-10 ani. Am vazut fata de 14 ani cu corpul deformat si care avea indicatia de a sta numai in pat ca sa se poata simti bine. Care incepea sa fie suspectata de diabet, TBC... si singura ei sansa, aproape utopica, era un transplant cord-pulmon. Am vazut copil de 5 ani care nu putea vorbi inteligibil, alti copii afectati psihic si mental.
Corectiile chirurgicale pentru o inimioara bolnava trebuie facute la timp, cat copilasii nostrii sunt inca mici si inca cu o stare de bine aparent. Nu vrem sa ajungem in situatia sa ne uitam la ei cum ii pierdem pe zi ce trece, fiind prea tarziu sa ii mai putem ajuta.
Va doresc sa gasiti cat mai repede solutia potrivita pentru Darius astfel incat sa nu fie nevoie sa il vedeti suferind mai mult decat este strict necesar.
Va pupam si asteptam cat de curand vesti bune de la voi, sa va auzim ca sunteti bine sanatosi !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Buna tuturor,Camy Magdaz ,noi am trimis documentele lui Darius domnului doctor Sandica pentru a ne face programarea acum asteptam e-mail de la dumnealui sa vedem pe cand va fi programat Darius ........ Magdaz iti urez din suflet ca puiutul tau sa fie bine si sa scapati cat mai repede de probleme va pup pe toate si va urez multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ana, uite www.nova-vita.ro/echipa-medicala.html" target="_blank">aici si www.academica-medical.ro/cautarenicolescu%20alin" target="_blank">aici clinici de unde cred ca este posibil sa poti obtine un cd eco.
Intrebati inainte daca este posibil sa va dea cd cu eco.
Cred ca si la voi in zona ar trebui sa fie astfel de clinici.
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailioaie

Buna tuturor,Camy Magdaz ,noi am trimis documentele lui Darius domnului doctor Sandica pentru a ne face programarea acum asteptam e-mail de la dumnealui sa vedem pe cand va fi programat Darius ........ Magdaz iti urez din suflet ca puiutul tau sa fie bine si sa scapati cat mai repede de probleme va pup pe toate si va urez multa sanatate

ailioaie ana

am impresia ca nu ai citit TOT ce am scris...
ai cerut de la dr Sandica si un formular pentru E112????
daca nu, da un replay la mail si cere si acest lucru.

Ana, Liviu... eu am impresia ca voi nu constientizati prea bine cat de grava este boala lui Darius... voi credeti ca aveti timp..dar de fapt...lucrurile nu stau chiar asa..
V-a scris Andreea, Magda, eu...nu va jucati cu viata lui...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput